Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-05-2007, 00:10
TechnoMage TechnoMage is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
nem feltetlenul. ha nem akarsz hadizni, jobb lehet a 30% torony 30% barakkal, mert a tuzgolyo kevesebb kart okoz a seregben. az emberhianyt is jobban birja igy a hulla, persze akkor ki is kapcsolodhat jonehany torony, de talan nem kapcsolodik ki a tornyok max teruletbonusza, mintha 15% toronynal kezdenenek el embert lopni vagy gyujtani. ugyhogy ha kizarolag vedelemre rendezkedik be vki, akkor sztem jobb a tobb torony.
Ha kereskedő hullád van akkor fölösleges a 30% torony. És azért az 57% barakk még messze van a kizárólag védelemre berendezkedéstől :P
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-05-2007, 00:18
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Nogixer View Post
Hali, nagy baromság egy Gnóm+3Hulla szövi?
Beleéltem magam, és nem látom, hogy honnan kikezdhető!
Jó, lehet hogy az ember jobb hozzájuk)
Hát nem tudom elég bizarr ötlet Szerintem 1 hulla bőven elég 1 szövibe kb, mivel bárki beüti és így bármikor elüthetik a többiektől. Ami előnyos a hullában, hogy ha ő támad, akkor a segítő seregből se hal meg senki útközben, de mindenképpen rizikófaktor egy szöviben. A gnóm hátrányát meg már írták előttem.
Reply With Quote
Old 10-05-2007, 00:29
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by TechnoMage View Post
Ha kereskedő hullád van akkor fölösleges a 30% torony. És azért az 57% barakk még messze van a kizárólag védelemre berendezkedéstől :P
en 1altalan nem errol beszeltem. en erre reagaltam:

Quote:
Originally Posted by TechnoMage View Post
Jah amit nem írtam, hogy az a lényeg, hogy nem a lovas kezdeményez. És szerintem a 15% torony íjásszal az a max ésszerű védelem, amit egy hullából ki lehet hozni.
es ez termeszetesen nem igaz. le is irtam miert. az 1 dolog, hogy neked mi az esszeru, de ugy latszik mas velemenyt nem fogadsz el, tehat mindenkinek csak az lehet esszeru amit mondasz. az meg hogy kereskedo vagy sem, nem hiszem, hogy meghatarozza a szukseges tornyok szamat.

szoval igenis letezik mas esszeru vedelem maximalizalas is, mint amit te annak latsz.

de nehogy az legyen, hogy a tied erosebb, igy a te altalad vazolt 57%+15%, lehet az en altalam leirt 30%+30% helyett 36%+36%, vagy mondjuk 42%+30% is.

latszolag nincs kulonbseg vedelem tekinteteben, de tuzgolyozd meg es gyujtsd fel mind1ik verziot, es az en verziom ereje is csokkenni fog termeszetesen, de minuszos fogival a tied elleneben az enyem megis magasabb vedoerot fog kepviselni amig vissza nem jon a lakossag. mert a tuzgolyo kevesebb kart fog okozni a kevesebb seregben es az emberhiany kesobb fogja kikezdeni a tornyok teruletbonuszat.

Last edited by Smooth Scroller; 10-05-2007 at 00:32..
Reply With Quote
Old 10-05-2007, 02:01
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Nogixer View Post
Hali, nagy baromság egy Gnóm+3Hulla szövi?
Beleéltem magam, és nem látom, hogy honnan kikezdhető!
Jó, lehet hogy az ember jobb hozzájuk)
Ha nincsen más szövi lehetőséged, akkor megérheti:
x ló *1,4 vagy
x ló*2.5 (alacsony szinten egy támadó hullának jó a serege, eléri a gnóm seregét)
ha nem számít hogy lehetne egy varis szövid, vagy egy tolis, akkor simán megéri... egoizmus rulez
Old 10-05-2007, 07:15
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
x ló *1,4 vagy
x ló*2.5 (alacsony szinten egy támadó hullának jó a serege, eléri a gnóm seregét)
ha nem számít hogy lehetne egy varis szövid, vagy egy tolis, akkor simán megéri... egoizmus rulez
De ha ő is hadizik, ki fog gömbözni, éplistázni?
Old 10-05-2007, 22:49
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
De ha ő is hadizik, ki fog gömbözni, éplistázni?
Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Magyarul jobb mint a semmi
Old 10-06-2007, 18:33
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
en 1altalan nem errol beszeltem. en erre reagaltam:

es ez termeszetesen nem igaz. le is irtam miert. az 1 dolog, hogy neked mi az esszeru, de ugy latszik mas velemenyt nem fogadsz el, tehat mindenkinek csak az lehet esszeru amit mondasz. az meg hogy kereskedo vagy sem, nem hiszem, hogy meghatarozza a szukseges tornyok szamat.

