|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melsik verziót támogatnád, és miért?
|
A súgót javítsuk a tényleges állapotoknak megfelelően. (Elf katonai védelem: 20%)
|

|
37 |
41.11% |
Erősítsük az elf védelmét mégjobban, a súgóban leírtak szerint. (Elf katonai védelem: 30%)
|

|
53 |
58.89% |

04-25-2007, 14:30
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Csak ennyit:
Érdekes, hogy elszaporodtak a FELHÁBORODÁSSAL(!) 20%-ot követelők...
Szeretnék tudni egy számot:
Mégpedig azt a számot, hgoy hány akik most 20% mellett voksolnak, hányan szóltaltak fel, és hányszor, hogy "Vegyék le az elfek 30% védelmét 20%-ra!".
Én ilyet még nem láttam, se belső, se külső fórumon.
És itt is észérvekre gondolok, és nem arra, hgoy "Hé vazz, vegyétek má lellyebb, há nemlehet beütni vazz!!!!!!!!!!!"... Mert azokra ne mvagyok kíváncsi..
Vannak itt jó számmal olyanok, akik NEM elfek, és MÉGIS 30%-ot ítélnek meg nekik, valamit olyan ELFEK, akik megelégednének a 20%-kal is....
Talán ők kicsit jobban elgondolkodtak, és utánaszámolgattak, mint a vicsorgó orkok, akiknek a tippelésem szerint kb 50%-a kitámadott...
Fogadok, a fröcsögve asztalt csapkodó, "mocskoserőselfek"-et üvöltöző orkok NEM gondolkodtak el azon, hogy micsoda (a legtöbb esetben szinte helyrehozhatatlan) károkat okoztak már eddig is azzal, hogy abban a 10% holt térben HEKIRE vertek egy elfet, akinek azt 20 körjébe került visszafedezni!
Önhibáján kívül!
És ez a JOBBIK ESET, mert mi van, ha épp nincsenek milliói katonát venni, hogy azonnal visszafedezze, vagy egyáltalán nincs is katona a piacon!!! Vagy top10% fölött van! és NEM IS fedezhet!
És most jön az ellenérv, hogy "békés ori mit keres top10% fölött"
Jön a válaszom: PL a szövetsége feljebb akarna menni... és nem kívánnak egy tagot otthagyni 10%-on, amikor ők a TOP2%-ban vannak..........
VAGY:
Körbefordul párszor, és NEM a top30-ban kell lenni, hanem mondjuk a top8-ban...
Kíváncsi lennék, hogy ha állandóan leverték hektárra, és montjuk a TOP9-ben van, és nem tud fedezni, akkor mi van?
Zéróstart? új faj?...
|

04-25-2007, 14:31
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Artúr
Csak annyit tennék hozzá, többektöl elhangzott "a súgó hibáját kell javítani".
Nos, ez nem a súgó hibája hanem a programozásé.
|
Nem értek egyet. Minden másra 20%-ot kap (pontosabban egységesen erre is), ez egy egységes képlet az elfnél, én nem hiszem, hogy valaha is a 30% volt az igazi cél.
|

04-25-2007, 14:31
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by API
 ööö...  honnanis? 
most kezd érdekelni ez a topik... 
|
Miért is?? Mert figyelemmel követem az eseményeket, és nem járok csukott szemmel? Vagy most nem értelek...
|

04-25-2007, 14:34
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Szeretnék tudni egy számot:
Mégpedig azt a számot, hgoy hány akik most 20% mellett voksolnak, hányan szóltaltak fel, és hányszor, hogy "Vegyék le az elfek 30% védelmét 20%-ra!".
Én ilyet még nem láttam, se belső, se külső fórumon.
|
Ezen nincs mit csodálkozni, aki egy kicsit is követte a fórumot, pontosan tudja, hogy faji nehezítéseket nem lehet rajtam túlságosan átvinni, ezért értelmetlen ilyen jellegű téma felvetése.
Ha megfigyeled a javaslatokat, láthatod, hogy minden változtatás adott fajok egyes lehetőségeinek ERŐSÍTÉSÉRŐL szólnak.
Egy ilyen lehet -- esetleg -- az elf 30%-ra EMELÉSE, ezt azonban jelenleg komoly faji változtatásnak érzem.
|

04-25-2007, 14:41
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by NoName
És mi van ha nem milliárdos, és nem az A-ra gondoltam, ahol már várják az embert a klánok és van egy kis tartalékuk, hanem másik csoprotokban, ott mi lesz velük?
Akkor ezek szerinte azt mondod, hogy bukjon bele a faji választásába. Értem, jó megközelítés... 
|
lejebb is csak úgy érdemes mf-el menni ha már van tartalékod, különben nagyon nehéz dolog... nah 20-20%torony barakk, 8%templom 24%kocsma 18%ház ... simán meglehet csinálni... ezen az elfen azért nehezen sétálnak át mfként max 1-2en viszont elég sok mindenkit lelop, mondhatni bárkit az elvetemült félelfeken kivül...

