|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

06-13-2007, 22:29
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
és ezen belül be lehetne dolgozni Monro ötletét, miszerint 1% eltérésenként 10 % al módosul a zsákmány.
|
A javaslatom lényege az elv volt. A %-ok természetesen "hasalt" számok voltak ugyhogy bátran meg lehet vitatni, hogy ne 100% területkülönbség legyen 100% malusz hanem pld 50% területkülönbségnél már 100% malusz legyen vagy akár mégkisebb területkülönbség esetén. A lényeg maga a mechanizmus, hogy ne a pontszámok határozzák meg a maluszt, hanem a területkülönbségek.
|

07-13-2007, 23:04
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Azt hiszem kellene még egy két jó ötlet, akinek van, azt kérem, hogy ossza meg velünk.

07-14-2007, 05:57
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
A javaslatom lényege az elv volt. A %-ok természetesen "hasalt" számok voltak ugyhogy bátran meg lehet vitatni, hogy ne 100% területkülönbség legyen 100% malusz hanem pld 50% területkülönbségnél már 100% malusz legyen vagy akár mégkisebb területkülönbség esetén. A lényeg maga a mechanizmus, hogy ne a pontszámok határozzák meg a maluszt, hanem a területkülönbségek.
|
Végig olvastam..
Rágódtam...
Reaktor utolsó bejegyzésén is:-)
Hát én is csak a megfelelő %-os arányt látom jónak egyenlőre..
De az biztos a 0-hekis dolog nem jó se így se úgy...
|

08-25-2007, 00:37
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
ez nekem se tetszik.
régen hoditottam, aztán jó ideig nem. és most cseppet döbbentem körbe.
valamennyire ide illik, és nem szívesen tolnék új témát neki:
tolvajoknál sikertelenebb ha nagy a távolságbeli érték... 100pontonként -1% ügye, vagyis 10k pontnál már semmi se jön, semmi se árt. varisoknál is asszem 200 pontonkánt 1% védelem.
ezek persze jó ötletek, de 5ik szinten nem sok hatásuk van (ok a 30 körös távolságot talán még megfogják  , 1/A topjában meg egyenesen bosszantóan felesleges ha jól érzem. túl erősen a harcosokra, és az őket ellátó elfekre/törpökre hegyezi ki a játékot, ami szerintem nagy arculcsapása az alsó négy szintnek.
mindkettőt ildomos lenne mondjuk a támadó ország értékének X%-ában meghatározni, így 5ik szinten is lenne foganatja, és nem 10 körre gömböznénk felfelé, hogy kit lopjunk, és 1. szinten se lehetetlenítené el a klasszikus harcos-tolvaj-varázsló egyensúlyt.
vagy B terv: legyen mindez kör(távolság)függő.
de így ne maradjon.
szerintem.
|

08-25-2007, 03:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by asher
régen hoditottam, aztán jó ideig nem. és most cseppet döbbentem körbe.
valamennyire ide illik, és nem szívesen tolnék új témát neki:
tolvajoknál sikertelenebb ha nagy a távolságbeli érték... 100pontonként -1% ügye, vagyis 10k pontnál már semmi se jön, semmi se árt. varisoknál is asszem 200 pontonkánt 1% védelem.
ezek persze jó ötletek, de 5ik szinten nem sok hatásuk van (ok a 30 körös távolságot talán még megfogják  , 1/A topjában meg egyenesen bosszantóan felesleges ha jól érzem. túl erősen a harcosokra, és az őket ellátó elfekre/törpökre hegyezi ki a játékot, ami szerintem nagy arculcsapása az alsó négy szintnek.
mindkettőt ildomos lenne mondjuk a támadó ország értékének X%-ában meghatározni, így 5ik szinten is lenne foganatja, és nem 10 körre gömböznénk felfelé, hogy kit lopjunk, és 1. szinten se lehetetlenítené el a klasszikus harcos-tolvaj-varázsló egyensúlyt.
vagy B terv: legyen mindez kör(távolság)függő.
de így ne maradjon.
szerintem.
|
Szerintem rágd magad át még egyszer (először? ) a topic indtó hozzáazólásán...

09-17-2007, 14:28
|
Senior Member
|
|
|
|
Itt azt szeretnem kerdezni, hogy pontosan akkor melyik javaslat van most megfontolas alatt? Mert mintha ez a tema behalt volna 

09-17-2007, 15:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Itt azt szeretnem kerdezni, hogy pontosan akkor melyik javaslat van most megfontolas alatt? Mert mintha ez a tema behalt volna 
|
szerintem csak annyi van megfontolás alatt, hogy a 0 hekis ütéseknek megkéne szünni, ebben kb mindenki egyetért.. de igazán jó javaslat még nincs rá
|

09-17-2007, 22:14
|
Member
|
|
|
|
A probléma többrétű.
Az addig rendben van, hogy ne legyen 0 hekis ütés.
DE!
Sajnos lehet országokat hatalmastávolságokról is támadni fokozással ami a szembemenetelt, visszatámadást elképesztően megnehezíti.
Ezt a helyzetet tehát együtt kell kezelni.

09-18-2007, 11:04
|
Member
|
|
|
|
Szerintem a támadó és védő földterületét kéne alapul venni és nagy különbség esetén annyi maluszt adni rá hogy a támadó a szerzett földel együtt se tudjon messzire kerülni x körig(a szerzett föld nagysága max annyi lehetne hogy egyforma hektárra kerülhetnének)-tehát a valahogy a körtávolságát fixálni-bár nem tudom hogy ez mennyire megoldható
|

09-18-2007, 12:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Szerintem a támadó és védő földterületét kéne alapul venni és nagy különbség esetén annyi maluszt adni rá hogy a támadó a szerzett földel együtt se tudjon messzire kerülni x körig(a szerzett föld nagysága max annyi lehetne hogy egyforma hektárra kerülhetnének)-tehát a valahogy a körtávolságát fixálni-bár nem tudom hogy ez mennyire megoldható
|
es akkor eljenek a hienak igaz? na, hat ez az aminek 100%-osan ellene vagyok. lenne aki nem csinalna szo szerint semmit, es akar a teljesen atlagos orijaval jeleskedhene igy. ez nem megoldas a 0 hekis utesre, hanem szivatas a hadilag aktivabb orik reszere. nem csak a nagyobb klanokra kell am gondolni, nem beloluk all csak az a csoport. ne erositsuk a hienazast, vmi mas megoldas kell.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|