|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

10-27-2006, 12:23
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Sziasztok! Úristen ebből az első 9 oldal elég volt, valamiről lemaradtam esetleg? 
|

10-27-2006, 13:47
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Az nem nyero taktika.
Csak a szecsa altal irt feltetelek közt lehet nyerő.Ha rövid a parbaj vagy hosszu de sokan vannak akkor hiaba az egesz.
Amugy hogy elvegyem az erdemeit ezt a taktikat nem ő találta ki.Szoval nem egy uj dolog amit ő talált ki. Látta hogy valaki igy jatszott ennyi.
|

10-27-2006, 14:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Igen...csinaltam rengeteg varit, es annyi tolit, hogy ne tudjon belopni  Viharoztam ameddig ra nem kenyszerult arra, hogy magikus pajzsot nyomjon, es levittem a tolikeszulijet, hogy lopni se tudjon.
(Ehhez persze annyit kellett bevallalni, hogy 0 ijjam, vedom volt...de akkor Harcosok nem nyert  )
|
Azért az jó,hogy jobban tudod azt,hogy milyen taktikával nyomom mint én 
Varizni igen a kis csapatnál szoktam nagynál viszont védözés vagy esetleg támadozok de nem szeretem ha variznak .Én a végére építem a dolgokat (bár néha a nagy végére koncentrálás közbe elmegyek )ott kijön a népelönyöm és ott egy jó cspaássál elölre kerülök 
De azért az jó,hogy ugy állítod be a varizos taktikát,hogy jaj de jó 
mert 1x bejött ez a taktika ellenem istenem hát csoda  Ha varizok nekem sincs védöm ott elbukhatok 
és irtad,hogy jaj nem szeretem a rövid párbajokat hány 2orás párbajban gyöztelek le?  Majdnem megnyertem ellened a 3. párbajom már ember ami pont 2orás volt:PBár azt amit ott mondtál midnig nem felejtettem el:ha lehagysz többet hv-n első 3-ban benne nem leszel  első háromba azota nem 1x hanem rengetegszer voltam azota 
Kb a 10. párbajomon (16fösön:P)2. lettem:P
Állítsuk ugy a dolgot 1 taktikám van ugye?  És te ezt ismered is mégse tudtál csak néha lehagyni  Most tom jön ,hogy már az 500.párbaj felett alig volt normál alap párbaj de én nem ugy emléxem:P
ja és 2 jó párbajos legyen egy párbajon?  volt ott tudod a 6 vagy hány oráson nem 2 hanem mindenki jó:Ptudod ahol azt mondtad,hogy 7kor mész bulizni és senki nem lesz az oridba és mégis probáltál varizni 8kor  Ahol ugyszint első lettem  mindenkit elvertem ugy ahogy azt kell  ha jól emléxem csak téged viharoztalak vagy téged sem már nem tom 
Ja és 2oráshoz kell pont a semmi tudás:Pmivel ott ha kapsz az elején támadoval ütést véged  de ha az elején ütsz 2-3x akkor nyerted ha már csak ijazzal+varizol  továbbá:csak szerencse kérdése ott az egész nem jön ki a tudás(népelöny:P)
|

10-27-2006, 14:31
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Az nem nyero taktika.
Csak a szecsa altal irt feltetelek közt lehet nyerő.Ha rövid a parbaj vagy hosszu de sokan vannak akkor hiaba az egesz.
Amugy hogy elvegyem az erdemeit ezt a taktikat nem ő találta ki.Szoval nem egy uj dolog amit ő talált ki. Látta hogy valaki igy jatszott ennyi.
|
olvasgatok még a témában még nem értem a végére nem tom mit találtam ki és mit nem de ha a varizos dologrol van szó a 3. párbajomon már ugy mentem:Pvégülis nincs olyna sok fajta felállás ugyhogy elég könnyü ugy menni  de midnenkinek pl más a varizos taktika más a támadozos stb 
|

