|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

03-12-2007, 10:42
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Jovanna xepi.
Lassan olyan hosszu nehany topic mint a Haboru és Béke.
|

03-12-2007, 17:04
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Örülök, hogy kifejtetted mire gondolsz, mer én ennél drasztikusabb javaslatot olvastam ki korábbi soraidból... 
Ez a finomított javaslat már tetszene, ha a létfentartáshoz szükséges tekikre vonatkozik csak! X (mondjuk legyen 30) ,de ezzel akkoris könnyebb lenne visszélni mint a mostani autovédelmekkel...
de akkor a raktárkulcs faji varázslat se naon kéne már oda... helyette jó lenne
a fantom éplista...
|
Elnézést ha eddig nem voltam egyértelmü, és örülök hogy veszed az adást.
A visszaélést illetően nem tudlak gyözködni, nem tudom h magyarázzam el neked h ezzel sem élnének többen vissza mint a többi lehetséggel. Gondolom hogy aki ezzel vissza él az ugyan úgy vissza él mással is és feltételezem hogy előbb utóbb megbukik a szűrőn.
De tegyük fel hogy a létfentartáshoz szükséges tekit védi (nem tudom biztos kivetelezhető hogy pl 20-30k tali alatt müködik csak) ez esetben az autovédelem beáltát ne a sikeres hanem az eredményes lopások idézzék elő, tehát csak az a lopás számitson bele ami tekit is visz, igy már nem lehet azt csinálni, hogy kipakolok mindent piacra majd lelopatom tekire az üres orit kétszer, majd vissza veszem a tekit.
Bár ha nekem van két iylen cimborám akik hajalandók egy egész szinten nekem minden nap autovédelmet csinálni, hát biztos meg kérném őket hogy szövizzanak velem és inkább szabályosan segitsenek megvédeni a tekimet, igy hálábol pénzt és nyerst is tudnék nekik karavánozni, szerintem ez sokka legyszerübb mint napi rendszerességel jksz-ezni.
Gyulaword (#79796)
|

03-13-2007, 08:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Elnézést ha eddig nem voltam egyértelmü, és örülök hogy veszed az adást.
A visszaélést illetően nem tudlak gyözködni, nem tudom h magyarázzam el neked h ezzel sem élnének többen vissza mint a többi lehetséggel. Gondolom hogy aki ezzel vissza él az ugyan úgy vissza él mással is és feltételezem hogy előbb utóbb megbukik a szűrőn.
De tegyük fel hogy a létfentartáshoz szükséges tekit védi (nem tudom biztos kivetelezhető hogy pl 20-30k tali alatt müködik csak) ez esetben az autovédelem beáltát ne a sikeres hanem az eredményes lopások idézzék elő, tehát csak az a lopás számitson bele ami tekit is visz, igy már nem lehet azt csinálni, hogy kipakolok mindent piacra majd lelopatom tekire az üres orit kétszer, majd vissza veszem a tekit.
Bár ha nekem van két iylen cimborám akik hajalandók egy egész szinten nekem minden nap autovédelmet csinálni, hát biztos meg kérném őket hogy szövizzanak velem és inkább szabályosan segitsenek megvédeni a tekimet, igy hálábol pénzt és nyerst is tudnék nekik karavánozni, szerintem ez sokka legyszerübb mint napi rendszerességel jksz-ezni.
|
Gyula így már tökéletes 
Nem tudom ,h megvalósítható-e, de ez sztem elfogadható lenne.
A törpicsek szimpla hétköznapjaiba engem nem zavarna, hogy kap egy ilyen támaszt.
1 probléma van, hogy 1 háboru esetén azért a törpöt óriás szintű elönyökhöz juttatja, vagy tévedek???
És ezt egy szöviháboruban már nem tartanám jogosnak... ez kb. olyan mintha az óriás szöviháboru alatt könyvtárkulcsot élvezhetne x eredménye(amikor tekit is visznek el!) lopás után...

03-13-2007, 17:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Gyula így már tökéletes 
Nem tudom ,h megvalósítható-e, de ez sztem elfogadható lenne.
A törpicsek szimpla hétköznapjaiba engem nem zavarna, hogy kap egy ilyen támaszt.
1 probléma van, hogy 1 háboru esetén azért a törpöt óriás szintű elönyökhöz juttatja, vagy tévedek???
És ezt egy szöviháboruban már nem tartanám jogosnak... ez kb. olyan mintha az óriás szöviháboru alatt könyvtárkulcsot élvezhetne x eredménye(amikor tekit is visznek el!) lopás után...
|
Nem feltétlen juttatja óriási előnyökhoz szerintem, magambol kiindulva, elég sokat járatom a számat külső belső fórumon egyaránt, eljárok sok talira, tehát sok embert ismerek és mondhatok jóbarátnak, ha most megnézem az országaim környezetét, hát látok ismerősöket de egyiknél se igen látok olyanokat akiknek bátran merném mondani h jksz gyanánt süssék már el rám a készültségüket mert épp támadok és nem akarom h kitekizzenek a beütés előtt.
meg ha hadi állapotvan, akkor azért hadibol meg lakásbol alapbol tartok bent többet a kelleténél.
De fejtsd ki bővebben hogy hogyan gondolod ezt a problémát.
Gyulaword (#79796)
|

03-14-2007, 10:38
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Nem feltétlen juttatja óriási előnyökhoz szerintem, magambol kiindulva, elég sokat járatom a számat külső belső fórumon egyaránt, eljárok sok talira, tehát sok embert ismerek és mondhatok jóbarátnak, ha most megnézem az országaim környezetét, hát látok ismerősöket de egyiknél se igen látok olyanokat akiknek bátran merném mondani h jksz gyanánt süssék már el rám a készültségüket mert épp támadok és nem akarom h kitekizzenek a beütés előtt.
meg ha hadi állapotvan, akkor azért hadibol meg lakásbol alapbol tartok bent többet a kelleténél.
De fejtsd ki bővebben hogy hogyan gondolod ezt a problémát.
|
Pl: az ellenszövetségből mondjuk 2-3-an tudják tekizni a törpöt,
2-en le is huzzák beáll a védelem és utána szinte erről az ordalról sebezhetetlenné válik...
amit sztem nem érdemel meg...
Sajnálatos ha békeidőben több macskajancsi letekizi  , de egy háboruban ne tegyük védettebbé..

03-14-2007, 15:41
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Pl: az ellenszövetségből mondjuk 2-3-an tudják tekizni a törpöt,
2-en le is huzzák beáll a védelem és utána szinte erről az ordalról sebezhetetlenné válik...
amit sztem nem érdemel meg...
Sajnálatos ha békeidőben több macskajancsi letekizi  , de egy háboruban ne tegyük védettebbé..
|
háááát ha a háború arról szól, hogy a teljes szövi a törpöt húzza tekivel, az elég abszurd, meg elképzelni is bajos, hogy milyen szövi az, ahol ennyien tudják vinni a törpi tekijét, és tekizés helyett gyújthatsz és embert is lophatsz 
na meg a másik, hogy a szövi másik 3 tagját is lehet lopni, nem csak azt a nyomorult törpét
vagy ha ez a háború abból áll, hogy 3 elf lopja az mf törpe tekijét, akkor igenis megérdemli, hogy valamennyire védve legyen...
szóval támogatom Gyulának az autovédelmes javaslatát
|

03-14-2007, 16:32
|
Member
|
|
|
|
Tolis szövirol hallottál már? A játék igy is nagyon harcorientált, a toli vari elbujhat a hadi mellett, nem támogatom ezt egyáltalán. Tul sok az olyan modositas ami a harc felé tolja a játékot, pedig ez nem csak arrol szol! Nyilván a sok hadis erölteti a dolgot, de akkor is! Nem véletlen van ez a bevezetoben : "Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból?"
Azt sem gondolom h a fajvarinak autovédelmet kellene adnia.
|

03-14-2007, 16:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Tolis szövirol hallottál már? A játék igy is nagyon harcorientált, a toli vari elbujhat a hadi mellett, nem támogatom ezt egyáltalán. Tul sok az olyan modositas ami a harc felé tolja a játékot, pedig ez nem csak arrol szol! Nyilván a sok hadis erölteti a dolgot, de akkor is! Nem véletlen van ez a bevezetoben : "Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból?"
|
Nagyon tévedsz, rengeteg a tolvaj, aki sunyi módon lopnak nagy távolságokrol, és igan a játék harcorientál, ne vigyik el abba az irányba h ki tud többet lopni vagy messzebröl. a toli és vari akciók arra valók hogy információt szerezzenek az ellemségröl, esetleg hogy támogasság a hadit.
a négy tolis szövi meg szten ne ma normális játékot szolgálja csak azt h hogy szivcassuk a másikat.
Gyulaword (#79796)
|

03-14-2007, 18:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Nagyon tévedsz, rengeteg a tolvaj, aki sunyi módon lopnak nagy távolságokrol, és igan a játék harcorientál, ne vigyik el abba az irányba h ki tud többet lopni vagy messzebröl. a toli és vari akciók arra valók hogy információt szerezzenek az ellemségröl, esetleg hogy támogasság a hadit.
a négy tolis szövi meg szten ne ma normális játékot szolgálja csak azt h hogy szivcassuk a másikat.
|
ez már nem tartozik a témához, és én nem értek vele egyet...
hipp-hopp szét lehet szedni egy csupa tolis szövit...

03-14-2007, 18:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
|
na igen... tolis szövi... olyasmi, amit Gyula is mondott, aki kinéz magának valakit, és napokig húzza, jó eséllyel nem is olyat, aki mellette van, hanem aki 3-4k ponttal fölötte, és vagy 4 körre, hogy véletlenül se tudjon válaszul lépni valamit
imádom az ilyet...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|