|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-13-2006, 10:33
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
habár nem hiszem, hogy fogok élni vele, de én is támogatom a kék számok csökkentésének a lehetőségét.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

09-13-2006, 10:35
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
[quote=Deni;31193]Engem csak az érdekelne, hogy azok közül, akik itt a javaslatokat teszik, hányan játszanak kis kék számmal rendelkező orival../QUOTE]
Nekem egy (2) orszagom van, az is anarchiaban, igy nem igazan erzem at, hogy egy kis kek szamert mennyit kell "szenvedni" a mostani feltetelek osszehozasaban.
|

09-13-2006, 10:39
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Engem csak az érdekelne, hogy azok közül, akik itt a javaslatokat teszik, hányan játszanak kis kék számmal rendelkező orival..
|
Nekem van egy (3)-asom egy olyan országgal, amit mindenki előszeretettel támad, már csak azéárt is, mert "van".  Ennek ellenére volt, hogy első helyről léptem, igaz az 2 személyiséggel volt, nem 9-cel. De szerintem ha kettővel ment, akkor tuti 9-cel is sikerülne. 
|

09-13-2006, 10:44
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én továbbra is állítom, hogy ha valakinek megvan az összes személyisége, és több, mint 5 éves tapasztalattal a háta mögött játszik, akkor elvárható az 1. hely. Ha 5 évnyi folyamatos játék mellett nem tud első lenni, akkor nem is érdemli meg a továbbjutást.
|
Szerintem is nehezíteni kell a dolgot, hogy ne csak tényleg tamagocsi játék legyen, ez TÉNY.. De azt hiszem nem az a cél, hogy teljesen mértékben ellehetetlenítsük a kiskékek játékát, csak nagyobb kihívások elé állítsuk.. Továbbra is kiállok amellett a véleményem mellett, hogy vannak csoportok, ahol _LEHETETLEN_ felkerülni a top1 helyezésre pénz leadás nélkül..
Majd azért a most nagyon nehezíteni akaró országokat megkérem, hogy ha elérték a kiskék8ast és küzdenek a 9esért, akkor priviben írják meg nekem, hogy hogy érintette őket az esetleges top1 kötelezővé tétele..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

09-13-2006, 10:48
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Én is benne vagyok minden szigorításban. Még a levlistán egyedül én tiltakoztam az 5% malusz eltörlése ellen. Amikor a mostani fordulási feltételeket tárgyaltuk a levlistán, már akkor javasoltam, hogy a nagyobb kék szám eléréséhez kisebb top%-t kelljen teljesíteni.
Benne vagyok olyan szigorításban is, hogy a kék szám csak azt jelentse, amit tényleg jelent, azaz azt, hogy hányszor ment valaki végig a játékon. Több személyiséget pedig csak a most kialakuló nehezített feltételekkel lehessen szerezni. Az eddig szerzett személyiségek elvesznek. Ezt jelölhetnénk például így:
3490 Tuvalu (12) (3)
Ami azt jelentené, hogy Tuvalu 12-szer ment végig a játékon és 3 személyisége van.
Remélem, elég radikális voltam! 
|
Nekem ez a javaslat is tetszik. Mondjuk azt számolni, hogy valaki hányszor fordult körbe nagy értelme nincs.
|

09-13-2006, 10:49
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nekem van egy (3)-asom egy olyan országgal, amit mindenki előszeretettel támad, már csak azéárt is, mert "van".  Ennek ellenére volt, hogy első helyről léptem, igaz az 2 személyiséggel volt, nem 9-cel. De szerintem ha kettővel ment, akkor tuti 9-cel is sikerülne. 
|
majd akkor szeretettel várlak az 1/A top1 helyének megszerzésekor is
(már ha még mindig az az elvárás, hogy nem tudom hányadik kis kék szám megszerzése 1/A-ból való forduláshoz kötött legyen)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

09-13-2006, 10:55
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Szerintem is nehezíteni kell a dolgot, hogy ne csak tényleg tamagocsi játék legyen, ez TÉNY.. De azt hiszem nem az a cél, hogy teljesen mértékben ellehetetlenítsük a kiskékek játékát, csak nagyobb kihívások elé állítsuk.. Továbbra is kiállok amellett a véleményem mellett, hogy vannak csoportok, ahol _LEHETETLEN_ felkerülni a top1 helyezésre pénz leadás nélkül..
Majd azért a most nagyon nehezíteni akaró országokat megkérem, hogy ha elérték a kiskék8ast és küzdenek a 9esért, akkor priviben írják meg nekem, hogy hogy érintette őket az esetleges top1 kötelezővé tétele..
|
Deni csak a (9)-eseknek lenne kötelező a top1. És aki nem birja el a nagy száma terhét lemondhat egy párról. Semmi hátrány nem fogja érni a játékban csak a hiúságát fogja zavarni  .
|

09-13-2006, 11:16
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
Deni csak a (9)-eseknek lenne kötelező a top1. És aki nem birja el a nagy száma terhét lemondhat egy párról. Semmi hátrány nem fogja érni a játékban csak a hiúságát fogja zavarni  .
|
Tudom  de nekik se legyen..  sztem a (9) - top 5% elég elvárás..
Mondjuk talán még a top 2%-ot is támogatnám..
az még a gyors csopiban is kivitelezhető egy jó szövivel.. bár sztem MF-ként már izzadós lenne pöppet.
Nekem csak ez a top1 fájós..
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
Last edited by Deni; 09-13-2006 at 13:56..
|

09-13-2006, 11:16
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
Nekem ez a javaslat is tetszik. Mondjuk azt számolni, hogy valaki hányszor fordult körbe nagy értelme nincs.
|
Mondjuk, legalább ennyi maradjon meg sok éves játékom "eredményéből".
|

09-13-2006, 11:22
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Mondjuk, legalább ennyi maradjon meg sok éves játékom "eredményéből".
|
Jelenleg ezt ellenzem, mert végre megcsináltuk a pontlistát úgy, hogy minden elférjen, és máris szélesíteni akarjátok. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|