|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Tesztelés Külön fórum a tesztelőknek |

06-13-2009, 21:21
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ildee
Van itt kard is, vagy feleslegesen törjük magunkat? 
|
Goblinoknál nincs kard.
|

06-14-2009, 07:47
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 84%
|
|
Észrevétel: Adhatna némi plussz infót az azonosítás varázslat (a megvizsgálomhoz képest ami ugye 0 tanulás), a púderről, napernyőről, óráról stb, azon kívül, hogy mennyi a súlya(ami nem is plussz infó, hiszen eldobom felveszemből kiderül), ha már 2 tanulás az azonosítás.
---Ainhoa--- (#662939) [5/U]
Szitakötő  (#494949) [4/L]
---Aphrodité--- (#645869) [4/N]
Boszorkány (#645731) [3/I]
|

06-14-2009, 10:46
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Javaslat:
Ha már úriemberek kerültek be, mint mob, szerintem elég lovagias, jópofa, és reális lenne, ha az úriember az úrihölgy segítségére sietne a bajban.
tehát ha partyznának magyarul.
feltételek:
egy négyzeten kell lennie az Úrhölgynek, és Polgárnak
ha az Úrhölgyet támadod, a Polgár rádtámad
ha a Polgárt támadod, az Úrhölgy nem támad rád (mint most)
ha bármi mást támadsz, egyik se támad rád
tehát csak a Polgár sietne az Úrhölgy segítségére. egyoldalú party.
|
The Following User Says Thank You to [HTPA]GeeForce For This Useful Post:
|
|

06-14-2009, 15:48
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Javaslat: A délnyugati kereskedő posztot valahogy meg lehetne úgyis oldani, hogy lehessen rámenni hajóról, kézikocsival, szekérrel. Ez most nem lehetséges. Nekem nagyon úgy tünik, hogy hajóval érdemesebb lesz kereskedni (ha valaki nem tanul mpre), de jelenleg kb 100szor kéne odavissza fordulja, ahhoz hogy 1 millát összeszedjek, az pedig szerintem elég sok fordulást jelent, esetleg ha rábírnék menni a parttól a kereskedő posztra kézikocsival is, az megoldaná a problémát, akkor talán fele annyit kellene forduljak 
---Ainhoa--- (#662939) [5/U]
Szitakötő  (#494949) [4/L]
---Aphrodité--- (#645869) [4/N]
Boszorkány (#645731) [3/I]
|

06-14-2009, 16:31
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Javaslat:
Ha már úriemberek kerültek be, mint mob, szerintem elég lovagias, jópofa, és reális lenne, ha az úriember az úrihölgy segítségére sietne a bajban.
tehát ha partyznának magyarul.
feltételek:
egy négyzeten kell lennie az Úrhölgynek, és Polgárnak
ha az Úrhölgyet támadod, a Polgár rádtámad
ha a Polgárt támadod, az Úrhölgy nem támad rád (mint most)
ha bármi mást támadsz, egyik se támad rád
tehát csak a Polgár sietne az Úrhölgy segítségére. egyoldalú party.
|
Úriember nem egyenlő a Polgárral
De amúgy ne siessen a segítségére, mert azért lett berakva az úrhölgy, mert legyen mob ami kicsit erősebb mint a takarító...ha a Polgár a segítségére siet az Úrhölgynek, akkor lőttek ennek (igaz, van, hogy egyedül van az úrhölgy, de akkor is)...
Szerintem ez így jó 
|

06-14-2009, 16:33
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Javaslat: A délnyugati kereskedő posztot valahogy meg lehetne úgyis oldani, hogy lehessen rámenni hajóról, kézikocsival, szekérrel. Ez most nem lehetséges. Nekem nagyon úgy tünik, hogy hajóval érdemesebb lesz kereskedni (ha valaki nem tanul mpre), de jelenleg kb 100szor kéne odavissza fordulja, ahhoz hogy 1 millát összeszedjek, az pedig szerintem elég sok fordulást jelent, esetleg ha rábírnék menni a parttól a kereskedő posztra kézikocsival is, az megoldaná a problémát, akkor talán fele annyit kellene forduljak 
|
De ahhoz hogy tudjál kereskedni kell egy másik kerposzt, amire rá kell tudnod menni a partról kézikocsival, szóval akkor már több kell...szerintem nem túl jó ötlet...A hajó azért jó, hogyha sok karival vagy mondjuk kézikocsi nélkül...
|

06-14-2009, 18:38
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Észrevétel: Adhatna némi plussz infót az azonosítás varázslat (a megvizsgálomhoz képest ami ugye 0 tanulás), a púderről, napernyőről, óráról stb, azon kívül, hogy mennyi a súlya(ami nem is plussz infó, hiszen eldobom felveszemből kiderül), ha már 2 tanulás az azonosítás.
|
Minden lényeges infót megad róla. Tárgy típusa, és ha az semmi olyan, amit harc közben használhatsz, akkor ennyi. Ennél tübbre mire vagy kíváncsi? Hogy mire lehet használni? Ez jó infó lenne, de ezt Neked kell kitalálni. 
|

06-14-2009, 18:39
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
|
Direkt csak a másik kettőhöz lehet hajóval eljutni.  (Ebből az új még nem kereskedik, az majd holnap lesz beállítva.)
|

06-14-2009, 18:40
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
De ahhoz hogy tudjál kereskedni kell egy másik kerposzt, amire rá kell tudnod menni a partról kézikocsival, szóval akkor már több kell...szerintem nem túl jó ötlet...A hajó azért jó, hogyha sok karival vagy mondjuk kézikocsi nélkül...
|
?
A hajón árut is lehet szállítani.
|

06-14-2009, 18:49
|
Administrator
|
|
|
|
Egyoldalú támadással találkozott-e ma valaki eddig?
Köszi.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|