|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
View Poll Results: Melyiket támogatnád?
|
Megnövelt lépéshatárok az alsóbb csoportokban
|

|
2 |
4.17% |
1/A teljesen kihagyható
|

|
3 |
6.25% |
1/A az első fordulás után kihagyható
|

|
3 |
6.25% |
Nehezített fordulás B-ből
|

|
4 |
8.33% |
Könnyített fordulás A-ból
|

|
12 |
25.00% |
Maradjon ahogy van
|

|
15 |
31.25% |
Valami más megoldást kell keresni
|

|
9 |
18.75% |

10-29-2009, 22:55
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Ujra kerdeznem. Mi koze az As bunkermocsarnak ahhoz, hogy mindenaron marhara neheziteni akarjatok a fordulast, meg B-bol is???!
Szerintem igy is eleg nehez a nagy tobbseg reszere, sokszor hallottam mar hogy milyen nehez. Az atlagjatekosba is gondoljatok bele, nem csak a "profiknak" keszult ez a jatek, sot, leginkabb nem nekik.
|
|

10-29-2009, 22:55
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Az egyetlen megoldás, hogy akinek nincs elég ideje, vagy kedve A-ban harcolósat játszani, annak ne kelljen A-ba mennie, ahogy te is írtad, és akkor eltűnnek a bunker orik.
De ez sem jó megoldás, mert nem véletlen lett bevezetve, hogy ne lehessen A-s ori nélkül csak úgy fordulgatni. Kelljen megdolgozni a kék számért, főleg, hogy az 1/A ugyanolyan szerves része kell legyen a játéknak, mint a többi csoport.
Azaz jó megoldást nem látok
Segíts magadon, Isten is megsegít alapon válaszd az ork tábornokot, üss nappal, full közeli sereggel, és máris pörgős, izgalmas lesz a játék 
|
majd rádugrik pár hiéna
és éjjel?
kelj fel, ha a 90% barraknyi oridra megy egy másik ori?
máris elment 3 órád az alvásból, reggel meg meló
de milyen jót játszottál 
|

10-29-2009, 22:58
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
majd rádugrik pár hiéna
és éjjel?
kelj fel, ha a 90% barraknyi oridra megy egy másik ori?
máris elment 3 órád az alvásból, reggel meg meló
de milyen jót játszottál 
|
Igen, akinek izgalomhiánya van, annak pontosan ezek miatt a indokok miatt ajánlottam ironizálva 
|

10-29-2009, 23:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Az egyetlen megoldás, hogy akinek nincs elég ideje, vagy kedve A-ban harcolósat játszani, annak ne kelljen A-ba mennie, ahogy te is írtad, és akkor eltűnnek a bunker orik.
De ez sem jó megoldás, mert nem véletlen lett bevezetve, hogy ne lehessen A-s ori nélkül csak úgy fordulgatni. Kelljen megdolgozni a kék számért, főleg, hogy az 1/A ugyanolyan szerves része kell legyen a játéknak, mint a többi csoport.
Azaz jó megoldást nem látok 
|
Igen, jó megoldást én sem látok sajnos, de ettől még lehet, hogy van.
A lényeg az lenne szerintem, hogy azt érjük el, hogy ne kelljen kényszerelfet játszania senkinek. Lehet, hogy ezt nem lehet elérni  De nem jó, hogy kényszerből játszik valaki deffelőset, nehezítve mások játékát, így sokaknak rossz lesz az A-s játék. Ezt lentebb bővebben kifejtettem.
Quote:
Segíts magadon, Isten is megsegít alapon válaszd az ork tábornokot, üss nappal, full közeli sereggel, és máris pörgős, izgalmas lesz a játék 
|
Itt szögezném le, hogy ez az egész személy szerint engem pl marhára nem érint, nem azért foglalkozok a témával 
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

10-29-2009, 23:00
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
-Attól nem lesz pörgősebb az A, ha most arról beszélünk, hogy öljük meg a bunkereket---- > vkinek kell védeni a klánt is, míg az ork rakétasegget játszik, nem?
-Attól sem lesz prögősebb az A, ha mondjuk 4000 hekire kell felkocogni és onnan le lehet fordulni, mert a baj nem ott van, hanem olyan 300.000 értéktől
-Egyáltalán mit akartok? Legyen napi 70 egyéni és 10 klánütés? Mert klánütések vannak szép számmal azért, egyénihez meg kell olyan 3.5 óra figyelés, nem mindenki ér rá ilyenre...
-Akik annyira pörgetnék az A-t sztem azok sem ütnek 4 óránként...
Szóval, egyáltalán mit akartok? 
Lehet ha lenne egy konkrét cél, akkor lehetne ötletelni
|
The Following 2 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|

10-29-2009, 23:05
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Igen, jó megoldást én sem látok sajnos, de ettől még lehet, hogy van.
A lényeg az lenne szerintem, hogy azt érjük el, hogy ne kelljen kényszerelfet játszania senkinek. Lehet, hogy ezt nem lehet elérni  De nem jó, hogy kényszerből játszik valaki deffelőset, nehezítve mások játékát, így sokaknak rossz lesz az A-s játék. Ezt lentebb bővebben kifejtettem.
|
Szint kezdése: 2008-01-30 22:14:17
ekkor kezdtem az elfemmel, most 11.369 hekis...
Volt, mikor fedezett, klánütött, egyénit ütött, szóval nem volt kényszer, de azért válaszottam ezt a fajt, hogy ha úgy tartja kedvem, akkor nyugiban is tudjak lenni hetekre...
Most már nincs annyi időm, mint másfél éve, szóval áldom az eszem, hogy ezt válaszottam, Egyet bánok, hogy nemtok most mozdulni, pedig most nem lenne más lehetőség, mint fedezni, de már nemtok, de én választottam, nem sírok miatta...
Sztem hagyjuk már ezt az elfet, mert láttam én olyan gnom éplistát 450k körül, amihez egy orknak is igen kellett volna gyúrnia. A gnomokkal mégsincs senkinek baja...
Kérdezem én, mitől lesz prögősebb A, ha kevesebb elf lesz benne?
Max majd üt mindenki, mert a kaja ára az egekben lesz nélkülü(n)k...
|

10-29-2009, 23:12
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Szint kezdése: 2008-01-30 22:14:17
ekkor kezdtem az elfemmel, most 11.369 hekis...
Volt, mikor fedezett, klánütött, egyénit ütött, szóval nem volt kényszer, de azért válaszottam ezt a fajt, hogy ha úgy tartja kedvem, akkor nyugiban is tudjak lenni hetekre...
Most már nincs annyi időm, mint másfél éve, szóval áldom az eszem, hogy ezt válaszottam, Egyet bánok, hogy nemtok most mozdulni, pedig most nem lenne más lehetőség, mint fedezni, de már nemtok, de én választottam, nem sírok miatta...
Sztem hagyjuk már ezt az elfet, mert láttam én olyan gnom éplistát 450k körül, amihez egy orknak is igen kellett volna gyúrnia. A gnomokkal mégsincs senkinek baja...
Kérdezem én, mitől lesz prögősebb A, ha kevesebb elf lesz benne?
Max majd üt mindenki, mert a kaja ára az egekben lesz nélkülü(n)k...
|
Lentebb írtam egy hsz-t, amire személy szerint TE is azt nyomtad, hogy tetszett. Abban én kifejtettem, hogy mit látok problémának. Hányszor fogod/fogjátok még megkérdezni, hogy mit akarok!?
Egyáltalán, hol a picsában érdekel engem, hogy valaki kényszerből játszik olyat, amit igazából nem szeretne, és hol a picsában érdekel, hogy mások szenvednek miatta?
Nem én vagyok az aki kényszerből játszik valamit és nem is én vagyok az aki szenved miatta. Bocs, hogy fel mertem emelni a szavam mások játékának védelmében.
www.unimarket.hu
|

10-29-2009, 23:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Igen, akinek izgalomhiánya van, annak pontosan ezek miatt a indokok miatt ajánlottam ironizálva 
|
Neked külön gratulálok, hogy miközben én arra próbáltam szánni időt, hogy azon gondolkodjak, hogy másoknak hogy lehetne jobbá tenni a játékot, te nekem írogatsz okos dolgokat ironizálva.
www.unimarket.hu
|
The Following User Says Thank You to Von For This Useful Post:
|
|

10-29-2009, 23:26
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Lentebb írtam egy hsz-t, amire személy szerint TE is azt nyomtad, hogy tetszett. Abban én kifejtettem, hogy mit látok problémának. Hányszor fogod/fogjátok még megkérdezni, hogy mit akarok!?
Egyáltalán, hol a picsában érdekel engem, hogy valaki kényszerből játszik olyat, amit igazából nem szeretne, és hol a picsában érdekel, hogy mások szenvednek miatta?
Nem én vagyok az aki kényszerből játszik valamit és nem is én vagyok az aki szenved miatta. Bocs, hogy fel mertem emelni a szavam mások játékának védelmében.
|
Az én klánomban van pár családos ember, mégsincs egyik sem elffel... 
Az elf nem csak kényszernek jó, tudod, milyen jó kis ütős orit lehet belőle faragni? 
Legyen már ez az elf téma hanyagolva, sztem nem miattuk nem pörög az A...
De én még tényleg nem tudom, hogy mitől nem pörgős az A?
Mert nem változik pár naponta a topklánok sorrendje?
Nincs 100 földcsere, védés-visszaszúrás?
Tényleg nem értem...
De majd hátha megálmodom...
Jó éjt! 
|

10-29-2009, 23:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Bocs, nem akarok/akartam megsérteni senkit.
Részemről téma befejezve, ha jó mindenkinek, hogy sokan kényszerből elfek, mások meg miattuk szintén kényszerből nehezen haladnak, akkor jó nekem is 
www.unimarket.hu
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|