|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Tesztelés Külön fórum a tesztelőknek |
04-19-2009, 16:17
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Dus, az hogy te milyennek nézel egy jókora patkányt, az egy dolog, de a meglehetősen bizonytalan "JÓKORÁN" kívül nem sok alapja van a leírásodnak
De vegyük azokt a paramétereket amelyeket elképzelsz: még így sem értem, miért kellene megijednem egy 60 centi hosszú állattól (a farkát hadd ne számoljam bele, hacsak nem valami harci farok), amelyiknek 4 centis fogai vannak. Ez kb. egy közepes méretű kutyának felel meg, és kutyákat már elég simán öldösünk ezen a szinten.
Azonkívül lehet hogy a fegyverzet nem túl jó, de azért a 3-4 centis fogak vs. átlagos kard, illetve a sityakos/páncélos/kardos vitéz (azaz én ) vs. 60 centis rágcsáló összehasonlításban én valahogy nem a rágcsálóra tippelnék.
|
Természetesen lehet értelmezni akárhogy. Akár úgy is értelmezthetem, hogy egy jókora, 1 napos patkány, tehát végülis csak 20 centi és azt sme tudja mi az, hogy harc...
De ez ettől még:
-Egy szerepjáték
-Egy fantasy világ
És a fenti kettő miatt nem az a lényeg, hogy ki tud ésszerűen érvelni a valóság alapján, hanem, hogy ki mennyire tudja beleélni magát és elképzelni...
Ezért nem lesz igaz az amit Te írsz, mert itt nem arról szól, hogy patkány, meg giliszta, stb. Csak nem látod át
A patkány neve lehet bármi más, attól még a lény maga, mert ez nem élőlény, csak lény, egy kitalált világban, egy KITALÁLT lény, az hogy most pont egybe esik a neve egy valóságban létező állat nevével, az teljesen részlet kérdés!
Persze, most jön az, hogy én is a valóságot vettem alapul
Kénytelen voltam Xepi szemszögére kicsit ráhangolódni, hogy láttassam vele, amit én látok, így kénytelen voltam azt alapul venni mint Ő...De ettől még nem lesz e az alapja az egésznek
Kicsit nézzetek már mélyebbre, és játszatok, kapcsoljátok ki a külvilágot
Nem csak, hogy ezerszer élvezetesebb úgy, hanem ezeket az apró szavakat is ki tudjátok szúrni és nem is akadtok fent rajta
Sokkal jobb ha beleélitek magatokat...még akkor is, ha a valóságban tesztelőnek jelentkeztetek
És nem is annyira nehéz, mint elsőre tűnik
ON:
Lehet, Ati kötözködés, de ahol a malom van, a kis szigeten (az obeliszk alatti kővel vagy mivel lehet oda menni, az a kis sziget), annak a bal alsó sarka egy kicsit el van csúszva. Nem bántásból mondom, csak szemet szúrt
|
The Following User Says Thank You to Dus For This Useful Post:
|
|
04-19-2009, 16:41
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
...Két lábon áll, hisz nagy, agya is nagyobb, rájöhetett, hogy úgy jobb Neki... + van Neki 3-4 cm hosszú tűhegyes fogazata.
|
Ha ezen múlna, akkor a kisebb patkányok is 2 lábon állnánk, mivel az agynak nem a tömege/térfogata az, ami meghatározza az állat értelmi színvonalát. Vagy az elefántok okosabbak, mint mi?
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|
04-19-2009, 16:45
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Ha ezen múlna, akkor a kisebb patkányok is 2 lábon állnánk, mivel az agynak nem a tömege/térfogata az, ami meghatározza az állat értelmi színvonalát. Vagy az elefántok okosabbak, mint mi?
|
nem tudom miért kell veszekedni és Dus-t cikizni.
Akkor elismétlem. Ez egy Rpg, egy FANTÁZIA világ. És mint egy ilyen világban, olyan erős és úgy néz ki egy patkány, ahogy azt a megálmodója tervezte.
|
04-19-2009, 16:47
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
nem tudom miért kell veszekedni és Dus-t cikizni.
Akkor elismétlem. Ez egy Rpg, egy FANTÁZIA világ. És mint egy ilyen világban, olyan erős és úgy néz ki egy patkány, ahogy azt a megálmodója tervezte.
|
és Dus a megálmodó? v Ati?
04-19-2009, 16:49
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
|
nagyon átmegy offba ez az egész.
