|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

07-03-2007, 18:49
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Szóval a kérdésem az, hogy ezek az emberek mit hoznak fel a "mentségükre", hogy miért nem játszanak 
Csak őszintén 
|
Én spec egyszer megpróbáltam. Két dolog miatt nem játszom már ilyet, az egyik:
Annyira zavart a többórás körváltás, hogy elöbb utóbb elfelejtettem időben belépni aztán eszembe jutott... utánna méghosszabb ideig nem jutott eszembe belépni és a vége az lett, hogy elmaradtam mindennel pedig érdekelt volna.
A másik pedig, hogy voltak orik akiket figyelgettem egy darabig lenn és azt láttam, hogy "egységgyárak"  Elkeserített, hogy egy olyan picike közegben, mint egy arénacsopi sem tudunk tisztességesen játszani és ami még rosszabb, hogy nem képes a rendszer "kiszűrni" ezeket a visszaéléseket  . Mindez több éve volt azóta nem tudom van e egyáltalán egységpiac az arénában,de köszönhetően a fenti 2 maradandó élménynek nem játszottam többet.
|

07-03-2007, 18:52
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Annyira zavart a többórás körváltás, hogy elöbb utóbb elfelejtettem időben belépni aztán eszembe jutott... utánna méghosszabb ideig nem jutott eszembe belépni és a vége az lett, hogy elmaradtam mindennel pedig érdekelt volna.
A másik pedig, hogy voltak orik akiket figyelgettem egy darabig lenn és azt láttam, hogy "egységgyárak"  Elkeserített, hogy egy olyan picike közegben, mint egy arénacsopi sem tudunk tisztességesen játszani és ami még rosszabb, hogy nem képes a rendszer "kiszűrni" ezeket a visszaéléseket  . Mindez több éve volt azóta nem tudom van e egyáltalán egységpiac az arénában,de köszönhetően a fenti 2 maradandó élménynek nem játszottam többet.
|
Se piac nincs, se többórás körváltások.  Rendesen, óránként megy a körváltás, mint a normál sebességű csoportokban.
|

07-03-2007, 18:54
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Se piac nincs, se többórás körváltások.  Rendesen, óránként megy a körváltás, mint a normál sebességű csoportokban.
|
de régen volt piac.. én is ugyanezen okok miatt hagytam abba az arénézást meg a hétvégit is, amiket monro is említett.. aztán ugyan tudom, hogy a körülmények már változtak azóta, ennek ellenére mégsem vágyom egyikre sem..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

07-03-2007, 18:55
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
de régen volt piac.. én is ugyanezen okok miatt hagytam abba az arénézást meg a hétvégit is, amiket monro is említett.. aztán ugyan tudom, hogy a körülmények már változtak azóta, ennek ellenére mégsem vágyom egyikre sem..
|
Volt, sőt 2 órás körök is voltak. De ezek már jó rég voltak.
|

07-03-2007, 18:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Volt, sőt 2 órás körök is voltak. De ezek már jó rég voltak.
|
sztem monro is, meg deni is abban az időben próbálkozhatott 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

07-03-2007, 22:19
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
sztem monro is, meg deni is abban az időben próbálkozhatott 
|
meg lacqa is 
|

07-04-2007, 00:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
így is próbálom leredukálni az éppen vitt országok számát  
anarchban is lenne egy ori amit vinnem kéne, de nem teszem, bőven elég nekem az, ami most van
mert ha játszom, akkor igyekszem teljes erőbedobással játszani, nem napi 1-2 ránézéssel 
|

07-03-2007, 18:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Mondtam,h nem most játszottam 
Akkor még 2 órás kv volt asszem és minden piac játszott.
|

07-03-2007, 18:53
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
|
Ezt nem nagyon értem.
Több órás kv??? (1órás kv-k vannak, mint minden normál sebességű csoportban)
Egységgyár??? Mivel Arénában nincs piac, így arra nincs mód, hogy tekercset vagy katonákat adjon át az ember.
Nyersanyagot és rúnát lehet karavánozni.
|

07-03-2007, 19:01
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|