|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

07-28-2006, 11:31
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Most is vannak jó személysiégek vándor+tudos ezek közül választ az ember elsöre ha tolis akkor eszébe juthat a túlélö(eszébe juthat)(félelf tolis)
Mert annak mi értelme lenne:
Van egy tolis beválasztja a tudos+tolvaj személysiget+gazdálkodo mivel pl 4. szinten kell pár tanya  Azért már nagyon sokkal erösebb lenne
Mert a tolvaj személysiégre ezt mondtátok:+10%bonusz
Így is sokat érnek a személyiségek  Mert pl egy hadis ork:gazdálkodó+tudos+tábornok+vándor+túlélö
Alig kell pár tanya szó szerint...20%tábornoki bonusz+5% tekibonuz+még megáll ugy,hogy ő 2kör alatt járja meg az utat te 3kör alatt (mondjuk az okos megy utána)és a varis+tolis is lényegesen kisebb kárt okoz
|
szerintem a varis a +5% tekitől és egyebektől függetlenül az orkot ugyanúgy rengetné, akár 4-5 körről is, és a tolis is ugyanúgy beférne hogy lopja tekijeit, vagy nyersit, vagy akármit

07-28-2006, 11:33
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Colony
Azért ha hozzá vesszük még a vándort vagy a harcost jobban és többet többet tudnak ártozni.
|
Meg a túlélőt...
Mondjuk egy gnóm hadiori tudós+tábornok+gazdálkodó+túlélő...  később még hozzá jön a vari személyiség is, meg a harcos és a vándor...  Az lesz ám az igazi ütőgép...  Normálisan varizik magára, üt mint gép és még felgyújtani is nehéz... 
Sőt, ez óriásba is vicces kombó lenne...
Én támogatom... 
És születnek emberek.
|

07-28-2006, 11:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Egyébként jobban végiggondolva, már most is hátrányban vannak a kezdő orik és az egyéb 1 személyiséges orik a kékekkel szemben, szóval lehet, hogy éppen ezért nem lenne olyan nagy különbség a mostani állapothoz képest...
És születnek emberek.
|

07-28-2006, 11:37
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
 de mivel tulélö kisebb kárt okozna  Meg mindenkit renget egy varis kivéve a varist  (néha azt is rengeti mondjuk)Még az lenne szép ha csak az orkot tudná  De a 4-5körröl lopok ellen is megvan a modszer:PHa meg annyira nem tud semmit tenni mint minden faj vagy szabi vagy elkezd feljebb menni(feltéve ha alulról ölik)mert már 15 körröl ráér rengetni a varis+a tolis is lophat kis 7k értékkel lejebbröl 
|

07-28-2006, 11:40
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Számoljátok végig mindent most is 5 személyiségü vs 1 személyiségü ellen hány % is az  Mert a vándor is sokat ér a tudos is 5 személysiégnél mind2 megvan  1nél 1ik lehet max:P
Last edited by Harcosok; 07-28-2006 at 12:02..
|

07-28-2006, 13:01
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Számoljátok végig mindent most is 5 személyiségü vs 1 személyiségü ellen hány % is az  Mert a vándor is sokat ér a tudos is 5 személysiégnél mind2 megvan  1nél 1ik lehet max:P
|
A vándor csak és kizárólag spórolás céljából jó... ugyanis a dinamikus pontlista miatt ha épületet bontasz, vagy képzel, akkor lefelé, ha lefokozol egységet (pld a piacról véve), vagy építesz épületet, akkor felfelé elég nagy távolságokra el tudsz mozogni és aki 3-5 körre volt tőled az igen hamar 2 körre kerül... ez egyedül a nagyon nagy létszámmal megáldott csoportokban nem működik, tehát csak ott jön ki a vándor személyiség előnye és ilyen csoport biza kevés van...
És születnek emberek.
|

07-28-2006, 18:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
A vándor csak és kizárólag spórolás céljából jó... ugyanis a dinamikus pontlista miatt ha épületet bontasz, vagy képzel, akkor lefelé, ha lefokozol egységet (pld a piacról véve), vagy építesz épületet, akkor felfelé elég nagy távolságokra el tudsz mozogni és aki 3-5 körre volt tőled az igen hamar 2 körre kerül... ez egyedül a nagyon nagy létszámmal megáldott csoportokban nem működik, tehát csak ott jön ki a vándor személyiség előnye és ilyen csoport biza kevés van...
|
És akkor egészüljön ki azzal, h a túlélő is csak spórolás szempontjából jó mivel a piacról lehet pótolni az elhullottakat  A harcos lett még említve amivel szintén nem erősödik az ütőerőd csak a mostanihoz képest 5%-al többet foglalna a javaslat szerint
Feljebb írtam, h igazából 3 személyiség erősítheti fel egymást úgy, hogy azzal "erőkülönbség" jöjjön létre. Ezeket feljebb kifejtettem. Így gyakorlatilag a 3 személyiséges orik ugyanazt az erőt képviselnék, mint a 9 személyiségesek azzal a különbséggel, hogy minél több személyiséged van annál könnyebb védekezni. De ettől még erősebbet nem fog ütni, varizni vagy tolizni senki.
|

07-31-2006, 09:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Attila lehet ezekből valami vagy hagyjuk elsikkadni a témát? Mi a meglátásod az elhangzottakkal kapcsolatban?
|

07-31-2006, 13:37
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
És akkor egészüljön ki azzal, h a túlélő is csak spórolás szempontjából jó mivel a piacról lehet pótolni az elhullottakat  A harcos lett még említve amivel szintén nem erősödik az ütőerőd csak a mostanihoz képest 5%-al többet foglalna a javaslat szerint
Feljebb írtam, h igazából 3 személyiség erősítheti fel egymást úgy, hogy azzal "erőkülönbség" jöjjön létre. Ezeket feljebb kifejtettem. Így gyakorlatilag a 3 személyiséges orik ugyanazt az erőt képviselnék, mint a 9 személyiségesek azzal a különbséggel, hogy minél több személyiséged van annál könnyebb védekezni. De ettől még erősebbet nem fog ütni, varizni vagy tolizni senki.
|
Ezt a spórolós témát ezért elég lazába nyomjátok  Mikor a gnóm hadisomnak egy laza sorozattal kiirtották hirtelen 7k variját, nem volt épp kellemes élmény a visszavásárlása. Szal egy dolog az, hogy "csak" spórolsz vele, de azért nem mindegy mennyit, mégha az adott csoportban nem is volt túl drága a vari. 100 millám azért ráment. Ugyanez igaz a vándorra is, nagyobb létszámú csoportban tuti veszteséges a fokozásos közelkerülés. Igaz, ez utóbbit CL is külön kiemelte
Továbbra is a személyiségek változtatása ellen vagyok 
|

08-01-2006, 18:40
|
Member
|
|
|
|
az eredeti elképzeéssel egyet értek, hogy a személyiségek jobban is szinesíthetnék a játékot..
de ha belegondolok, hogy egy kék5ös ori ezekkel a javaslatokkal mennyivel erősebb lenne, mint egy kék szám nélküli, akkor nem támogatom.
ha úgy lenne, hogy lenne egy ALAP személyiség az itt felsoroltak közül és hozzá lehet választani, a mostani személyiségek közül az nagyban nem erősítene senkit, viszont a játékot szinesítené.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|