10-27-2006, 14:39
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
hát igen, ebbe belekötni nem érdemes, mert minden igaz
csak annyi a zavaró, hogy akik tudnak hódozni meg párbajozni és ismerik a játék stílusát, azoknak ez nem tetszik álltalában, merthogy nem valami szép
|
mi nem tetszika stilusomba? 
egy jó varizos taktikát is fel kell tudni építeni de mondom ha mindig így nyomom a végefele már miért nem kaptam egy támado ütést sem be ?  (normál párbajokon)
talán mert védöztem? 
Nagy közönség elmondom milyen taktikán nyomtam az 500.párbajtola normál párbajaimat:védözös és annyi vari,hogy mágikuspajzs mellett nem variznak be kevés ij majd 30után átfozotam a védöket  +még pár toli attol függöen hányan vagyunk  +egy kivállo építési terv  amit hv-ban+arénában+párbajon használok:Pnem kaptam 1 támadoütést sem vihart sem igazán(néha amikor lemaradta mágikuspajsz 1-2kört de nem többet:P)lopni se loptak be  varizni én is csak azokat tudtam akik nyomtak támadot  és lehet deffelös de a végére álltlában nekem van a legtöbb egységem és védö melett nem könnyü ám viharozni  és ritkán végeztem 200hekin ugyhogy nem vagyok az a védekezünk végig:P
ha meg ennyire kiismerhető taktikám volt miért nem láttam azt,hogy annyira legyöztök hogy jaj  1-2x lehagytatok de nem porig verve stb 
Ja azt elismerem az adozáshoz nem értek egy olyan párbajon voltam (0 drágakőbányáson)de fogalmam se volt,hogy kell cisnálni  elfelejtettem aranyalmázni stb  te szervezted én mentem +valami olyan akiröl azt beszélted,hogy régen jó volt 
ott kerek perec jobb voltál sokkal de 1. párbajom volt csak olyan talán az 5.olyan párbajomon nem lettem volna olyan egyszerű eset(kell egy kis idő mire kitapasztalok néhány dolgot:P)...de azért 2. lettem 
|

10-27-2006, 14:41
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
És csak bizonyos körülmények között működik a taktika, és aki csak bizonyos körülmények között tud nyerni, az ne verje a mellét hogy ő mekkora játékos...
|
Hányszor párbajoztál elelnem? 
Mondom pls adjátok meg a párbaj honlapcimét megnézem,hogy mikor voltam kevés fös párbajon 
Ja még 1kérdés mi számít kevés főnek? 
|

10-27-2006, 14:48
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Azért az jó,hogy jobban tudod azt,hogy milyen taktikával nyomom mint én 
Varizni igen a kis csapatnál szoktam nagynál viszont védözés vagy esetleg támadozok de nem szeretem ha variznak .Én a végére építem a dolgokat (bár néha a nagy végére koncentrálás közbe elmegyek )ott kijön a népelönyöm és ott egy jó cspaássál elölre kerülök 
De azért az jó,hogy ugy állítod be a varizos taktikát,hogy jaj de jó 
mert 1x bejött ez a taktika ellenem istenem hát csoda  Ha varizok nekem sincs védöm ott elbukhatok 
és irtad,hogy jaj nem szeretem a rövid párbajokat hány 2orás párbajban gyöztelek le?  Majdnem megnyertem ellened a 3. párbajom már ember ami pont 2orás volt:PBár azt amit ott mondtál midnig nem felejtettem el:ha lehagysz többet hv-n első 3-ban benne nem leszel  első háromba azota nem 1x hanem rengetegszer voltam azota 
Kb a 10. párbajomon (16fösön:P)2. lettem:P
Állítsuk ugy a dolgot 1 taktikám van ugye?  És te ezt ismered is mégse tudtál csak néha lehagyni  Most tom jön ,hogy már az 500.párbaj felett alig volt normál alap párbaj de én nem ugy emléxem:P
ja és 2 jó párbajos legyen egy párbajon?  volt ott tudod a 6 vagy hány oráson nem 2 hanem mindenki jó:Ptudod ahol azt mondtad,hogy 7kor mész bulizni és senki nem lesz az oridba és mégis probáltál varizni 8kor  Ahol ugyszint első lettem  mindenkit elvertem ugy ahogy azt kell  ha jól emléxem csak téged viharoztalak vagy téged sem már nem tom 
Ja és 2oráshoz kell pont a semmi tudás:Pmivel ott ha kapsz az elején támadoval ütést véged  de ha az elején ütsz 2-3x akkor nyerted ha már csak ijazzal+varizol  továbbá:csak szerencse kérdése ott az egész nem jön ki a tudás(népelöny:P)
|
Mit kell most itt egymást fikázni, hogy te szar vagy én vagyok a jobb?? Nőjjetek már fel kérem szépen! Egyikőtök sem fasza csávó, mind a kettőtöket le lehet győzni, ha nem is sokszor, de le lehet, mindenkit le lehet győzni, mert ugye ezek taktikák és minden taktikára van ellenszer
Inkább mondjátok azt, hogy én vagyok a Király
nah jó neeehogy mondjátok... 
De tudjátok én pl mért nem párbajoztam amikor az új rendszer bejött? hát pont azért, mert nekem nem jött be az, hogy meg vana dva, hogy mi legyen kezdésnek! Ezért amikor bejött mindig csak 200 hekis párbajon mentem és max egy-két változtatás az alap 200 hekin belül még
Szóval úgy a lényeg annyi, hogy itt végülis mind a kettőtök jól játszik, de ti azt akarjátok elérni a másik szemében, hogy én vagyok a jobb, pedig nem igaz!
|

10-27-2006, 14:55
|
 |
Member
|
|
|
|
[quote=Alba;38193]
Itt mar minden kezdes mas tehat az eredmeny se azt mutatja hogy mit ertel el.
Voltam parszor egyeni beallitasos parbajon es furcsa mod az nyert majdnem mindig aki csinalta.
örülj neki,hogy több lehetőség van:Pnem anynira sablon 
én nem állok egy nagy párbajszervező hirében még az elején szerveztme sokat utána már csak annyit buktam szervezésen mindig amit megnyertem 
figyelj volt olyan párbaj kivolt zárva a törpe volt 4db ork és 1db elf:Ptorony+ij kizárva:Pelffel ugy nyertem meg:Pott egyedül én gondolkodtam:Pha elfel vagyok semmi infot nem tudnak rolam full elitet gyártottam  még azt is majdnem bevették,hogy lefokzotam az orim  most minek lettem volna orkkal?  az elf is beüti az orkot 
ja meg,hogy még tovább irjam  olyna párbajt is nem egyet nyertem amibe be se léptem és nem én rendeztem:P(én kezdtem el az elsök között ezt csinálni,hogy nem lépek be  )
ja és,hogy a rendező nyeri?  az nyeri aki számolgat ez azt jelenti,hogy te nem számolsz a dolgok után csak az alap párbajon vagy kemény azzal a 2-3taktikával:P
de én is jobban szeretem az alap 200hekis törpöt az nagyon idegesít ha pl törpöt kizárják 2-3oráson  ott végig alszom az egészet:P
bár lehet ott jót beállítani is pl ha csak 2-3orán keresztül érsz rá akkor jobb egy jó beállított (bár kevesen csinálnak jó beállítottat:P)
Last edited by Harcosok; 10-27-2006 at 14:58..
|

10-27-2006, 14:58
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
mi nem tetszika stilusomba? 
egy jó varizos taktikát is fel kell tudni építeni de mondom ha mindig így nyomom a végefele már miért nem kaptam egy támado ütést sem be ?  (normál párbajokon)
talán mert védöztem? 
|
Nyugi, én bevertelek sokszor, csak hát én nem azért mentem sose párbajra, hogy nyerjek, hanem unaloműzőként
és rajtam sokszor szinte mindig folyamatosan volt vihar, de mégis ott voltam a dobogón nagyon sokszor ígyis
csak aztán ki ismerted, hogy én hogyan nyomtam legtöbbször, nah akkor elkezdtem picit néha változtatni, hogy ne mindig ugyanazon a taktikán mennyek már 
|

10-27-2006, 15:01
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
Nyugi, én bevertelek sokszor, csak hát én nem azért mentem sose párbajra, hogy nyerjek, hanem unaloműzőként
és rajtam sokszor szinte mindig folyamatosan volt vihar, de mégis ott voltam a dobogón nagyon sokszor ígyis
csak aztán ki ismerted, hogy én hogyan nyomtam legtöbbször, nah akkor elkezdtem picit néha változtatni, hogy ne mindig ugyanazon a taktikán mennyek már 
|
az első 30-ban talán ütöttél sokszor de utána már nem nevezném soknak (támadoval:P)volt pár de nem sok 
párbaj végén meg legtöbször nekem volt a legtöbb ijjam ugyhogy ha engem bevágtál akkor már mindnekit tudtál szinte ütni:P
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|