szoval igenis letezik mas esszeru vedelem maximalizalas is, mint amit te annak latsz.

de nehogy az legyen, hogy a tied erosebb, igy a te altalad vazolt 57%+15%, lehet az en altalam leirt 30%+30% helyett 36%+36%, vagy mondjuk 42%+30% is.

latszolag nincs kulonbseg vedelem tekinteteben, de tuzgolyozd meg es gyujtsd fel mind1ik verziot, es az en verziom ereje is csokkenni fog termeszetesen, de minuszos fogival a tied elleneben az enyem megis magasabb vedoerot fog kepviselni amig vissza nem jon a lakossag. mert a tuzgolyo kevesebb kart fog okozni a kevesebb seregben es az emberhiany kesobb fogja kikezdeni a tornyok teruletbonuszat.
Jah de az én általam képviselt verzió az egy támadó hadis (tehát akarok hadizni) hulla, nem védekező. Természetesen a tiédnek jobb a védelme, de milyen támadóerőt képvisel? (Ezt nem tudhatom mert nem tudom a 30-36-42% barakk milyen katonaösszetételt takar.)

Amúgy meg hullánál úgy is addig gyújthatják a házaidat, amíg már a barakkok állnak le szép sorban, és azért a 10% bank elég jó védelem a tornyok előtt.

Jah és jó lenne, ha egy sima beszélgetésben, nem rögtön a másik felet kezdenéd el kritizálni.
Reply With Quote
Old 10-27-2007, 10:17
Nostromo Nostromo is offline
Junior Member

Longevity: 91%
Default Mit ér a varis hulla?

Sziasztok!

Ha varázsló a személyisége egy hullának, akkor elvileg 5%-ra ki tudja írni a mágia tekercseket. De ennek mi értelme van, ha nem tud varázsolni.

Egyik ismerősömnek Ork orija van. Érdekes üzenetet olvasott az események között. Egy hulla ország (a nevét szándékosan nem írom ide) információt akart megtudni az országáról. Hogyan lehetséges ez?
Varázsló személyiséggel egy hulla is képes gömbözni?
Vagy bug lehet?

Hasonló a kérdésem azzal kapcsolatban is (az előbbi érdekes eseményből kiindulva), hogy tolvaj hulla képes térkapukat felderíteni?

Köszi
Reply With Quote
Old 10-27-2007, 10:27
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 17%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Nostromo View Post
Ha varázsló a személyisége egy hullának, akkor elvileg 5%-ra ki tudja írni a mágia tekercseket. De ennek mi értelme van, ha nem tud varázsolni.
A varázsló személyiség nem erre való...

Idézet a súgóból:

"A varázsló személyiség előnye, hogy varázslói sokkal hamarabb kipihenik magukat. Körönként a varázslók készültsége 1%-kal többet regenerálódik. A Regenerálódás varázslat ezen felül hat."

Ettől nem fogod tudni 5%-ra emelni a mágia hatékonyságot. Van olyan személyiség is, amivel ezt meg tudod tenni, az a Tudós. Súgó idézet:

"A tudós minden tudománytekercset 10%-kal olcsóbban írhat, és az elérhető maximum 5%-kal magasabb az összes tudományág, kivéve a lakáshelyzet tekintetében. A +5% maximum nem vonatkozik a lakáshelyzeti tekercsre."
Old 10-27-2007, 10:34
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Longevity: 91%

Egy hulla ori képtelen információszerző varázslatot elsütni. Tehát amit leírtál, az lehetetlen, akár 0% a tudománytekercsek hatásfoka, akár 5%. Mindegy.

Egy eset van, ha az aki gömbözött, az faj nélkül játszott, és a gömb készítése után rakta magát élőhalottra. Ez az egy lehetséges variáció van.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules