|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
|
View Poll Results: Melyik ötleteteket tartanád jónak, a hulla erősítésére?
|
|
tripla szintenkénti hadibónusz
|

|
29 |
21.64% |
|
dupla szintenkénti hadibónusz
|

|
27 |
20.15% |
|
gyújtás elleni rezisztencia
|

|
33 |
24.63% |
|
minden mágikus és tolvaj akció elleni reziszdetencia (szintenként +5%-ot növekszik)
|

|
29 |
21.64% |
|
férőhelye szintenként +2-vel növekszik
|

|
12 |
8.96% |
|
férőhelye szintenként +10%-ot növekszik
|

|
65 |
48.51% |
|
nem kell erősíteni, vagy ezek közül egyiket se tartom jónak. (alapos kifejtést igényel!!!)
|

|
19 |
14.18% |

04-21-2009, 11:22
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Én pl. annak örülnék, ha már mindenképp erősíteni szeretnétek akkor ne a férőhely növekedjen, hanem az egy egységre vetített katonai bonusz..
a férőhelynövekedést én kimondottan ellenzem..addig, amíg látok esélyt, hogy az egységeit erősíthetjük.
illetve örülnék neki, ha az építkezés nyers költsége drasztikus mértékben csökkenne .. mintahogy már kértem egyszer.. 
|

04-21-2009, 15:26
|
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by sutike31005
Én pl. annak örülnék, ha már mindenképp erősíteni szeretnétek akkor ne a férőhely növekedjen, hanem az egy egységre vetített katonai bonusz..
a férőhelynövekedést én kimondottan ellenzem..addig, amíg látok esélyt, hogy az egységeit erősíthetjük.
illetve örülnék neki, ha az építkezés nyers költsége drasztikus mértékben csökkenne .. mintahogy már kértem egyszer.. 
|
Nem ismételném azok beírásait, akik kifejezetten a férőhelybővítést részesítenék előnyben. Be kellett látnom, hogy igazuk van , még akkor is, ha én is bonusz párti vagyok. Amennyiben visszaolvasol, akkor megtalálod azt is, hogy ezek a férőhelyek mennyi hdb-nek felelnek meg.
Természetesen foglalkoznunk kell, majd a gyújtogatás problémájával is, de először a fejlődési ütemet határozzuk meg
Last edited by BigPi2; 04-21-2009 at 15:29..
|

04-21-2009, 15:31
|
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by sutike31005
|
A férőhely növekedés jelentősen előnyösebb, mint a bónuszok adása (NEM férőhelybónuszok), mert akkor a szövetségben is jobb lenne a hulla, hiszen ha elviszik a seregét, akkor a támadó bónuszai (akár ork, óriás is lehet) vonatkoznak a hulla seregére is!
|

04-21-2009, 15:54
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
A férőhely növekedés jelentősen előnyösebb, mint a bónuszok adása (NEM férőhelybónuszok), mert akkor a szövetségben is jobb lenne a hulla, hiszen ha elviszik a seregét, akkor a támadó bónuszai (akár ork, óriás is lehet) vonatkoznak a hulla seregére is!
|
Egy jól felépített hullának már most is van annyi serege mint egy orknak szerintem.
|

04-21-2009, 15:59
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Betelgeuse
Egy jól felépített hullának már most is van annyi serege mint egy orknak szerintem.
|
És ki mondta, hogy csak egy valaki viszi támadni?? 
Egy jól felépített hullával meg el lehet bánni kb 30 mp alatt... Ki mennyire gyorsan tudja kiválasztani a gyújtogatást a legördülő listában 
|

04-21-2009, 16:14
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
És ki mondta, hogy csak egy valaki viszi támadni?? 
Egy jól felépített hullával meg el lehet bánni kb 30 mp alatt... Ki mennyire gyorsan tudja kiválasztani a gyújtogatást a legördülő listában 
|
És ha növeled a férőhelyét nehezebben gyullad? Nem értem az összefüggést.
|
|
The Following 2 Users Say Thank You to For This Useful Post:
|
|

04-21-2009, 16:17
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
És ha növeled a férőhelyét nehezebben gyullad? Nem értem az összefüggést.
|
Nincs a gyulladás és a férőhely növelés között összefüggés. Ilyet nem is írtam 
|

04-21-2009, 16:52
|
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Sokat próbálkoztam, hogy összehozzak egy logikus fejlődési javaslatot, de nem sikerült. Remélem, hogy vitaindítónak azért jó lesz.
1. A vegyes rendszer: 1/a, 59 férőhely + 40% hdb., 2. 52 férőhely+ 30% hdb, 3. 48 férőhely +20 hdb, 4, 44 férőhely +10% hdb.
2. Csak férőhelyes bővítés: 1, 83 fh, 2. 68 fh, 3. 58 fh, 4. 48 fh.
Ha gnómra átszámoljuk, akkor a következő barakk arányok jönnek ki. :
1. 70% barakk, 2. 56,8%, 3. 48,45%, 4. 40,6%
Ezek az értékek eltérnek attól, amit Xeper ajánlott, de csak így tudtam kihozni.
Akit érdekel, hogy ez hdb-ban mit jelent, az számolja ki magának.
|

04-21-2009, 16:02
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
|
akár több is, de számosítva 200hekin:
hulla: 75% barakk = 6000 katona
ork: 58% barakk = 6032 katona
gnóm: 50% barakk = 6000 katona
a mennyiség megvan, csak a minőség nincs..
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|