|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

11-13-2006, 19:23
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
?! Majdnem mind.....
|
Mindenki, nem pedig mind, ehh :P

11-13-2006, 19:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ez fajt.
SÚJT!
|
Nem is tudom, mit lehet ilyenkor mondani. Igazából szörnyen érzem magam, úgy hiszem egy élet munkája ment kárba. Bocsánatot kérek minden kedves fórumozótól a hibámért. Kijavítottam, és remélem mielőbbi megbékélésüket. Továbbá ígérem, többet nem fordul hasonló elő.
|

11-13-2006, 19:43
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Mindenki, nem pedig mind, ehh :P
|
Igy is jo :P
Pl: Meghal mind, ki nekem ellent mond! :P

11-13-2006, 19:52
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Nekrolord
Voltak vele gondok, mint például nem válaszolt, pedig fontos dologról volt szó...
|
Utólag is elnézésedet kérem, hogy nem válaszoltam. Igaz sehol nem írtam, hogy fogok, sehol nem vállaltam, hogy mindenre válaszolok, pontosabban le van írva, hogy semmi válaszadási kötelezettség nincs, de tudom, hogy ezt nem szeretnéd elolvasni, úgyhogy nem is erőltetem. Nem muszáj elolvasni. Biztosan nem is azért írtam. Az bunkóság lenne, nem? Leírni valamit, csak azért, hogy más elolvassa azt. Brrrrr. Fújj. Teljesen igazad van.
Azért is elnézést kérek, hogy esetleg dolgozom. Ezentúl nem teszem. Most látom csak, hogy mennyivel jobb dolog mindent 7-8-9száz alkalommal leírni, csak azért, mert valaki nem akarja elolvasni.  Biztos vagyok benne, hogy hasznomra lesz, hogy nem végzek semmi érdemi munkát, csak egész nap gépelgetek, ezzel a gépelési sebességem is növekedhet.
Azt hiszem, hogy a súgó menüpontot ki is kéne venni a Hódítóból. Végülis bunkóság bárkitől elvárni, hogy elolvassa. És még egy hatalmas kérdőjelet is odatenni minden oldalra, sőt, egy külön menüpontot is csinálni neki, brrr, most értettem csak meg, hogy ez az igazi bunkóság. Sőt, most látom, vannak keztdőknek kigyűjtve fontosabb súgó oldalak, jajj, minden kezdőt elriaszthat ez.
Azt hiszem, hogy a fórumról a keresés lehetőségét is kiszedem, ez is milyen dolog már, hogy ott van. Elvárni emberektől, hogy megnézzék, hogy mi volt az elmúlt egy évben leírva, brrrrr.
Sokkal hatékonyabb, ha mindenki egyesével mindent megkérdez. És akkor udvarias is vagyok. 
|

11-13-2006, 19:57
|
Member
|
|
|
|
Súgó???
Ah, micsoda idők, amikor mindenféle jöttmentek kényükre-kedvükre SÚGÓ-t mondhatnak az embereknek 

11-13-2006, 20:12
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
?
Ati, hmm,
építő-jellegű kritika lett volna, ezért próbáltam értelmesen is megfogalmazni, alpárkodás nélkül. Ne legyünk szerintem kicsinyesek, ha te leosztasz valakit az belefér, ha téged megszólnak, az meg nem tetszik? Ez nekem nem tűnik túl igazságos/érett gondolatmenetnek...
|

11-13-2006, 20:16
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lik-lak
Ati, hmm,
építő-jellegű kritika lett volna, ezért próbáltam értelmesen is megfogalmazni, alpárkodás nélkül. Ne legyünk szerintem kicsinyesek, ha te leosztasz valakit az belefér, ha téged megszólnak, az meg nem tetszik? Ez nekem nem tűnik túl igazságos/érett gondolatmenetnek...
|
Teljesen építő jellegűnek vettem, láthatod, hogy minden olyan dologra bőszen válaszolok, ami ugyan le van írva a súgóban, de teljesen igazad van abban, hogy bunkóság elvárni bárkitől is, hogy azt elolvassa. Végülis nem azért lett írva. Mégnagyobb bunkóság bemásolni neki a súgóból a vonatkozó részt. Igazad van, rengeteg népi babonát nem ismerek ezek közé tartozhat az is, hogy súgót olvasni rossz termést hoz, és az általam kiragadott részek az egész napjára, sőt, egész hetére rossz kihatással lesznek ezekután, hogy el kellett olvasnia egy részt a súgóból.
|

11-13-2006, 20:17
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|

11-13-2006, 20:19
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
!
Ezt a thread-et egyébként nem idegből írtam (akkor sajnos nálam is hamarabb jön elő a felmenék életútjának felemlegetése...), a félreértések elkerülése végett, de az tény, hogy néhol azért megindult felfele aza bizonyos pumpa. Annyit akartam kifejezni, hogy értelmes emberek lévén a tiszteletadás/másikkalszépenbeszélés stb. legyen kölcsönös dolog, még akkoris (vagy talán főleg akkor) ha valaki fentebb áll.
|

11-13-2006, 20:20
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Lik-lak
Ezt a thread-et egyébként nem idegből írtam (akkor sajnos nálam is hamarabb jön elő a felmenék életútjának felemlegetése...), a félreértések elkerülése végett, de az tény, hogy néhol azért megindult felfele aza bizonyos pumpa. Annyit akartam kifejezni, hogy értelmes emberek lévén a tiszteletadás/másikkalszépenbeszélés stb. legyen kölcsönös dolog, még akkoris (vagy talán főleg akkor) ha valaki fentebb áll.
|
És ha azzal a fentebb állóval való tiszteletet nem fejezed ki, hogy amivel nem kevés munkája volt (pl. súgó) azt nem olvasod el ! Nos sztem ez a bunkóság! és sztem gondolkodj el!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|