Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-13-2007, 22:29
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by wand View Post
és ezen belül be lehetne dolgozni Monro ötletét, miszerint 1% eltérésenként 10 % al módosul a zsákmány.
A javaslatom lényege az elv volt. A %-ok természetesen "hasalt" számok voltak ugyhogy bátran meg lehet vitatni, hogy ne 100% területkülönbség legyen 100% malusz hanem pld 50% területkülönbségnél már 100% malusz legyen vagy akár mégkisebb területkülönbség esetén. A lényeg maga a mechanizmus, hogy ne a pontszámok határozzák meg a maluszt, hanem a területkülönbségek.
Sponsored Links
Old 07-13-2007, 23:04
Reaktor Reaktor is offline
Member

Longevity: 99%

Azt hiszem kellene még egy két jó ötlet, akinek van, azt kérem, hogy ossza meg velünk.
Old 07-14-2007, 05:57
#Lopakodó#
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
A javaslatom lényege az elv volt. A %-ok természetesen "hasalt" számok voltak ugyhogy bátran meg lehet vitatni, hogy ne 100% területkülönbség legyen 100% malusz hanem pld 50% területkülönbségnél már 100% malusz legyen vagy akár mégkisebb területkülönbség esetén. A lényeg maga a mechanizmus, hogy ne a pontszámok határozzák meg a maluszt, hanem a területkülönbségek.
Végig olvastam..
Rágódtam...
Reaktor utolsó bejegyzésén is:-)
Hát én is csak a megfelelő %-os arányt látom jónak egyenlőre..
De az biztos a 0-hekis dolog nem jó se így se úgy...
Old 08-25-2007, 00:37
asher asher is offline
Junior Member

Longevity: 92%
Default ez nekem se tetszik.

régen hoditottam, aztán jó ideig nem. és most cseppet döbbentem körbe.

valamennyire ide illik, és nem szívesen tolnék új témát neki:
tolvajoknál sikertelenebb ha nagy a távolságbeli érték... 100pontonként -1% ügye, vagyis 10k pontnál már semmi se jön, semmi se árt. varisoknál is asszem 200 pontonkánt 1% védelem.

ezek persze jó ötletek, de 5ik szinten nem sok hatásuk van (ok a 30 körös távolságot talán még megfogják, 1/A topjában meg egyenesen bosszantóan felesleges ha jól érzem. túl erősen a harcosokra, és az őket ellátó elfekre/törpökre hegyezi ki a játékot, ami szerintem nagy arculcsapása az alsó négy szintnek.

mindkettőt ildomos lenne mondjuk a támadó ország értékének X%-ában meghatározni, így 5ik szinten is lenne foganatja, és nem 10 körre gömböznénk felfelé, hogy kit lopjunk, és 1. szinten se lehetetlenítené el a klasszikus harcos-tolvaj-varázsló egyensúlyt.

vagy B terv: legyen mindez kör(távolság)függő.

de így ne maradjon.
szerintem.
Old 08-25-2007, 03:55
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by asher View Post
régen hoditottam, aztán jó ideig nem. és most cseppet döbbentem körbe.

valamennyire ide illik, és nem szívesen tolnék új témát neki:
tolvajoknál sikertelenebb ha nagy a távolságbeli érték... 100pontonként -1% ügye, vagyis 10k pontnál már semmi se jön, semmi se árt. varisoknál is asszem 200 pontonkánt 1% védelem.

ezek persze jó ötletek, de 5ik szinten nem sok hatásuk van (ok a 30 körös távolságot talán még megfogják, 1/A topjában meg egyenesen bosszantóan felesleges ha jól érzem. túl erősen a harcosokra, és az őket ellátó elfekre/törpökre hegyezi ki a játékot, ami szerintem nagy arculcsapása az alsó négy szintnek.

mindkettőt ildomos lenne mondjuk a támadó ország értékének X%-ában meghatározni, így 5ik szinten is lenne foganatja, és nem 10 körre gömböznénk felfelé, hogy kit lopjunk, és 1. szinten se lehetetlenítené el a klasszikus harcos-tolvaj-varázsló egyensúlyt.

vagy B terv: legyen mindez kör(távolság)függő.

de így ne maradjon.
szerintem.
Szerintem rágd magad át még egyszer (először? ) a topic indtó hozzáazólásán...
Old 09-17-2007, 14:28
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Itt azt szeretnem kerdezni, hogy pontosan akkor melyik javaslat van most megfontolas alatt? Mert mintha ez a tema behalt volna
Old 09-17-2007, 15:25
wand wand is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Itt azt szeretnem kerdezni, hogy pontosan akkor melyik javaslat van most megfontolas alatt? Mert mintha ez a tema behalt volna
szerintem csak annyi van megfontolás alatt, hogy a 0 hekis ütéseknek megkéne szünni, ebben kb mindenki egyetért.. de igazán jó javaslat még nincs rá
Old 09-17-2007, 22:14
Reaktor Reaktor is offline
Member

A probléma többrétű.

Az addig rendben van, hogy ne legyen 0 hekis ütés.
DE!

Sajnos lehet országokat hatalmastávolságokról is támadni fokozással ami a szembemenetelt, visszatámadást elképesztően megnehezíti.

Ezt a helyzetet tehát együtt kell kezelni.
Old 09-18-2007, 11:04
Serg Serg is offline
Member

Szerintem a támadó és védő földterületét kéne alapul venni és nagy különbség esetén annyi maluszt adni rá hogy a támadó a szerzett földel együtt se tudjon messzire kerülni x körig(a szerzett föld nagysága max annyi lehetne hogy egyforma hektárra kerülhetnének)-tehát a valahogy a körtávolságát fixálni-bár nem tudom hogy ez mennyire megoldható
Old 09-18-2007, 12:27
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Szerintem a támadó és védő földterületét kéne alapul venni és nagy különbség esetén annyi maluszt adni rá hogy a támadó a szerzett földel együtt se tudjon messzire kerülni x körig(a szerzett föld nagysága max annyi lehetne hogy egyforma hektárra kerülhetnének)-tehát a valahogy a körtávolságát fixálni-bár nem tudom hogy ez mennyire megoldható
es akkor eljenek a hienak igaz? na, hat ez az aminek 100%-osan ellene vagyok. lenne aki nem csinalna szo szerint semmit, es akar a teljesen atlagos orijaval jeleskedhene igy. ez nem megoldas a 0 hekis utesre, hanem szivatas a hadilag aktivabb orik reszere. nem csak a nagyobb klanokra kell am gondolni, nem beloluk all csak az a csoport. ne erositsuk a hienazast, vmi mas megoldas kell.
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules