Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > MUD > Tesztelés
Register Stats Members List Today's Posts

Tesztelés Külön fórum a tesztelőknek

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-19-2009, 15:59
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Ha ezen múlna, akkor a kisebb patkányok is 2 lábon állnánk, mivel az agynak nem a tömege/térfogata az, ami meghatározza az állat értelmi színvonalát. Vagy az elefántok okosabbak, mint mi?
Ez egy szimpla kötekedés. Tőled ezt nem szoktam meg Vityu, úgyhogy kérlek hanyagold
Ha visszaemlékszel az IC fórumos időkre, amikor még Te is játszottál, estleg felfogod, hogy mit írtam...
És nem, nem a tömeg/térfogat határozza meg. De egy ugyanolyan fjba tartozó állatnak, 2x akkora agya van, mint egy ugyanolyan fajba tartozó másik állatnak, biztosra veszem (akár valóság, akár fantasy világ), hogy a nagyobb agyú értelmesebb / ellenállób, de legfőképpen alkalmazkodóbb lesz!

Quote:
Originally Posted by csabi View Post
és Dus a megálmodó? v Ati?
Költői kérdésre ugye nem válaszolunk, ezért a kötekedésedre válszolok Neked is
Ati ilyennek álmodta meg a patkány, ilyen erősnek. Tény, hogy a patkány ilyen erős a játékban, és ez nem lesz másként attól még, mert 1-2 ember nem képes 1 nevet két dologhoz kapcsolni...
Ennyi erővel, Te nem is lehetsz Csabi, mert a Csabi az az én bátyám és Te nem pont ugyan olyan vagy mint Ő...És hogy miért pont Te?? Téged ismerlek kevesebb ideje
Tessék, mostantól "25"-nek hívjalak, vagy minek??

Bocsi, nem sértésnek szánom, csak értsétek már meg az Én szemszögemet is. Sőt. Ne értsétek meg, hanem csak próbáljátok meg!

Az egész problémán, amit itt felvázoltak, Én is átestem egyszer, pont úgy, mint szerintem még 1-2 játékos, és mindannyian pontosan tudjuk, hogy mi is az amit Ti írtok. De ebből ki kéne szakadni, hogy megértsétek mi is az a a szerepjáték, és fantasy világ!

Mostantól nem írok be több offot, elnézést kérek mindenkitől, csak tesztelőként írok ide többet!
De remélem megpróbáljátok, hogy kicsit máshogy nézzetek rá a dologra. Higgyétek el, hogy sokkal jobb ez a látásmód egy játék esetében!!!

Last edited by Dus; 04-19-2009 at 16:01..
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules