|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

10-26-2006, 21:14
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Én anno kifejezetten sokat parbajoztam es ilyen mérlege senkinek sincs. Talan szecsanak.
|

10-26-2006, 21:16
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
én még azt hozzá tenném, hogy megnéztem az 500-ik párbajtól még régebben az összes párbaj eredményét
és amiket akkor írt aréna fórumára azok rendben voltak egy dobogón kivüli helyezést nem írt aszem csak be
és akkor énis beírtam az én kicsi eredményeimet amiken részt vettem, hogy melyiken hogy végeztem
de mielött valaki engem is lehurrogna, én mindig csak unalom űzőként mentem párbAJRA és nem azért, hogy nagy arcom legyen, hogy most nyerni akarok!
bárkit meg lehet kérdezni, a párbaj fórumokon mindig ott voltam és írtam ha volt valaki, mert így tudtam beszélgetni: 
|

10-26-2006, 21:26
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Én anno kifejezetten sokat parbajoztam es ilyen mérlege senkinek sincs. Talan szecsanak.
|
de, nekem!
3 parbaj osszesen, ket elso hely, es egy negyedik 

10-26-2006, 21:28
|
Member
|
|
|
|
Jo remy az más te profi vagy 
|

10-26-2006, 21:30
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Jo remy az más te profi vagy 
|
dehogyis! csak szerencsem volt... emlekszem, ugy ismertem meg szecsat, hogy elkezdte magyarazni mi az a parbaj 

10-26-2006, 21:33
|
 |
Member
|
|
|
|
|

10-26-2006, 21:35
|
Member
|
|
|
|
Kolléga te meg jáccál
Mondjuk azt nem értem ha 2 éve játszik akkor hogy csak a 4L ig jutott.Erre nem jöttem rá...
|

10-26-2006, 21:36
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
|
Jajj hát Harcosok!
Nem igaz, hogy mindig elmész a párbaj vége elött 30 percel
máskor mondjad majd a Nagymamádnak, hogy várjon fél órát, utána majd átkiséred a zebrán
nem illik másokat ot hagyni egyedül a párbajon, hogy nyerje meg, én nem szeretem legalábbis
|

10-26-2006, 23:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Hát nem tudom, lehet nem kéne hozzászólnom, de nem bírom megállni  )
Nincs túl nagy hódos múltam sajna.
Megy ez a vita, hogy ki(Harcosok?) kit(Harcosokat?)  hogyan ver le. Én úgy tudom, hogy a játék célja a legfelső csoport első helyének a megszerzése. Tehát szvsz mindenki tudásának az a mércéje, hogy ahhoz a helyhez képest hol áll. Persze tudom, hogy vannak olyan játékosok akik ilyen-olyan hekin/szinten szoktak/szeretnek játszani, de ők a maguk szórakoztatásáért játszanak és nem érdekli őket a játék elsődleges célja.
Harcosok és a mindenkit szétpárbajozokésmegalázokmajdhencegveveremamellem egyszer majd dolog. Igazándiból nekem Harcosok barátom (nevezhetlek így?) miatt ment el a kedvem a párbajozástól. Szerintem nem is nyomtam olyan rosszul.
Voltam pár olyan párbajon, ahol szvsz két orival nyomta végig a párbajt és az egyik orival mindig elnézést kért és elbúcsúzva mnt-t kért (gondolom ez volt a gömbözős/ártózós ori) idő előtt, a full hadissal meg ugye az élre tört. Persze ott volt a bukta amikor kínjában, mivel mást nem tudott beütni, mert vmit elcseszett, a "mindenkivel mnt-s" orit ütötte be és úgy szerezte meg vmelyik helyezést.
Szavaimat nem tudom alátámasztani és nem is kívánok vitába szállni senkivel. Ez a meggyőződésem és nem lehet megváltoztatni. Talán Pool emlékszik egy ilyen párbajra. Mindenesetre őszintén örülök, hogy országod elnyerte méltó büntetését.
Engem az zavar, hogy minden "eredményt" amiket itt felsorolsz, lehet így szerezted és mégis osztod az észt.

10-27-2006, 00:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Batu
Hát nem tudom, lehet nem kéne hozzászólnom, de nem bírom megállni  )
Nincs túl nagy hódos múltam sajna.
Megy ez a vita, hogy ki(Harcosok?) kit(Harcosokat?)  hogyan ver le. Én úgy tudom, hogy a játék célja a legfelső csoport első helyének a megszerzése. Tehát szvsz mindenki tudásának az a mércéje, hogy ahhoz a helyhez képest hol áll. Persze tudom, hogy vannak olyan játékosok akik ilyen-olyan hekin/szinten szoktak/szeretnek játszani, de ők a maguk szórakoztatásáért játszanak és nem érdekli őket a játék elsődleges célja.
Harcosok és a mindenkit szétpárbajozokésmegalázokmajdhencegveveremamellem egyszer majd dolog. Igazándiból nekem Harcosok barátom (nevezhetlek így?) miatt ment el a kedvem a párbajozástól. Szerintem nem is nyomtam olyan rosszul.
Voltam pár olyan párbajon, ahol szvsz két orival nyomta végig a párbajt és az egyik orival mindig elnézést kért és elbúcsúzva mnt-t kért (gondolom ez volt a gömbözős/ártózós ori) idő előtt, a full hadissal meg ugye az élre tört. Persze ott volt a bukta amikor kínjában, mivel mást nem tudott beütni, mert vmit elcseszett, a "mindenkivel mnt-s" orit ütötte be és úgy szerezte meg vmelyik helyezést.
Szavaimat nem tudom alátámasztani és nem is kívánok vitába szállni senkivel. Ez a meggyőződésem és nem lehet megváltoztatni. Talán Pool emlékszik egy ilyen párbajra. Mindenesetre őszintén örülök, hogy országod elnyerte méltó büntetését.
Engem az zavar, hogy minden "eredményt" amiket itt felsorolsz, lehet így szerezted és mégis osztod az észt.
|
Ide is eljutottunk: előkerül a piszkos múlt 
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|