|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-21-2006, 17:59
|
Administrator
|
|
Activity: 29%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lali
de az új szabály csak mondjuk fél év múlva lépjen életbe. az egy kör. készüljön fel rá mindenki, aki akar. ne máról holnapra.
|
Kb 2 hónapja beszélünk róla érdemben, még nem vagyunk a végén, és értelemszerűen ezt még meg is kell valósítani. Nem hiszem, hogy ezt "máról holnapra" eseménynek lehetne nevezni. 
|

10-21-2006, 18:07
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Fegya (és mindenki más) kedvéért beújítottam a megbeszélések közt a -nagyorik előnye- nevű topicot..
a téma ottani kivesézésével és dűlőre jutásával + Monro kláncsata megreformálások topicjával + eme felfedezés topiccal, összeségében, kb orvosolható lehet az 1/A legtöbb problémája
|

10-21-2006, 18:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
Fegya (és mindenki más) kedvéért beújítottam a megbeszélések közt a -nagyorik előnye- nevű topicot..
a téma ottani kivesézésével és dűlőre jutásával + Monro kláncsata megreformálások topicjával + eme felfedezés topiccal, összeségében, kb orvosolható lehet az 1/A legtöbb problémája
|
Köszi! 
A legfőbb problémák közé még idevenném az újrázás szigorítását is. Azt hiszem, Monronak volt rá egy egész jó javaslata.
|

10-21-2006, 18:47
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Köszi! 
A legfőbb problémák közé még idevenném az újrázás szigorítását is. Azt hiszem, Monronak volt rá egy egész jó javaslata.
|
akkor vegyük ide 
bár az nem csak az 1/A problémája, de arra is ott a legtöbbek által támogatott szintenkénti egyszeri újrázási javaslat, szerintem azt már csak megvalósítani kell, úgy rémlik mér ki is van vesézve 
|

10-21-2006, 18:56
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
akkor vegyük ide 
bár az nem csak az 1/A problémája, de arra is ott a legtöbbek által támogatott szintenkénti egyszeri újrázási javaslat, szerintem azt már csak megvalósítani kell, úgy rémlik mér ki is van vesézve 
|
Egyszerre egy dologgal foglalkozzunk, ez jelenleg a felfedezés. 
|

10-21-2006, 19:03
|
Member
|
|
|
|
Sziasztok!
Sajnos nem érzem magam eléggé hozzáértőnek, hogy komolyabban hozzászólhassak a témához, de lenne egy kérdésem. (lehet már volt róla szó, de én nem találtam meg, pedig egy ideje folyamatosan követem a fejleményeket...  )
Szóval azt szeretném tudni, hogy ez a fedezős újítás anarchban is be lesz-e vezetve, vagy esetleg csak A-ra, netán a teljes normálra vonatkozik?
|

10-21-2006, 19:06
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
Sziasztok!
Sajnos nem érzem magam eléggé hozzáértőnek, hogy komolyabban hozzászólhassak a témához, de lenne egy kérdésem. (lehet már volt róla szó, de én nem találtam meg, pedig egy ideje folyamatosan követem a fejleményeket...  )
Szóval azt szeretném tudni, hogy ez a fedezős újítás anarchban is be lesz-e vezetve, vagy esetleg csak A-ra, netán a teljes normálra vonatkozik?
|
Minden csoportra.
|

10-21-2006, 19:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Egyszerre egy dologgal foglalkozzunk, ez jelenleg a felfedezés. 
|
oks, én többet már nem tudok a felfedezéshez mit mondani
egyetlen megoldatlan probléma a százalék csökkentése miatti ide-oda ütések.
de lévén van minimum katona mennyiség talán nem lesz annyira jellemző, ha mégis akkor ez az eseménylistából elég egyértelműen kiderül, ezesetben pedig Atinak kellene beavatkozni.
|

10-22-2006, 10:40
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
oks, én többet már nem tudok a felfedezéshez mit mondani
egyetlen megoldatlan probléma a százalék csökkentése miatti ide-oda ütések.
de lévén van minimum katona mennyiség talán nem lesz annyira jellemző, ha mégis akkor ez az eseménylistából elég egyértelműen kiderül, ezesetben pedig Atinak kellene beavatkozni.
|
Sajnos nekem sem jut most más eszembe, mint amit korábban javasoltam erre az esetre... Ha lenne egy "gyüjtő" amibe bekerül a "levert föld" felfedezéssel szerzett része és ebből a "gyüjtőből" is lehetne felfedezést indítani akkor nem lenne lehetősége sem az ide-oda veregetéses "okosságnak".
Sztem nem lesz ettől bonyolultabb a játék. Ezentúl a felfedezés menü nem 1 x-elhető sort tartalmazna, hanem 2-őt.
1. "Célzott felfedezés. Ha ezt a jelölőnégyzetet bejelölöd, akkor embereid addig kutakodnak, amíg legalább 50%-ban lelőhelyet nem találnak. Ezt persze meg is kell fizetned, és 1 hektár felfedezése így xxxxx aranyba kerül."
2. "Utad során a felfedezések terén szerzett tapasztalataid 100 hektár terület olcsóbb felfedezésére adnak lehetőséget. Szeretnéd most felhasználni ezt?"
Mondjuk valami ilyesmire gondolok...
|

10-21-2006, 18:32
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Kb 2 hónapja beszélünk róla érdemben, még nem vagyunk a végén, és értelemszerűen ezt még meg is kell valósítani. Nem hiszem, hogy ezt "máról holnapra" eseménynek lehetne nevezni. 
|
igaz , beszélünk róla. én azt mondtam, ha már tudjuk is mi a vége, mert azt még nem tudjuk ( vagy igen ? ) onnantól félév pl.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|