|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-25-2006, 16:18
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Csak egy kérdés:ha egy ori majd úgy dönt,hogy ő nem tudja a kisnégyesek feltételével teljesíteni a következő szintet,és lemond 2 személyiségéről,a fellépése után azért kap +1 újraindulási lehetőséget?
|

09-25-2006, 16:25
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Never
Csak egy kérdés:ha egy ori majd úgy dönt,hogy ő nem tudja a kisnégyesek feltételével teljesíteni a következő szintet,és lemond 2 személyiségéről,a fellépése után azért kap +1 újraindulási lehetőséget?
|
Szerintem ez nem lesz majd alku tárgya  )
|

09-25-2006, 16:26
|
Member
|
|
|
|
Szerintem én csak kérdeztem,hogy tudjam 
|

09-25-2006, 16:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
A felfedezés költsége is legyen egyenesen arányos a területtel. És nem feltétlenül katonai egységszám növekedésre gondolok. Felőlem akár maradhat 225 katona hekinként a max. , DE akkor innentől kerüljön drasztikusan több aranyba 1 heki felfedezése. Ez pld asszem azzal járna, hogy a katonai piac árai mérséklődnének...
|
Indítottam egy új topicot egy javaslattal a felfedezésről. Szerintem ott vitassuk meg.
|

09-25-2006, 16:37
|
Administrator
|
|
Activity: 16%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Never
|
Nem látom okát, hogy miért ne kaphatna. (Más kérdés, hogy külön topicban van szó ennek valamilyen korlátozásáról, de az egyfelől nem téma most, másfelől a darabszámot nem érinti, sőt szerintem ez az 1/A-n kívül mást egyáltalán nem nagyon érint, és most itt ne is menjünk bele.)
|

09-26-2006, 10:58
|
Member
|
|
|
|
Már annyi minden felmerült B-ből fordulásnál. Személyiség nélküli fordulási lehetőség, személyiségek leadása? stb.
Az utóbbi hozzászólásokat összefoglalva. Ha a játék elsődleges célja az 1/A és a kék számok a másodlagosak, akkor miért kellett bevezetni a B-ből fordulást? Ez akkor se tetszett és most se tetszik.
Szerintem személyiséget csak A-ból fordulásnál lehessen szerezeni.
Akkor nem kötelező, hanem aktív lenne az érintett csoport. Eddig csak dekkoltak egy helyben az országok ezer körig, most egy picit felfedeznek és utána dekkolnak, hogy a lenti országok fordulgassanak!
Jelenleg semmi motívációja nincs egy 10e hektár fölötti országnak a fordulásra.
Ha a forgolodó országok rálennének utalva, hogy oda menjenek és az A-ban megjelennek kék 5-ös 6-os stb. országok, akiknek elkell érniük a bizonyos Top%-ot, rálennének kényszerítve az éppen akkori aktuális Top országok leütésére. (és netán az éppen akkori aktuális top országok meg a fordulásra)
|

09-26-2006, 11:04
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Colony
Ha a játék elsődleges célja az 1/A és a kék számok a másodlagosak, akkor miért kellett bevezetni a B-ből fordulást?
|
Egyszerű: az A nem egy "1000 körös" csoport. Ha az A-ban valamit el akarsz érni, akkor arra már lent rá kell készülni, és ott pedig aztán végképp oda kell figyelned mindenre. Sok odafigyelést igényel, aki igazán játszik ott, az sokat van gépközelben, viszont akció azért valljuk be nincs ennyi az A-ban. Valamivel elüti hát az idejét, aki ott topon van, és visz mégegy, vagy még 2 országot.
Ahhoz, hogy ezek fordulhassanak, az A-s terveit nem fogja félbehagyni senki.
|

09-26-2006, 11:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Egyszerű: az A nem egy "1000 körös" csoport. Ha az A-ban valamit el akarsz érni, akkor arra már lent rá kell készülni, és ott pedig aztán végképp oda kell figyelned mindenre. Sok odafigyelést igényel, aki igazán játszik ott, az sokat van gépközelben, viszont akció azért valljuk be nincs ennyi az A-ban. Valamivel elüti hát az idejét, aki ott topon van, és visz mégegy, vagy még 2 országot.
Ahhoz, hogy ezek fordulhassanak, az A-s terveit nem fogja félbehagyni senki.
|
Félre érthető voltam. Magát a B-ből való fordulást nem ellenzem, csak a személyiség megszerzését azt az A-hoz kötném. "Ha valamivel el akarja ütni az idejét" azt ne személyiségek szerzésével.
"...viszont akció azért valljuk be nincs ennyi az A-ban. Valamivel elüti hát az idejét..."
És ezen nem kéne változtatni vagy valami motívációt is adni?
|

09-26-2006, 11:25
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Colony
És ezen nem kéne változtatni vagy valami motívációt is adni?
|
Nem hiszem, hogy szükséges lenne, hogy minden körben megtámadjanak valakit, de ez semmiképp nem tartozik a mostani megbeszéléshez.
|

09-26-2006, 11:43
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem hiszem, hogy szükséges lenne, hogy minden körben megtámadjanak valakit, de ez semmiképp nem tartozik a mostani megbeszéléshez.
|
Ez egy _stratégiai játék_, a neve is _hódító_ .. háború támadás ilyesmik..
Én mindenfélképpen támogatnám, hogy személyiséget _csak_ A-ból fordulva lehessen megszerezni, hiszen az A is szerves része a játéknak.. Mivel szerinted is az "A" a játék csúcspontja, igenis mindenki tapasztalja meg és ha másik személyiséget akar, akkor dolgozzon meg érte.. Hozzáteszem szerintem ez még mindig humánusabb, mint bizonyos szinteken a top1 vagy akár a top1% elérése..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|