Ati szerint, mivel olyan erősre csinálta meg a patkányt
|
04-19-2009, 16:59
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
|
Ez egy szimpla kötekedés. Tőled ezt nem szoktam meg Vityu, úgyhogy kérlek hanyagold
Ha visszaemlékszel az IC fórumos időkre, amikor még Te is játszottál, estleg felfogod, hogy mit írtam...
És nem, nem a tömeg/térfogat határozza meg. De egy ugyanolyan fjba tartozó állatnak, 2x akkora agya van, mint egy ugyanolyan fajba tartozó másik állatnak, biztosra veszem (akár valóság, akár fantasy világ), hogy a nagyobb agyú értelmesebb / ellenállób, de legfőképpen alkalmazkodóbb lesz!
Quote:
Originally Posted by csabi
|
Költői kérdésre ugye nem válaszolunk, ezért a kötekedésedre válszolok Neked is
Ati ilyennek álmodta meg a patkány, ilyen erősnek. Tény, hogy a patkány ilyen erős a játékban, és ez nem lesz másként attól még, mert 1-2 ember nem képes 1 nevet két dologhoz kapcsolni...
Ennyi erővel, Te nem is lehetsz Csabi, mert a Csabi az az én bátyám és Te nem pont ugyan olyan vagy mint Ő...És hogy miért pont Te?? Téged ismerlek kevesebb ideje
Tessék, mostantól "25"-nek hívjalak, vagy minek??
Bocsi, nem sértésnek szánom, csak értsétek már meg az Én szemszögemet is. Sőt. Ne értsétek meg, hanem csak próbáljátok meg!
Az egész problémán, amit itt felvázoltak, Én is átestem egyszer, pont úgy, mint szerintem még 1-2 játékos, és mindannyian pontosan tudjuk, hogy mi is az amit Ti írtok. De ebből ki kéne szakadni, hogy megértsétek mi is az a a szerepjáték, és fantasy világ!
Mostantól nem írok be több offot, elnézést kérek mindenkitől, csak tesztelőként írok ide többet!
De remélem megpróbáljátok, hogy kicsit máshogy nézzetek rá a dologra. Higgyétek el, hogy sokkal jobb ez a látásmód egy játék esetében!!!
Last edited by Dus; 04-19-2009 at 17:01..
|
04-19-2009, 17:17
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Ez egy szimpla kötekedés. Tőled ezt nem szoktam meg Vityu, úgyhogy kérlek hanyagold
Ha visszaemlékszel az IC fórumos időkre, amikor még Te is játszottál, estleg felfogod, hogy mit írtam...
|
Na ki is lépek a beszélgetésből. Elvileg nem is vagyok tesztelő.
Quote:
Originally Posted by Dus
És nem, nem a tömeg/térfogat határozza meg. De egy ugyanolyan fjba tartozó állatnak, 2x akkora agya van, mint egy ugyanolyan fajba tartozó másik állatnak, biztosra veszem (akár valóság, akár fantasy világ), hogy a nagyobb agyú értelmesebb / ellenállób, de legfőképpen alkalmazkodóbb lesz!
|
Éppen ezt mondtam, akár neked is Hex, hogy KÉT egy fajba tartozó állatnál NEM határozza meg az agy mérete közötti különbség az agy fejlettségét!
Pl a 2,3m magas ember sem okosabb, mint a 1,4-es, pedig nyilván nagyobb az agya. Ugyanígy a tacskó sem hülyébb egy bernáthegyinél, csak mert harmadakkora az agya. És pont itt a lényeg. Akkor a kis patkányok is 2 lábon állnának!
(És éppen ezért nem kötekedésnek ment, szerintem, vagyis annak biztosan nem akartam. )
Na de tényleg megmaradok csak megfigyelőnek!
Bocsi az off-ért!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|
04-19-2009, 17:34
|
|
Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Swiss2, kipurcant a szomjúságtól, és most nem tud kijönni a hálál labirintusból, gondolom azért mert kis szekér van nála, eldobni nem tudja.
Ati, tudnál valamit javasolni, vagy tenni ellene?
|
04-19-2009, 18:02
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Swiss
Swiss2, kipurcant a szomjúságtól, és most nem tud kijönni a hálál labirintusból, gondolom azért mert kis szekér van nála, eldobni nem tudja.
Ati, tudnál valamit javasolni, vagy tenni ellene?
|
Na várjatok... nekem azt írja ki hogy a szerver nem elérhető. Nektek működik a játék?
|
04-19-2009, 18:06
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Swiss
Amikor én támadom meg a csatőrt (Swiss2-vel csapatban, Swiss2 a városban) akkor nem csatlakozik.
|
Szuper, köszi szépen, akkor ennek megfelelőel lesz javítva.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|