Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
Megfogadnám Harcosok tanácsait 25 12.14%
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait 42 20.39%
Kijaza Harcosok? 139 67.48%
Voters: 206. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-27-2006, 05:26
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Batu View Post
Engem az zavar, hogy minden "eredményt" amiket itt felsorolsz, lehet így szerezted és mégis osztod az észt.
Hopszika, kiborult a hulla a szekrényből?
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-27-2006, 05:46
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Alba View Post
Harcosok.

Volt türelmem nézegettem a párbakeredményeket.Valahogy amig az alap parbaj volt nem nagyon villogtal...Elvétve is alig lattam hogy maradandot alkottal volna.
1. a 256-os vagy a 258-as párbajnál gondoltam elöször arra,hogy párbajozokde lehet nem ez volt már nem tom annyit tok szecsa volt azon ott akkor pool +dragon lehet boszi is nem tom már
2. a 270.párbajnál voltam kb eöször (ezek nem pontos számok-5+5belefér:P)és ott már igencsak 2k áron volt a drágakőkellett pár párbaj mire beleledünltem de a dobogora hamar felfértem:P
ja pls adja már meg valaki a párbaj honlapjátharcosok orim jegyzetében van de azt meg vippelni kell,hogy müködjön

Last edited by Harcosok; 10-27-2006 at 06:06..
Reply With Quote
Old 10-27-2006, 05:50
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Alba View Post
Én anno kifejezetten sokat parbajoztam es ilyen mérlege senkinek sincs. Talan szecsanak.
ahol már tudtam párbajozni csak azt mutatom be jó?nincs kedvem mindent végignézni az 500.párbaj felett nekem még jobb átlagom van
most bemutatom kb 25perc mulva a 500.párbaj felett 500-600ig(600után már nem hiszem,hogy voltam harcosok birtokaa orimmal)
Reply With Quote
Old 10-27-2006, 06:02
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Batu View Post
Hát nem tudom, lehet nem kéne hozzászólnom, de nem bírom megállni)
Nincs túl nagy hódos múltam sajna.

Megy ez a vita, hogy ki(Harcosok?) kit(Harcosokat?) hogyan ver le. Én úgy tudom, hogy a játék célja a legfelső csoport első helyének a megszerzése. Tehát szvsz mindenki tudásának az a mércéje, hogy ahhoz a helyhez képest hol áll. Persze tudom, hogy vannak olyan játékosok akik ilyen-olyan hekin/szinten szoktak/szeretnek játszani, de ők a maguk szórakoztatásáért játszanak és nem érdekli őket a játék elsődleges célja.

Harcosok és a mindenkit szétpárbajozokésmegalázokmajdhencegveveremamellem egyszer majd dolog. Igazándiból nekem Harcosok barátom (nevezhetlek így?) miatt ment el a kedvem a párbajozástól. Szerintem nem is nyomtam olyan rosszul.
Voltam pár olyan párbajon, ahol szvsz két orival nyomta végig a párbajt és az egyik orival mindig elnézést kért és elbúcsúzva mnt-t kért (gondolom ez volt a gömbözős/ártózós ori) idő előtt, a full hadissal meg ugye az élre tört. Persze ott volt a bukta amikor kínjában, mivel mást nem tudott beütni, mert vmit elcseszett, a "mindenkivel mnt-s" orit ütötte be és úgy szerezte meg vmelyik helyezést.
Szavaimat nem tudom alátámasztani és nem is kívánok vitába szállni senkivel. Ez a meggyőződésem és nem lehet megváltoztatni. Talán Pool emlékszik egy ilyen párbajra. Mindenesetre őszintén örülök, hogy országod elnyerte méltó büntetését.

Engem az zavar, hogy minden "eredményt" amiket itt felsorolsz, lehet így szerezted és mégis osztod az észt.
éN ott senkinek az oriját nem vittemMax arra gondolhatsz amikor dropi vitte az enyémet(egyedül ott volt olyan dolog,hogy 2ori fogott össze és ebböl egy az enyém volt:P)Mondd annak a párbajnak a számát már kiváncsi vagyok ráJa meg jó lenne talán 2 orinevet is mondani
A rendörségre is ugy mész el,hogy:láttam ott valakit aki megölt valakit valamivel,valamikor ,valahol?
Reply With Quote
Old 10-27-2006, 06:20
Harcosok's Avatar
Member

Nem én haragszom rátok hanem ti haragszotok rám ugyhogy akinek gondja van velem azután nem én fogok járni.Majd ha nekem lesz gondom veletek akkor igen:P
Szecsa:légy türelemmel mindent megtudsz amjd az orimrol:O)
Csak várd meg amig bemaxolok
Reply With Quote
Old 10-27-2006, 08:36
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Talking

szerintem túlzás hogy haragudnánk rád ha lenne miért akkor bannolva lennél csak annyira nagy az arcod néha, hogy az már ingerel minket

(mellesleg ennyi erővel én is kiválogathatom hogy mikor voltam a legjobb a párbajokon, és azt mondhatnám hogy akkor tudtam párbajozni, előtte nem, aztán elfelejtettem, csak azt vegyük számon... ehh...)
Reply With Quote
Old 10-27-2006, 08:41
Alba Alba is offline
Member

Én szerintem ne igazan emlegesd az 500 feletti parbajokat.Azok mar nem a régi szabalyok szerinti parbajok.Nem igaza lehet összehasonlitani azokat az eredményeket.Nekem speciel az uj nem is teccik.
Itt mar minden kezdes mas tehat az eredmeny se azt mutatja hogy mit ertel el.
Voltam parszor egyeni beallitasos parbajon es furcsa mod az nyert majdnem mindig aki csinalta.

En csak azt nem ertettem hogy miert mondod hogy te milyne jo vagy.A parbaj se 1-1 ember harca.Biztos te is jartal mar ugy hogy keresztbevertek.Vagy mondjuk csak vart csinalt valaki es leviharozott.
ERRe mondom azt hogy a parbaj vezselyes.Ssoe tudod meg hogy jksz el e vki.Mert ugye siman lehet sajnos.
Ezzel nem mondom hogy te azt csinltad bar vki utolt mar erre is.
Reply With Quote
Old 10-27-2006, 08:50
Croissant Croissant is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Ide is eljutottunk: előkerül a piszkos múlt
Várható volt
Old 10-27-2006, 09:19
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

azért kíváncsi vagyok, hogy a mi kis Hódítós Anettkánk mikor unja meg a közszereplést.. szóval Harcosok rájöhetnél már arra, hogy minél jobban bizonygatod, hogy milyen jó játékos vagy, annál hiteltelenebb az egész.. ha jó játékos vagy, akkor azt majd mások mondani fogják rólad, és nem kell semmi önhype

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 10-27-2006, 09:21
Croissant Croissant is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Hopszika, kiborult a hulla a szekrényből?
Hát, ha már az orijában nem fér el...
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules