Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-28-2006, 11:31
solven solven is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Harcosok
Most is vannak jó személysiégek vándor+tudos ezek közül választ az ember elsöre ha tolis akkor eszébe juthat a túlélö(eszébe juthat)(félelf tolis)
Mert annak mi értelme lenne:
Van egy tolis beválasztja a tudos+tolvaj személysiget+gazdálkodo mivel pl 4. szinten kell pár tanyaAzért már nagyon sokkal erösebb lenne
Mert a tolvaj személysiégre ezt mondtátok:+10%bonusz
Így is sokat érnek a személyiségekMert pl egy hadis ork:gazdálkodó+tudos+tábornok+vándor+túlélö
Alig kell pár tanya szó szerint...20%tábornoki bonusz+5% tekibonuz+még megáll ugy,hogy ő 2kör alatt járja meg az utat te 3kör alatt (mondjuk az okos megy utána)és a varis+tolis is lényegesen kisebb kárt okoz
szerintem a varis a +5% tekitől és egyebektől függetlenül az orkot ugyanúgy rengetné, akár 4-5 körről is, és a tolis is ugyanúgy beférne hogy lopja tekijeit, vagy nyersit, vagy akármit
Old 07-28-2006, 11:33
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Colony
Azért ha hozzá vesszük még a vándort vagy a harcost jobban és többet többet tudnak ártozni.
Meg a túlélőt...

Mondjuk egy gnóm hadiori tudós+tábornok+gazdálkodó+túlélő... később még hozzá jön a vari személyiség is, meg a harcos és a vándor... Az lesz ám az igazi ütőgép... Normálisan varizik magára, üt mint gép és még felgyújtani is nehéz...
Sőt, ez óriásba is vicces kombó lenne...

Én támogatom...
És születnek emberek.
Reply With Quote
Old 07-28-2006, 11:36
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Egyébként jobban végiggondolva, már most is hátrányban vannak a kezdő orik és az egyéb 1 személyiséges orik a kékekkel szemben, szóval lehet, hogy éppen ezért nem lenne olyan nagy különbség a mostani állapothoz képest...
És születnek emberek.
Reply With Quote
Old 07-28-2006, 11:37
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

de mivel tulélö kisebb kárt okozna Meg mindenkit renget egy varis kivéve a varist(néha azt is rengeti mondjuk)Még az lenne szép ha csak az orkot tudnáDe a 4-5körröl lopok ellen is megvan a modszer:PHa meg annyira nem tud semmit tenni mint minden faj vagy szabi vagy elkezd feljebb menni(feltéve ha alulról ölik)mert már 15 körröl ráér rengetni a varis+a tolis is lophat kis 7k értékkel lejebbröl
Reply With Quote
Old 07-28-2006, 11:40
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Számoljátok végig mindent most is 5 személyiségü vs 1 személyiségü ellen hány % is azMert a vándor is sokat ér a tudos is 5 személysiégnél mind2 megvan 1nél 1ik lehet max:P

Last edited by Harcosok; 07-28-2006 at 12:02..
Reply With Quote
Old 07-28-2006, 13:01
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Harcosok
Számoljátok végig mindent most is 5 személyiségü vs 1 személyiségü ellen hány % is azMert a vándor is sokat ér a tudos is 5 személysiégnél mind2 megvan 1nél 1ik lehet max:P
A vándor csak és kizárólag spórolás céljából jó... ugyanis a dinamikus pontlista miatt ha épületet bontasz, vagy képzel, akkor lefelé, ha lefokozol egységet (pld a piacról véve), vagy építesz épületet, akkor felfelé elég nagy távolságokra el tudsz mozogni és aki 3-5 körre volt tőled az igen hamar 2 körre kerül... ez egyedül a nagyon nagy létszámmal megáldott csoportokban nem működik, tehát csak ott jön ki a vándor személyiség előnye és ilyen csoport biza kevés van...
És születnek emberek.
Reply With Quote
Old 07-28-2006, 18:51
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by aúú
A vándor csak és kizárólag spórolás céljából jó... ugyanis a dinamikus pontlista miatt ha épületet bontasz, vagy képzel, akkor lefelé, ha lefokozol egységet (pld a piacról véve), vagy építesz épületet, akkor felfelé elég nagy távolságokra el tudsz mozogni és aki 3-5 körre volt tőled az igen hamar 2 körre kerül... ez egyedül a nagyon nagy létszámmal megáldott csoportokban nem működik, tehát csak ott jön ki a vándor személyiség előnye és ilyen csoport biza kevés van...
És akkor egészüljön ki azzal, h a túlélő is csak spórolás szempontjából jó mivel a piacról lehet pótolni az elhullottakat A harcos lett még említve amivel szintén nem erősödik az ütőerőd csak a mostanihoz képest 5%-al többet foglalna a javaslat szerint

Feljebb írtam, h igazából 3 személyiség erősítheti fel egymást úgy, hogy azzal "erőkülönbség" jöjjön létre. Ezeket feljebb kifejtettem. Így gyakorlatilag a 3 személyiséges orik ugyanazt az erőt képviselnék, mint a 9 személyiségesek azzal a különbséggel, hogy minél több személyiséged van annál könnyebb védekezni. De ettől még erősebbet nem fog ütni, varizni vagy tolizni senki.
Reply With Quote
Old 07-31-2006, 09:24
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Attila lehet ezekből valami vagy hagyjuk elsikkadni a témát? Mi a meglátásod az elhangzottakkal kapcsolatban?
Reply With Quote
Old 07-31-2006, 13:37
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by monro
És akkor egészüljön ki azzal, h a túlélő is csak spórolás szempontjából jó mivel a piacról lehet pótolni az elhullottakat A harcos lett még említve amivel szintén nem erősödik az ütőerőd csak a mostanihoz képest 5%-al többet foglalna a javaslat szerint

Feljebb írtam, h igazából 3 személyiség erősítheti fel egymást úgy, hogy azzal "erőkülönbség" jöjjön létre. Ezeket feljebb kifejtettem. Így gyakorlatilag a 3 személyiséges orik ugyanazt az erőt képviselnék, mint a 9 személyiségesek azzal a különbséggel, hogy minél több személyiséged van annál könnyebb védekezni. De ettől még erősebbet nem fog ütni, varizni vagy tolizni senki.
Ezt a spórolós témát ezért elég lazába nyomjátok Mikor a gnóm hadisomnak egy laza sorozattal kiirtották hirtelen 7k variját, nem volt épp kellemes élmény a visszavásárlása. Szal egy dolog az, hogy "csak" spórolsz vele, de azért nem mindegy mennyit, mégha az adott csoportban nem is volt túl drága a vari. 100 millám azért ráment. Ugyanez igaz a vándorra is, nagyobb létszámú csoportban tuti veszteséges a fokozásos közelkerülés. Igaz, ez utóbbit CL is külön kiemelte
Továbbra is a személyiségek változtatása ellen vagyok
Reply With Quote
Old 08-01-2006, 18:40
wand wand is offline
Member

az eredeti elképzeéssel egyet értek, hogy a személyiségek jobban is szinesíthetnék a játékot..

de ha belegondolok, hogy egy kék5ös ori ezekkel a javaslatokkal mennyivel erősebb lenne, mint egy kék szám nélküli, akkor nem támogatom.

ha úgy lenne, hogy lenne egy ALAP személyiség az itt felsoroltak közül és hozzá lehet választani, a mostani személyiségek közül az nagyban nem erősítene senkit, viszont a játékot szinesítené.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules