|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-21-2006, 14:31
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Kigazdálkodható 
Akinek meg nemakaródzik az tudja az ütésekkel is csökkenteni a költségeit.
Nekem személy szerint tetszik.
|

10-21-2006, 17:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Nem voltam egy napig és már le is zártatok. 
Csak még annyit, hogy kiszámoltam, a 225 katona azt jelenti, hogy a napi képzésből a terület 0.55%-t lehet felfedezni. Ez igazán nem sok. Ennek sokszorosát fedezik fel a nagy felfedezők. Ez szerintem azt mutatja, hogy igazán a gazdasággal van a baj.
|

10-21-2006, 17:29
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Most 22.500 per hektár, mivel 1500 hektárnál megáll a növekedés.
Ezt lehet egyszerűen kezelni, a pénzigény nem áll itt meg.
Ekkor 5000 hektáron 250.000 arany, 10000 hektáron 1.000.000 arany, 15000 hektáron 2.250.000 arany, 20000 hektáron 4.000.000 arany.
|
ez szerintem kb jó is, egyáltalán nem sokallom
|

10-21-2006, 17:31
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Nem voltam egy napig és már le is zártatok. 
Csak még annyit, hogy kiszámoltam, a 225 katona azt jelenti, hogy a napi képzésből a terület 0.55%-t lehet felfedezni. Ez igazán nem sok. Ennek sokszorosát fedezik fel a nagy felfedezők. Ez szerintem azt mutatja, hogy igazán a gazdasággal van a baj.
|
szerintem meg azt, hogy a felfedezéssel.. 
|

10-21-2006, 17:41
|
Junior Member
|
|
|
|
úgy gondolom és ismét leírom: az a-ban a felfedezés módosítása átfogó változtatás nélkül igazságtalan.
és bár nem ide tartozik, de lemaradtam a topicról sajna, ugyanez a véleményem a kék számos nehezítésről is. a b-s ori nehezítése jogos, sőt kívánatos ( tán éppen én javasoltam vagy 1 éve , de akkor elvetődött ) de hogy az a-s ori is teljesítse a top 5%-ot ( vagy pl legyen első szegény tuvalu, bár nem a haverom kimondottan ) pl mondjuk egy elffel vagy egy törpével vagy bármivel az már éppen azért nem jó változtatás, amiért a felfedezés módosítását is ellenzem.
de hogy konstruktív is legyek: vezessük be - ha már ez valamiért felmerült így sajna - , ami kialakul, oké,
de az új szabály csak mondjuk fél év múlva lépjen életbe. az egy kör. készüljön fel rá mindenki, aki akar. ne máról holnapra.
ettől függtelenül, ha már monro és wand se voltak ellene anno, tán ismét fontolni kellene azt a drasztikus módosítást.
szerintem a játék léte függ attól, hogy tudsz -e nem lehetetlennek tűnő célt magad elé tűzni. ha nem , akkor a játékos abbahagyja. nem fog lemondani pl. kék számról, ha eddig ezért forgott körbe. és nem fog egy helyben ácsorogni egy elffel , ha nem tud feljebb menni , csak azért hogy fórumozzon, miközben áll egy orija a b-ben, g-ben stb.
|

10-21-2006, 17:59
|
Administrator
|
|
Activity: 24%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lali
de az új szabály csak mondjuk fél év múlva lépjen életbe. az egy kör. készüljön fel rá mindenki, aki akar. ne máról holnapra.
|
Kb 2 hónapja beszélünk róla érdemben, még nem vagyunk a végén, és értelemszerűen ezt még meg is kell valósítani. Nem hiszem, hogy ezt "máról holnapra" eseménynek lehetne nevezni. 
|

10-21-2006, 18:07
|
Member
|
|
|
|
Fegya (és mindenki más) kedvéért beújítottam a megbeszélések közt a -nagyorik előnye- nevű topicot..
a téma ottani kivesézésével és dűlőre jutásával + Monro kláncsata megreformálások topicjával + eme felfedezés topiccal, összeségében, kb orvosolható lehet az 1/A legtöbb problémája
|

10-21-2006, 18:32
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Kb 2 hónapja beszélünk róla érdemben, még nem vagyunk a végén, és értelemszerűen ezt még meg is kell valósítani. Nem hiszem, hogy ezt "máról holnapra" eseménynek lehetne nevezni. 
|
igaz , beszélünk róla. én azt mondtam, ha már tudjuk is mi a vége, mert azt még nem tudjuk ( vagy igen ? ) onnantól félév pl.
|

10-21-2006, 18:42
|
Administrator
|
|
Activity: 24%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lali
igaz , beszélünk róla. én azt mondtam, ha már tudjuk is mi a vége, mert azt még nem tudjuk ( vagy igen ? ) onnantól félév pl.
|
Szerintem teljesen mindegy, hogy mi lesz a pontos vége. Azt már tudjuk, hogy növekedni fog, hogy egész pontosan mi lesz a képlet, az jelen pillanatban azt hiszem, hogy nem befolyásolja a játékot.
Úgyhogy ennyire távlatokban ne gondolkozzunk, el lesz döntve, le lesz kódolva, és bekerül. Meg se mondom előre, hogy pontosan mikor. Lásd Windows Vista, kb 2 éve csúszik.  Ha elkészül, bekerül. Nem tervezgetünk ilyeneket, hogy majd január 8-án 17:38-kor.
|

10-21-2006, 18:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
Fegya (és mindenki más) kedvéért beújítottam a megbeszélések közt a -nagyorik előnye- nevű topicot..
a téma ottani kivesézésével és dűlőre jutásával + Monro kláncsata megreformálások topicjával + eme felfedezés topiccal, összeségében, kb orvosolható lehet az 1/A legtöbb problémája
|
Köszi! 
A legfőbb problémák közé még idevenném az újrázás szigorítását is. Azt hiszem, Monronak volt rá egy egész jó javaslata.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 150 (0 members and 150 guests)
|
|
Posting Rules
|