|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

10-27-2006, 15:04
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
az első 30-ban talán ütöttél sokszor de utána már nem nevezném soknak (támadoval:P)volt pár de nem sok 
párbaj végén meg legtöbször nekem volt a legtöbb ijjam ugyhogy ha engem bevágtál akkor már mindnekit tudtál szinte ütni:P
|
hát jah
párbaj végén az én taktikám pacival rohangálni oriról orira
álltalában mindenkit beütöttem mindig, csak téged nem max, ezért legtöbbször mindig 2-ik voltam ha te ott voltál, mert ugye azért legalább 1 ori akadt, aki beütött engem amikor kitámadtam, de persze volt védelemm bőven de valaki szinte csak pacit csinált a végére
|

10-27-2006, 15:15
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
nézőpont kérdése harcosok.
Igaz hogy igy minden parbaj mas de erre mondom hogy nem tudni ki milyen jo...
Ilyen kijelentést hogy népességbe lehagysz?Hm.Meglepo.Mindenki vágja aki olvassa a sugot hogy mi növeli a népet.Te is lathatod hogy aki sokat parbajozik az nem marad le népben sosem.Mindeki ugyananyira nő, nagyon kicsi az eltérés.
Ez a takitika amit leirsz hol jo???Hm?Annira vari hogy ne artozzanak pajzzsal es ne mlopjanak tolival???
Ha mindig 1 taktikát játszol buksz 
Te aruldd mar el nekem hogy minden vari rajtad van a parbaj indulasatol kezdve?
Az hogy ki nyer ki nem meg nem mondd semmit.En sok parbajt vesztettem el ugy hogy nem utottem azt akirol megbeszéltük hogy nem ütjülk mert nincs ott.
De van aki nem ilyen es puff maris nyer.
|

10-27-2006, 15:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
nézőpont kérdése harcosok.
Igaz hogy igy minden parbaj mas de erre mondom hogy nem tudni ki milyen jo...
Ilyen kijelentést hogy népességbe lehagysz?Hm.Meglepo.Mindenki vágja aki olvassa a sugot hogy mi növeli a népet.Te is lathatod hogy aki sokat parbajozik az nem marad le népben sosem.Mindeki ugyananyira nő, nagyon kicsi az eltérés.
Ez a takitika amit leirsz hol jo???Hm?Annira vari hogy ne artozzanak pajzzsal es ne mlopjanak tolival???
Ha mindig 1 taktikát játszol buksz 
Te aruldd mar el nekem hogy minden vari rajtad van a parbaj indulasatol kezdve?
Az hogy ki nyer ki nem meg nem mondd semmit.En sok parbajt vesztettem el ugy hogy nem utottem azt akirol megbeszéltük hogy nem ütjülk mert nincs ott.
De van aki nem ilyen es puff maris nyer.
|
minden párbaj más:tudni kell a körülményekhez alkalmazkodni:Pnem mindig 200hekin jó vagyok és kész:P máshol is jónak kell lenni bármilyen beállítás melett  na jó azokat már énse szeretem,hogy minden épületböl 500db +50k egységek na azokra jelentkezek és nem lépek be
ja nem vagyok abban olyna biztos,hogy lehagynak népbe  tekielosztás építkezés is nagyon függ  1.5oráig igen midnenkinek kb ugyanugy megy de utána már az számít van-e elég házad:P
ja és kb fél oráig kell cska ,hogy rajtam legyen mivel utána már bejön az ij +vari a védök átképzödnek:Ptoli meg mindig elég ja és védelmet nem nagyon szoktam lökni akkor ha 30ijjam van 
Last edited by Harcosok; 10-27-2006 at 15:21..
|

10-27-2006, 15:22
|
Guest
|
|
|
|
Harcosok, mindenki verheto 
En azt furcsaltam, hogy mig anno (emlekszem Rikkoval es Orsiaval mennyit szenvedtem, mig vagy a 20-25. parbajra normalis taktikat kitudtam fabrikalni) eleg sokat jatszott valaki, mire kitudott forralni egy nyero taktikat, addig jottel pl. Te, aki a 2-3. parbaján mar ugy nyomta, mintha 50 parbajon lett volna tul.
Jollehet, amikor Te kezdtel jatszani, addigra nagyon kitudodott az, hogy mik a nyero strategiak, azt hiszem, en is irtam ide a kulso forumra, hogy milyen taktikakkal erdemes jatszani.
Az pedig, hogy vannak sebezheto pontok egy parbajos oriban bizonyos idokben az nyilvanvalo; gondolok itt arra, hogy atkepezesekkor ures az ori, viszont ha valaki ilyenkor tamadoval utne, akkor lehet, hogy kis ideig elonybe kerulne, de a vegere biztos hogy elhullana. (Igy hiaba tudod Te is, hogy 30-57 kozott ures az orim, nem fogsz ramjonni, mert ha atkepeznel tamadova min. 44 egyseget, akkor bebuknad a jatekot.) Erre sokan epitenek, pl. en is, ezert merek atkepezni bizonyos idoszakban.
S nekem tetszett Boszi jatekstilusa, hogy arra ment egy parbajban, hogy xy-t beussse "csakazertis" alapon 
|

10-27-2006, 15:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Harcosok, mindenki verheto 
En azt furcsaltam, hogy mig anno (emlekszem Rikkoval es Orsiaval mennyit szenvedtem, mig vagy a 20-25. parbajra normalis taktikat kitudtam fabrikalni) eleg sokat jatszott valaki, mire kitudott forralni egy nyero taktikat, addig jottel pl. Te, aki a 2-3. parbaján mar ugy nyomta, mintha 50 parbajon lett volna tul.
Jollehet, amikor Te kezdtel jatszani, addigra nagyon kitudodott az, hogy mik a nyero strategiak, azt hiszem, en is irtam ide a kulso forumra, hogy milyen taktikakkal erdemes jatszani.
Az pedig, hogy vannak sebezheto pontok egy parbajos oriban bizonyos idokben az nyilvanvalo; gondolok itt arra, hogy atkepezesekkor ures az ori, viszont ha valaki ilyenkor tamadoval utne, akkor lehet, hogy kis ideig elonybe kerulne, de a vegere biztos hogy elhullana. (Igy hiaba tudod Te is, hogy 30-57 kozott ures az orim, nem fogsz ramjonni, mert ha atkepeznel tamadova min. 44 egyseget, akkor bebuknad a jatekot.) Erre sokan epitenek, pl. en is, ezert merek atkepezni bizonyos idoszakban.
S nekem tetszett Boszi jatekstilusa, hogy arra ment egy parbajban, hogy xy-t beussse "csakazertis" alapon 
|
Én ijjal rohantalak meg ember  Tudod amikor átképzésen volt az orid és pont megláttam  ha nem gondolkozok annyit be is megy ha 1körrel hamarabb indítoM  külsöt akkor még ténleg nem olvastam ...elmondtál te msn-en néhány dolgot azokat hazsnáltam de azért nem mondtál ennyit mint ami a külsön van  és a 3.párbajon vettél fel msn-re amikor majdnem megelöztelek  de a végén mégis simán nyerted  (de elötte is beszéltem veled egy cseppet a párbajokrol boszi jóvoltából)
Szecsa te miattad+boszi miatt párbajoztam én egyálltalán 1-et is:Paddig még vipse voltam azért lettem vip mert boszi nagyon beszélte,hogy párbajozik utána te is mondtad jó dolog stb aztán az első után nekem is megtetszett 
Last edited by Harcosok; 10-27-2006 at 15:30..
|

10-27-2006, 15:29
|
Guest
|
|
|
|
Egyebkent, idovel az volt a gond, hogy nagyon varizasra/tolizasra ment ki az egesz. Amikor en kezdtem jatszani es a 100. parbaj kornyeken az volt, hogy mindenki tudta, hogy 115 varival felmegy a verszomj, a 10 toli vedett, es ennyi. A tobbi ijj es lovacska volt. 33. korben nyomattam ki a lovakat arra, aki eppen kimozdult es utottem befele foldre teljes kronika alapjan. Nem igazan volt olyan, hogy 115 varit begomboztek volna...vagy belopjak a 10 tolidat. (Hangsulyozom 30. kortol nezzuk ezt)
Olyan volt, hogy kapott valaki vihart vagy rengest az elejen a 10. korben es aztan mindig egy picit, de ezert kesobb meg szenvedett ugy, hogy a moralja csokkent igen szepen es gyujtogattak, elment a nepesseg. (ugye Alba?  )
Emlekszem, amikor meg karacsony utan Freddye-vel izgultunk azon, hogy a renges legalabb 1x vigyen 6%-ot  S vitt...igaz, aztan ha nem jol adoztattal 40%-ig ment a moralod.
(Meg azert hangsulyozom, regen voltak tamados tamadasok....mostansag nagyon elvetve...az elejen eloszeretett nyitas: vedo+vari+toli)
Ugyanakkor siman lehetett utni 4*48 tamadoval, a tobbi pedig ijj. Maradt 10 varid, de nem rengettek 4-5en es kaptal azonnal vihart...ilyen nem volt...
Mostansag, ha 100 vari alatt nyitsz kezdesre, akkor kapod a vihart valamelyik uberdeffes oritol, ami szomoru :-/
|

10-27-2006, 15:31
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
|
ennek örülök, hogy tetszett
hát én ha valakit nem tudok beütni egyszer, akkor már azon vagyok hogy egyszer beüssem, és akkor jobb lesz a lelki világom... 
de egyébként tényleg nem azért játszottam sose, hogy nyerjek
legtöbbször amikor már jól nyomtam mindig azt figyeltem hogy ki támadja a gyengébbet, vagyis kinek van minusz hírneve nagyon és akkor azokat a végén szépen sorjával ütöttem le a párbaj végére én meg megálltam a 2-ik vagy 1-ső helyen mindig 
|

