|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-14-2006, 11:26
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Ok, köszi! 
Csak beleolvasgttam (5-6 oldalakat olvastam el), és nem találtam ide vonatkozo információkat. :P
|

09-14-2006, 13:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Én írtam egyet. Az 1A-ban kapjon plusz előnyt a kék szám. Így a top rákényszerül a fordulásra, hisz nem tudja megvédeni magát a nagyobb kékektől.
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az újonnan felérő országok így nem is próbálkozhatnának a top elérésével. MOST ez sikerülhet, csak kitartás kérdése.
|
Akkor fordítsuk meg a dolgot. Az 1A-ban lévő országok kapjanak valamilyen maluszt az ott töltött idő függvényében.
Elvégre aki évek óta az 1A-ban van, az már annyi tapasztalatot szerzett, hogy nyugodtan gyengülhet országa, gyengített országgal is sikeres lehet az újabbakkal szemben. Ha meg nem tudja megvédeni magát a malusz miatt az újaktól, akkor lefordul.
A szint kezdési ideje nyilván van tartva, annyit kéne módosítani, hogy újrázásnál ne induljon újra a szint kezdése, elvégre az újrázással nem vész el a tapasztalata.
Persze, valahogy azt is tudni kéne a többi játékosnak, hogy kinek mennyi malusza van, de ezek részletkérdések...
|

09-14-2006, 13:19
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Akkor fordítsuk meg a dolgot. Az 1A-ban lévő országok kapjanak valamilyen maluszt az ott töltött idő függvényében.
|
Ez csalásra ösztönöz. Minél előbb elérni a topot, bármiáron. Jelenleg ráérsz 2 évet rákészülni. Ha ilyen lenne, nem érnél rá.
|

09-14-2006, 15:07
|
Member
|
|
|
|
Végigolvastam, beletelt némi időbe. Aúú javaslatát támogatom, ha valamit meg lehet oldani akkor miért ne tegyük meg? Így már most elintéznénk ezt és nem kéne vele foglalkozni. A top 1 (vagy 1-4) hely irreális, egy haver mondta h 5-ös szinten vmelyik csopiban 1000 hektár feletti országok vannak bankkal és nincsenek szabin! Gondolom ez nem egy csopiban van így. Miért menjen fel odáig a kék számos? Fedezni a területed dupláját, ami el is veszik, mi értelme? Szvsz 9 személyiséggel elég a top 5% is. Azzal érvelnek sokan h nem játszanak a kékszámosok, az játék h fel kell fedezni a topba a maxhektár fölé jóval?
|

09-14-2006, 15:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez csalásra ösztönöz. Minél előbb elérni a topot, bármiáron. Jelenleg ráérsz 2 évet rákészülni. Ha ilyen lenne, nem érnél rá.
|
Sztem aki nem csal ezután se fog, aki meg igen azt nem kell ösztönözni. Fegyának igaza van abban h meg kellene oldani az 1A-s problémát.
|

09-14-2006, 15:16
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Egyebkent, azok akik igy "korbefutnak" a szinteken, azoknak az A-s orijuk allando? Vagy mikor a B-ben mar csak kb. 5-6 szaz kor hianyzik a lefordulashoz, akkor behozza az A-s orijat, alapit egymaga egy klant, es minel hamarabb belemegy mihamarabb a top30%-ba es var 336 kort?
Vagy allandoan aktiv jatekos az A-ban levo orijaval?
|

09-14-2006, 15:34
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Egyebkent, azok akik igy "korbefutnak" a szinteken, azoknak az A-s orijuk allando? Vagy mikor a B-ben mar csak kb. 5-6 szaz kor hianyzik a lefordulashoz, akkor behozza az A-s orijat, alapit egymaga egy klant, es minel hamarabb belemegy mihamarabb a top30%-ba es var 336 kort?
Vagy allandoan aktiv jatekos az A-ban levo orijaval?
|
Nem csak B-ből lehet fordulni, B-ből felmész A-ba, A-ban top30, és le 5. szintre.
|

09-14-2006, 16:28
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
De ez lassabb, nem?
|

09-14-2006, 17:55
|
Member
|
|
|
|
Lehet h volt már ez, bocs ha még 1X mondom. Arra gondoltam (vagy csak emlékeztem  ) h nem szerencsés korlátozni "szegény" kékek játékát azzal h csak akkor léphetnek ha ... nyugodtan léphessenek ha akarnak, de csak akkor kapna plussz személyiséget ha mindent csopit úgy teljesít ahogy most megszabjátok. Ha teszem azt 3 szinten lép pl a top5% ból de egy szinten csak 30%ból lép akk ne kapjon plussz személyiséget Ehhez hozzá lehet tenni Fegya javaslatát (388as post). Milyen viccesen nézne ki ha vki végigment tizenötször és van 3 személyisége. McLoad javaslatával az a gondom h miért kéne lemondania arról amit megszerzett? Jár neki, megdolgozott érte, bármennyire is unszimpatikus ez a "munka" többeknek. Lehet h nincs ideje épp akkor annyit játszani h mindenhol első legyen ezért dobja el az összegyűjtött személyiségeit? Nyáron meg épp lenne ideje és akk lehet h tudná teljesíteni a feltételeiteket, addig meg menjen szabira? Egyszerű, ha nem végzed el a munkát nem kapsz semmit, de ettől még ne érjen hátrány.
|

09-14-2006, 18:31
|
 |
Member
|
|
|
|
Penya ötlete szimpi.
Ha csak játszani akar és nem hajt a kis kékekre akkor tud játszani és körbe járni.
Ha kell neki a kis kék akkor teljesitse a feltételeket.
Talán még lehetne fűszerezni azzal is hogy több fordulásból hozza össze azt a kis kék számocskáját./Pl 5-4 szinten megy de megakad a 3-ason, fellép és a köv körben pl megcsinálja a 3-ast és 2-est, ekkor megkaphatja a kis kékecskéjét 
Evvel talán lehetne azoknak az oriknak a számát is csökkenteni akik a 2-es szinten lebzselnek mert gyengének érzik magukat az 1/A-hoz /vagy van fenn orijuk de nem top képesek/ és most azzal szórakoznak hogy leverik a feltörekvőket./Ha már nekem nemmegy, dögöljön meg a szomszéd tehene is alapon  /
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|