|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melsik verziót támogatnád, és miért?
|
A súgót javítsuk a tényleges állapotoknak megfelelően. (Elf katonai védelem: 20%)
|

|
37 |
41.11% |
Erősítsük az elf védelmét mégjobban, a súgóban leírtak szerint. (Elf katonai védelem: 30%)
|

|
53 |
58.89% |

04-26-2007, 20:48
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az égvilágon semmit.  Ha levonnám azokat, akik duplán szavaztak, azokat, akik a fórumon leírták, hogy bocs, a másikra akartak szavazni, azokat, akik a szavazáson túl a fórumon ezidáig nulla darab üzenetet írtak, és azokat, akik bár szavaztak, semmivel nem indokolták a szavazatukat, máris teljesen megfordulna a "szavazás" állása.
|
Ez úgy hangzik, mintha a fent említett egyének mind az egyik oldalt támogatták, a 20% mellet meg csakis a szavazatát pontosan megindokló, a fórumon rendszeresen írogató, szavazatában biztos, csak egyszer szavazó derék emberek álltak ki.
|

04-26-2007, 20:54
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Ez úgy hangzik, mintha a fent említett egyének mind az egyik oldalt támogatták, a 20% mellet meg csakis a szavazatát pontosan megindokló, a fórumon rendszeresen írogató, szavazatában biztos, csak egyszer szavazó derék emberek álltak ki.
|
azért ha megnézed 61en irtak a topicba ebből 3-4 nem is szavazott... viszont 90 szavazat érkezett, ráadásul a beirok között sem 1 van aki a topic nyilása napján reggelt, sose láttam ennyi friss fórumostól ennyi beirást... csak furcsa... amúgy mind2 oldalon megtalálhatók ezek   

04-26-2007, 20:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
|
Igen, ez a lényeg, nem hinném, hogy a "gyanús" szavazók midn egy oldalon voltak 
|

04-26-2007, 20:58
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
|
nah ha már ennyire unatkozok kigyüjtöm azt hogy a topicba irok között milyen az állás, azt már nem szedem ki hogy ki új ki régi, annyira azért nem érek rá:P nah pár perc türelmet 

04-26-2007, 20:59
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
|
Most mi változik hogy itt összeesküvés elméletek készülnek? Ígyis - úgyis Ati kezében a döntés
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

04-26-2007, 21:01
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
nem akarok én megbántani senkit, de ennek most mi értelme van? 
|

04-26-2007, 21:02
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Én egy olyan szavazót látok a 20% mellett, aki tegnap regisztrált, ő viszont írt is a szavazata mellé. A másik oldalon 9 olyat láttam hirtelen, akik tegnap regisztráltak, és ezen kívül még van jópár, akiknek 5 beírás alatt van úgy összességében a fórumos pályafutásuk.
Úgyhogy nyugodtan elfogadhatjuk szerintem, hogy a szavazásnak abban a formában ott fent semmi értelme, csakis az érvek számítanak, és számítottak.
|

04-26-2007, 21:03
|
Member
|
|
|
|
Az égvilágon semmi értelme, a téma lezárva, a döntés megvan, csak cseverészünk, és semmi összeesküvés-elmélet, nem hiszem hogy ez olyan horderejű kérdés lenne, amiért érdemes volna sötét árnyként kombinálni 
|

04-26-2007, 21:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én egy olyan szavazót látok a 20% mellett, aki tegnap regisztrált, ő viszont írt is a szavazata mellé. A másik oldalon 9 olyat láttam hirtelen, akik tegnap regisztráltak, és ezen kívül még van jópár, akiknek 5 beírás alatt van úgy összességében a fórumos pályafutásuk.
Úgyhogy nyugodtan elfogadhatjuk szerintem, hogy a szavazásnak abban a formában ott fent semmi értelme, csakis az érvek számítanak, és számítottak.
|
off: de arra persze "jó" volt, hogy az első olvasatlan üzit keresni kelljen 
|

04-26-2007, 21:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
De Ati, akkor kösd ki, hogy hány hsz után szavazhat valaki ilyen kérdésekben, különben semmi értelme utána azt emlegetni, hogy kinek hány beírása volt a fórumon.
Azzal egyetértek, hogy illik megindokolni ilyen kérdésekben a szavazatot.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|