10-27-2006, 15:36
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Én ijjal rohantalak meg ember  Tudod amikor átképzésen volt az orid és pont megláttam  ha nem gondolkozok annyit be is megy ha 1körrel hamarabb indítoM  külsöt akkor még ténleg nem olvastam ...elmondtál te msn-en néhány dolgot azokat hazsnáltam de azért nem mondtál ennyit mint ami a külsön van  és a 3.párbajon vettél fel msn-re amikor majdnem megelöztelek  de a végén mégis simán nyerted  (de elötte is beszéltem veled egy cseppet a párbajokrol boszi jóvoltából)
Szecsa te miattad+boszi miatt párbajoztam én egyálltalán 1-et is:Paddig még vipse voltam azért lettem vip mert boszi nagyon beszélte,hogy párbajozik utána te is mondtad jó dolog stb aztán az első után nekem is megtetszett 
|
tényleg most hogy így belegondolok, én amikor elöször mentem párbajra, mert hogy unatkoztam, gondoltam megnézem az milyen
akkor Szecsa rendezte azt, és akkor neki írtam üzit, hogy mondja el egyáltalán hogyan kell belépni a párbaj részre, meg mi az alap dolog amivel aránylag meglehet magad állni a párbajon 
|

10-27-2006, 15:37
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Egyebkent, idovel az volt a gond, hogy nagyon varizasra/tolizasra ment ki az egesz. Amikor en kezdtem jatszani es a 100. parbaj kornyeken az volt, hogy mindenki tudta, hogy 115 varival felmegy a verszomj, a 10 toli vedett, es ennyi. A tobbi ijj es lovacska volt. 33. korben nyomattam ki a lovakat arra, aki eppen kimozdult es utottem befele foldre teljes kronika alapjan. Nem igazan volt olyan, hogy 115 varit begomboztek volna...vagy belopjak a 10 tolidat. (Hangsulyozom 30. kortol nezzuk ezt)
Olyan volt, hogy kapott valaki vihart vagy rengest az elejen a 10. korben es aztan mindig egy picit, de ezert kesobb meg szenvedett ugy, hogy a moralja csokkent igen szepen es gyujtogattak, elment a nepesseg. (ugye Alba?  )
Emlekszem, amikor meg karacsony utan Freddye-vel izgultunk azon, hogy a renges legalabb 1x vigyen 6%-ot  S vitt...igaz, aztan ha nem jol adoztattal 40%-ig ment a moralod.
(Meg azert hangsulyozom, regen voltak tamados tamadasok....mostansag nagyon elvetve...az elejen eloszeretett nyitas: vedo+vari+toli)
Ugyanakkor siman lehetett utni 4*48 tamadoval, a tobbi pedig ijj. Maradt 10 varid, de nem rengettek 4-5en es kaptal azonnal vihart...ilyen nem volt...
Mostansag, ha 100 vari alatt nyitsz kezdesre, akkor kapod a vihart valamelyik uberdeffes oritol, ami szomoru :-/
|
vagy varizol vagy variznak  és jobb varival kezdeni mivel azt még átnyomhatod a végére és ha támadozol akkor sok egységet buksz  én mondom mindig a végén akarok alkotni közben csak ha nagyon muszály 
elég 1 párbajban 1x ütni ha nem is a legvégén de 1x is elég.)
maradok a 4ork 1 elf példánál  nem tom már kik voltak ott megmondtam ott kb 1orával a vége elött nézzétek majd meg a végéig még lesz 2-3ütésem mondtak,hogy csak védekzek stb  ezért irtam ezt de a végén csak meglett a 2ütésem ott is és annyi elég volt,hogy nyerjek nekik 20-30ütés is volt talán 
ja én ezért enm szeretem a rövid párbajokat mert ott rávagyok amugy is kényszerítve arra,hogy védözzek mert ha beütnek 4x támadoval az megnyeri én meg leszek a csapat végén  de pl egy 5-6orásnál már nem biztos,hogy védözök mert nem sokan támadnak ott már támadoval mivel ha támadnak akkor utána ott a vihar kinyirja öket:Pés nem is éri meg szerintem hosszu párbajon támadozni
|

10-27-2006, 15:45
|
 |
Member
|
|
|
|
de amugy volt a párbajban 1 idöszak ahol volt böven ütés  kb akkor amikor boszi nyomatta ezt a dolgot, hogy a végén elindul oriás sereggel semmit se hagyva csak lovat+egy kis védelmet(boszi már nem emléxem te mit hagytál) de sokan ugy nyomták 0 toli+0vari+40-50ij+temérdek teki+sok ló 
ez akkro volt amikor hirtelen sok kezdö kapcsolodott be és ök ilyen sitlust nyomattak  legalábbis volt 2-3 aki mindig ezt cisnálta de szó szerint mindig.D
boszi te ezzela ataktikávla tudtál elsö 2. lenni meg dobogó de ök nem igazán  ugyhogy biztos valamit máshogy nyomattál:P
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|