|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

07-04-2007, 00:00
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
így is próbálom leredukálni az éppen vitt országok számát  
anarchban is lenne egy ori amit vinnem kéne, de nem teszem, bőven elég nekem az, ami most van
mert ha játszom, akkor igyekszem teljes erőbedobással játszani, nem napi 1-2 ránézéssel 
|

07-04-2007, 00:05
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Én azért nem arénázok mert nincs 5 VIP-m XDXD  Meg amúgyse jön be nekem az a 10 perces körváltás(asszem annyi de javítsatok ki ha nem) 
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

07-04-2007, 00:07
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Én azért nem arénázok mert nincs 5 VIP-m XDXD  Meg amúgyse jön be nekem az a 10 perces körváltás(asszem annyi de javítsatok ki ha nem) 
|
Kevered a Hétvégikkel
Az Aréna 2hónapos fordulokból áll. minden forduló elején 200hekiról kezdesz egy zsír új orival. 1órás körváltás van mint normálban, viszont piac nincs

07-04-2007, 00:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Azt tudtam hogy nincs piac csak körváltást nem tudtam mikor van 
De amúgy sincs 5 vipem 
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

07-04-2007, 02:17
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Ez nagy butaság, kérdezd meg Bob bát, hogy mikor állt az élre 
|
Bob bá tényleg sokat tudna mesélni,mert ő mindig ott van
Én legutóbb akkor arénáztam amikor Bobék szövijébe hiányzott egy tag és hát engem akartak.
Mentem és megnyertük 
Szóval arénázni úgy érdemes,hogy teljes erőbedobással,de sokaknak elég a sima játékban 4-5 orit vinni. 
|

07-04-2007, 08:13
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Én arénáztam 1-2x, legnagyobb bajom az volt, hogy általában 2hetenként van 2-3nap amikor nem jutok géphez, így nagyon nem nyaldoshattam az aréna topját, általában felküzdöttem magam és mindig levertek a 3nap alatt, amig nem jutottam géphez...mostmeg a főorimon nincs 2hónapra elég vip, illetve nem fogom folyamatosan vipelni 2hónapig. (és feltehetően nem is lesz másképp még egy jó ideig)
|
Ha nem tudják melyik 2napban nem vagy, akkor nem fogják elkezden iviharozni az oridat. Ha íj elittel nyomulsz nem hiszem, hogy beütnének. Ha mondjuk 10. vagy akkor talán az első be tudna ütni, de ő sem nagyon fog odáig elmenni.
Szóval meglep, hogy ilyenek történtek veled 
|

07-04-2007, 08:14
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Hogy miért? Vegyük sorba:Elsősorban a fiam, devan még pár dolog  Hóditó: magyar W-L-G-A, angol G-A, német V, Lemuria 2 ország, travian 2 ország, Bitefight 3 karakter, a könyvemet is fel kell hoznom gépre, csak du vagyok, meg ilyenek. Amíg egy A-ba sem voltam, addig Arénáztam, de mindig lejárt a vipem.
|
Bocs ez totál off lesz
Quote:
A játékban mindenki egyetlen országot irányíthat.
|
|

07-04-2007, 09:39
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
. . . Egy hét múlva meg lehet nem fogok ráérni, de hogy elfelejtem, az tuti. . . .
|
Most majdnem megkérdeztem, hogy akkor hogyhogy nem teszed be az arénába is a 'szabadság' lehetőségét, és akkor te is tudnál felhőtlenül játszani, de közben rájöttem, hogy ez éppen az egyik fő előnye az Arénának: végre egy hely, ahol _nincs_ szabis ori. Ilyen hely nincs mégegy (rövidebb fordulósakat kivéve), szvl mégse kérdezem meg. 
|

07-04-2007, 09:42
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Most majdnem megkérdeztem, hogy akkor hogyhogy nem teszed be az arénába is a 'szabadság' lehetőségét, és akkor te is tudnál felhőtlenül játszani, de közben rájöttem, hogy ez éppen az egyik fő előnye az Arénának: végre egy hely, ahol _nincs_ szabis ori. Ilyen hely nincs mégegy (rövidebb fordulósakat kivéve), szvl mégse kérdezem meg. 
|
Annak se lenne túl sok értelme, hogy 1 héttel a vége előtt belép valaki, szabizik, aztán új fordulóra pedig törlődik.
Nekem ezek a rövidfordulósak annyira nem jönnek be.
|

07-04-2007, 09:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Annak se lenne túl sok értelme, hogy 1 héttel a vége előtt belép valaki, szabizik, aztán új fordulóra pedig törlődik.
Nekem ezek a rövidfordulósak annyira nem jönnek be.
|
Tényleg nem lenne sok értelme. Akkor miért is tennék? 
Ja már emlékszem az érvre: aki súlyos küzdelmek után lett mondjuk utolsó előtti, annyit azért megérdemelne, hogy ne a belépők és egyből szabizók alatt legyen a rangsorban.
Hát vagy rosszul emlékszek erre az álláspontra, vagy ez egy rossz érv. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|