|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melsik verziót támogatnád, és miért?
|
A súgót javítsuk a tényleges állapotoknak megfelelően. (Elf katonai védelem: 20%)
|

|
37 |
41.11% |
Erősítsük az elf védelmét mégjobban, a súgóban leírtak szerint. (Elf katonai védelem: 30%)
|

|
53 |
58.89% |

04-26-2007, 21:06
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
|
azt sem te, sem én, se más, nem tudja ,Atin kívül, hogy aki aznap regelt fórumra, mióta játszik, és milyen tapasztalt,attól hogy nem írt ide még sosem.
Elég sok játékos nem használja a külső fórumot se , a belsőt se.
Ha a címoldalon meg lenne hírdetve, hogy valamelyik faj tulajdonságai módosítva lesznek, tessék hozzá szólni, rengeteg új fórumozó lenne hirtelen, és biztos vagyok benne, hogy lenne közöttük olyan, aki valóban nem fórumozott addíg, de régi játékos.
és sajna olyan is lenne, akinek esetleg nincs ideje ezzel foglalkozni, csak leadja a szavazatát...
persze fogalma sincs róla hogy ez így semmit nem ér, hiszen nem megrögzött fórumozó

Last edited by Hóhér; 04-26-2007 at 21:09..
|

04-26-2007, 21:08
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
De Ati, akkor kösd ki, hogy hány hsz után szavazhat valaki ilyen kérdésekben, különben semmi értelme utána azt emlegetni, hogy kinek hány beírása volt a fórumon.
|
Totál felesleges kiírni, már csak azért is, mert már a topicnyitóban leszögeztem, hogy a szavazás állása nem lesz mérvadó.
Az érvekkel sikerült meggyőzni, szerintem látszott mindvégig, ha a szavazatomat nem nézzük, akkor is, hogy én a másik oldalra tettem le a virtuális voksomat.
|

04-26-2007, 21:13
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
Ha a címoldalon meg lenne hírdetve,
|
Ha lesz szavazas faj modositasrol, akkor uzibe menjen...sokan atlepnek a fooldali hirdetmenyeken.
|

04-26-2007, 21:14
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Totál felesleges kiírni, már csak azért is, mert már a topicnyitóban leszögeztem, hogy a szavazás állása nem lesz mérvadó.
Az érvekkel sikerült meggyőzni, szerintem látszott mindvégig, ha a szavazatomat nem nézzük, akkor is, hogy én a másik oldalra tettem le a virtuális voksomat.
|
Persze, ez tökéletesen rendben van. De lehet hogy tényleg nem ártana mondjuk 50 hsz-hoz kötni a szavazást, akkor nehezebb lenne friss regisztrációkkal befolyásolni a szavazásokat.
|

04-26-2007, 21:16
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Persze, ez tökéletesen rendben van. De lehet hogy tényleg nem ártana mondjuk 50 hsz-hoz kötni a szavazást, akkor nehezebb lenne friss regisztrációkkal befolyásolni a szavazásokat.
|
Szerintem aki nagyon akarná annak nem jelente túl nagy gondot 50 vagy akárt több hsz összeszedése is....

04-26-2007, 21:16
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
|
Csak sok lenne a lufi hsz.
Mint pl most az enyém.
Nincs sok mondanivalója, csak "szemét" lenne a fórumon. 

04-26-2007, 21:18
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
akik irtak is vmit a topicba azok közül 26-an a 30% melett 25-en a 20% melett és 10en tartozkodtak... ebbe nincsenek benne persze azok a játékosok akik egy sort sem irtak ide, pedig köztük is vannak azért elismert játékosok... úgyhogy lényegi dolga nincs a lényeg hogy amit a fórum is mutatott, nagyából kiegyenlitett a beirok között is a szavazás 

04-26-2007, 21:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
öhh Dusnak is sikerült egy nap több mint 60 beirás  és erőteljesen halad a nagyra becsült Harcosok nyomdokaiban  

04-26-2007, 21:20
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Ha lesz szavazas faj modositasrol, akkor uzibe menjen...sokan atlepnek a fooldali hirdetmenyeken.
|
Ez csak példa volt.  Nem lesz szavazás fajmódosításról. 
|

04-26-2007, 23:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez csak példa volt.  Nem lesz szavazás fajmódosításról. 
|
Ati amúgy el van már döntve a módositás, vagy még agyalsz rajta azért vársz vele??? (csak hogy érdemes-e egyáltalán kosza ötleteknek jönnie)
nekem a kedvenc tolis fajom az elf, sokat lehet vele marháskodni, meg blöffölni, azért nem szeretném, ha kiesne a tolis fajok közül. nagyon örülnék egy olyan malusznak ami dinamikus és minnél inkább békés játékra használják annál alkalmatlanabb akciózásra.
|
|
Posting Rules
|