|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melyik ötleteteket tartanád jónak, a hulla erősítésére?
|
tripla szintenkénti hadibónusz
|

|
29 |
21.64% |
dupla szintenkénti hadibónusz
|

|
27 |
20.15% |
gyújtás elleni rezisztencia
|

|
33 |
24.63% |
minden mágikus és tolvaj akció elleni reziszdetencia (szintenként +5%-ot növekszik)
|

|
29 |
21.64% |
férőhelye szintenként +2-vel növekszik
|

|
12 |
8.96% |
férőhelye szintenként +10%-ot növekszik
|

|
65 |
48.51% |
nem kell erősíteni, vagy ezek közül egyiket se tartom jónak. (alapos kifejtést igényel!!!)
|

|
19 |
14.18% |

04-19-2009, 21:18
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 83%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Anarchot most nem számolok, anarchon kívül tehát:
5. szint: 13%
4. szint: 11%
3. szint: 6%
2. szint: 2%
1. szint: ... számokkal nem kifejezhető  )))))
|
Gábor ez azt jelenti hogy A ban nincs hulla?? Vagy csak még én nem talákoztam vele?
|

04-20-2009, 01:43
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Anarchot most nem számolok, anarchon kívül tehát:
5. szint: 13%
4. szint: 11%
3. szint: 6%
2. szint: 2%
1. szint: ... számokkal nem kifejezhető  )))))
|
Időközben felmerült bennem a kérdés: ezek közül mennyi aktív? (nem mélyszabis)
Amúgy a 0 is egy szám 
És arányszámításkor nem a nevezőben van, úgyhogy kifejezhető szépen minden. (kivéve, hogy hányszor több a nem hulla fajú  )
Oszvald: ki az a Gábor? 

04-20-2009, 06:52
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Oszvald: ki az a Gábor? 
|
hát biztos Ati, mert neki írta...
lehet, hogy az Ati mégse az Attilából jött, hanem a Gábort becézik Ati-nak?  
|

04-20-2009, 08:33
|
Junior Member
|
|
Longevity: 83%
|
|
Hopp csak ép fórumoztam is a szövetségben és azért írtam Gábort.Amúgy Ati akart lenni. 
|

04-20-2009, 20:29
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Mivel úgy látom, hogy Xeper által javasolt értékek ellen senkinek sem volt ellen vetése, ezért úgy gondolom, hogy tovább is léphetünk.
Többen is jelezték, hogy azt tartanák helyesnek, ha barakk helyek befogadóképessége növekedne elsősorban, ezért két változattal számoltam.
Az első esetén a jelenlegi rendszert vettem alapul. Ebben az esetben a kitűzött cél érdekében az 1/A-ban 59.-re kellene emelni a barakkokban elférő egységek számát.
A második esetben, úgy számoltam, hogy nem kapna semmiféle bonuszt. Ekkor 83.-re kellene növelni a férőhelyek számát.
Mind a két esetben közel ugyanakkorát ütnek azonos éplista esetén.
Egyelőre én mind a kettő változat fejlesztését javaslom.
A kérdés az, hogy milyen legyen a viszonyuk az alacsonyabb szinteknek az A-hoz képest?
Erre kérnék ötleteket.
|

04-21-2009, 08:57
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by BigPi2
Mivel úgy látom, hogy Xeper által javasolt értékek ellen senkinek sem volt ellen vetése, ezért úgy gondolom, hogy tovább is léphetünk..
|
melyik javaslatára nem volt ellenvetés? 

04-21-2009, 10:22
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Én pl. annak örülnék, ha már mindenképp erősíteni szeretnétek akkor ne a férőhely növekedjen, hanem az egy egységre vetített katonai bonusz..
a férőhelynövekedést én kimondottan ellenzem..addig, amíg látok esélyt, hogy az egységeit erősíthetjük.
illetve örülnék neki, ha az építkezés nyers költsége drasztikus mértékben csökkenne .. mintahogy már kértem egyszer.. 
|

04-21-2009, 14:26
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by sutike31005
Én pl. annak örülnék, ha már mindenképp erősíteni szeretnétek akkor ne a férőhely növekedjen, hanem az egy egységre vetített katonai bonusz..
a férőhelynövekedést én kimondottan ellenzem..addig, amíg látok esélyt, hogy az egységeit erősíthetjük.
illetve örülnék neki, ha az építkezés nyers költsége drasztikus mértékben csökkenne .. mintahogy már kértem egyszer.. 
|
Nem ismételném azok beírásait, akik kifejezetten a férőhelybővítést részesítenék előnyben. Be kellett látnom, hogy igazuk van , még akkor is, ha én is bonusz párti vagyok. Amennyiben visszaolvasol, akkor megtalálod azt is, hogy ezek a férőhelyek mennyi hdb-nek felelnek meg.
Természetesen foglalkoznunk kell, majd a gyújtogatás problémájával is, de először a fejlődési ütemet határozzuk meg
Last edited by BigPi2; 04-21-2009 at 14:29..
|

04-21-2009, 14:31
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by sutike31005
|
A férőhely növekedés jelentősen előnyösebb, mint a bónuszok adása (NEM férőhelybónuszok), mert akkor a szövetségben is jobb lenne a hulla, hiszen ha elviszik a seregét, akkor a támadó bónuszai (akár ork, óriás is lehet) vonatkoznak a hulla seregére is!
|

04-21-2009, 14:54
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
A férőhely növekedés jelentősen előnyösebb, mint a bónuszok adása (NEM férőhelybónuszok), mert akkor a szövetségben is jobb lenne a hulla, hiszen ha elviszik a seregét, akkor a támadó bónuszai (akár ork, óriás is lehet) vonatkoznak a hulla seregére is!
|
Egy jól felépített hullának már most is van annyi serege mint egy orknak szerintem.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|