04-25-2007, 14:42
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by NoName
Igen, de egy elf felépítse sose lesz azonos egy orkéval...orknak nincs szüksége nagyon semmire. Valaki meglopja szétveri. Az elf azért nem ilyen könnyen van. Hogy szerez vagyont?? Támad, azt nem tud...hacsak ki nem nyílik teljesen. Sokan nem is vállalják be a támadást...lop?? Akkor toli kell, de akkor meg gyengébb a védelme. Ja értem...aranyalmával ugye??
És ismerem a számokat, számoltam elég sokat én is.  És elég sokat kellett áldozzak azért, hogy az orkokat megfogjam.
Szerintem legyen minimum egy olyan faj ami egy legalább a másik fajnak borsót tud törni az orra alá...
|
Hmmm!Érdekes megközelítés bors helyett borsót törünk az orkok orra alá és támadáskor elesnek a sok kis zöld gurigán?
A másik sokan azt mondják hogy idő hiány miatt választják a beton elfet,de azért arra van idejük hogy lopkodjanak ártózzanak az elvileg békés fajjal.
Átgondoltam a dolgokat és megváltoztattam a véleményem kapja meg a 30% védelmet az elf eddig se okozott olyan nagy gondot hogy bemenjen a sereg bár nyilvánvalóan egy több személyiségű ork könnyebben töri fel az elf diót mint egy első bálos.
|

04-25-2007, 14:44
|
Senior Member
|
|
|
|
Belegondoltatok mar abba, hogy ha Ati nem szol egy szot se, hanem csendben atjavitja a jatekot 30%ra, senki nem vett volna eszre semmit, egyszeruen eltuntek volna a zavaro, megmagyarazhatatlan tortenesek a jatekbol.
(nem, nem erosodott volna az elf, szerintem senki nem volt eddig, aki 20%al szamolt volna....)
Ati azt nem erti, hogy o most a masik alternativaval, egy faji gyengitest hajtana vegre, ami ellen mar sok sok eve ellene van, a fajokhoz valo nyulast.
Meggyozhetetlen vagyok arrol, hogy a 30% erosites lenne
Bele lehet magyarazni... de nem az. Nem minden feher es fekete, igenis ott volt eddig is az a 30%, meg ha csak pszichikailag is... Vessuk hat kobe.... :P

04-25-2007, 14:47
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwen
Próbálj meg békésen fedezgetni az A-ban csoport 10%-a után!
|
Na most lehet, hogy bunkónak fogok látszani, de ha a 10%on belülre akarsz kerülni, akkor miértis elffel játszol?
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

04-25-2007, 14:48
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Belegondoltatok mar abba, hogy ha Ati nem szol egy szot se, hanem csendben atjavitja a jatekot 30%ra, senki nem vett volna eszre semmit, egyszeruen eltuntek volna a zavaro, megmagyarazhatatlan tortenesek a jatekbol.
(nem, nem erosodott volna az elf, szerintem senki nem volt eddig, aki 20%al szamolt volna....)
Ati azt nem erti, hogy o most a masik alternativaval, egy faji gyengitest hajtana vegre, ami ellen mar sok sok eve ellene van, a fajokhoz valo nyulast.
Meggyozhetetlen vagyok arrol, hogy a 30% erosites lenne
Bele lehet magyarazni... de nem az. Nem minden feher es fekete, igenis ott volt eddig is az a 30%, meg ha csak pszichikailag is... Vessuk hat kobe.... :P
|
én egyetértek veled
de 2dolog miatt mégis a 20%mellett voksolok mert azzal is k.erős az elf, és a másik is eléggé feltünö hogy minden másra 20%ot kap úgyhogy én is úgy érzem mint Ati hogy az anno a súgóban akart inkább 20% lenni és nem a játékban 30...

04-25-2007, 14:49
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Én értem, hogy mit mondasz. És mint nemelf kérdezem: ezek szerint elffel lehetetlen 'kipörgetni' a játékot?
Mert más fajokkal legalább elviekben lehetséges. De az elf még elméletben is elbukta a többkörbefordulás lehetőségét.
És nem értem többeknek a "békés" játékosok diszkriminálását sem. Azért, mert modnjuk NEM FÖLDÖN akarok valakit agyonverni, még enm biztos, hogy békés vagyok... (Illetve lennék, ha elf orim lenne).
És én azt is elhiszem, hogy eddig is 20% volt, és hogy a súgóban lett 'elírva' 30%-ra.
De akkor is úgy lettek kiépítve az elfek.
Azt mondják többen, hogy "mit neki a 10%, felhúz pár tornyot, enniy..."
Kérem őket, hgoy próbálják ki, hogy egy 0 szabad földterülettel rendelkező országban, ami ugye akár klános, akár MF, ki van élezve, hogy megéljen... Ugyanmár. Árulják el, mit bontanának le?
Ja, kell +20 torony? Miből? Tanyából? És vegyek/lopjak körönként kaját? Vagy házból? 30%-os lakiteki mellett? Vagy templomból? -2600 varázsló árán?
És itt most piti 20 toronyról beszélek... ami modnjuk egy 5. szinten lévő elter egy az egyben sírvafakaszt, hgoy honnan teremti elő a helyet.
Vagy emlegetnek 20.000 hektáros orikat. Neki vajon hány helyet kell súlyos veszteségek árán felszabadítani toronynak, hogy a kiírt/számolt védelmi értékhez jusson?
Vagy fedezzen?.. A fedezős részén tul vagyunk.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|