Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-14-2010, 11:08
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by szoviet t56 View Post
a törpének a túlélő személyiség rossz vagy jó ötlet lehet?
mert végigolvastam ezt a párszáz hozzászólást és és hadis termelő törpnek ha visszatámad gondolom jön a revans és akkor a túlélő személyiség többet ér mint a tudós vagy a kereskedő nem?
ha két személyiséget kéne választani melyiket ajánlanátok
és vagy a tudós túlélőt vagy a gazdálkodó túlélőt választanám, de érdekell más véleménye
Én hadis minimálisan termelő törpének nem választanám egyiket se (mármint se a gazdálkodót, se a túlélőt).
Tudós vándor lennék vele. Úgysem a nyersből, hanem a képzésből fog élni inkább. Ha meg annyit termel, hogy abból megél, akkor már nem nevezném hadisnak.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 06-14-2010, 11:28
none none is offline
Member

Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Én hadis minimálisan termelő törpének nem választanám egyiket se (mármint se a gazdálkodót, se a túlélőt).
Tudós vándor lennék vele. Úgysem a nyersből, hanem a képzésből fog élni inkább. Ha meg annyit termel, hogy abból megél, akkor már nem nevezném hadisnak.
ez erőteljessen csoport függő..
mondjuk az kérdés melyik csoportban van.. pl Aban vándort én nem választanék be.. de 5.en meg nem termelnék törpével..
gben viszont megérheti egy gazdálkodó szem.. pláne, ha nem etetős a törpe..
Old 06-14-2010, 11:31
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 14%
Longevity: 94%

Quote:
a törpének a túlélő személyiség rossz vagy jó ötlet lehet?
mert végigolvastam ezt a párszáz hozzászólást és és hadis termelő törpnek ha visszatámad gondolom jön a revans és akkor a túlélő személyiség többet ér mint a tudós vagy a kereskedő nem?
ha két személyiséget kéne választani melyiket ajánlanátok
és vagy a tudós túlélőt vagy a gazdálkodó túlélőt választanám, de érdekell más véleménye
Ha már visszatámadást említettél, a Vándort mindenképpen tedd a kalapba, elég sokat bukhatsz, ha ennek hiánya miatt pattogsz.

A Kereskedő személyiséggel érdemben termelni csak magas hekin, zavartalan környezetben lehet, így csak a pénz védelme miatt én nem választanám a helyedben, ugyanígy a gazdálkodót. Jó dolog, ha fokozzuk a már fokozottat, csak minek? Akkor már inkább a Tudós, amivel nem csak ugyanúgy, bár kisebb mértékben fokozódik a termelésed, de a védelmed is erősödik.

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Old 06-14-2010, 11:33
szoviet t56 szoviet t56 is offline
Member

Longevity: 85%

Quote:
hát most még a 5.-en vagyok de a 4.-en törpe akarok lenni mert kiakarom próbálni
és inkább termelős akarok lenni de nem beton íjjal hanem íj/ló vagy íj/elit felállásban hogy visszatudjak csípni ha kell
azt még nem tudom hogy önellátós vagy éheztetős lessz, majd elválik az idömtől meg hogy mennyire érzek rá
ezért érekelne a személyiség melyiknek van több haszna
Reply With Quote
Old 06-14-2010, 11:35
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by none View Post
mondjuk az kérdés melyik csoportban van.. pl Aban vándort én nem választanék be.. de 5.en meg nem termelnék törpével..
Lehet elfogult vagyok, de a gazdálkodót csakis sokadik (értsd: 5-6.) személyiségnek választanám be. A törpe így is 3x annyit termel, mint a többi faj, szerintem felesleges elvenni egy szemet azért a 10%-ért.. akkor már inkább ütök nagyobbat, hozok nagyobb hekit, mentesítem magam az üres területektől vagy hosszabbítgatom a kinnlevő cuccaimat..

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:

Reply With Quote
Old 06-14-2010, 11:49
vityu vityu is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Tsobi View Post
Lehet elfogult vagyok, de a gazdálkodót csakis sokadik (értsd: 5-6.) személyiségnek választanám be. A törpe így is 3x annyit termel, mint a többi faj, szerintem felesleges elvenni egy szemet azért a 10%-ért.. akkor már inkább ütök nagyobbat, hozok nagyobb hekit, mentesítem magam az üres területektől vagy hosszabbítgatom a kinnlevő cuccaimat..
Én msot beválasztottam 3. szemnek, de már megbántam. Inkább maradtam volna a stratégánál, mert így is elég sokat ütök.és annyival nem termelek többet, mint amennyibe kerül az üresek beépítése.
Reply With Quote
Old 06-14-2010, 11:51
vityu vityu is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by none View Post
Ez pedig persze, így van. A-ban nem túl hasznos a vándor.
Reply With Quote
Old 06-14-2010, 11:55
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Quote:
Én msot beválasztottam 3. szemnek, de már megbántam. Inkább maradtam volna a stratégánál, mert így is elég sokat ütök.és annyival nem termelek többet, mint amennyibe kerül az üresek beépítése.
Nem egy ismerősöm fura szokása, hogy ork mellé beválasztják pl. ötös szinten a Gazdálkodót, mondván így kevesebb tanya kell neki. Node kérem.. egy olyan aktív játékos, mint Ő ötös szinten miért nem tf, ha még a gabona is olcsó?

Azt hiszem az ilyesmik miatt áll tőlem távol ez a szem.

Reply With Quote
Old 06-14-2010, 13:19
szoviet t56 szoviet t56 is offline
Member

Longevity: 85%

és mi a véleményetek a vándor stratéga személyiségről?
visszatámadni tökéletes és még védekezni is hatásos a stratága a vándor meg a tolvajokkal szemben jöhet jól
de várom hogy ki melyiket választaná egy főleg termelős de ha kell visszaütős törpének
akár éplistát is adhattok
Reply With Quote
Old 06-14-2010, 13:29
none none is offline
Member

Longevity: 88%

Quote:
és mi a véleményetek a vándor stratéga személyiségről?
visszatámadni tökéletes és még védekezni is hatásos a stratága a vándor meg a tolvajokkal szemben jöhet jól
de várom hogy ki melyiket választaná egy főleg termelős de ha kell visszaütős törpének
akár éplistát is adhattok
a tudóst mindenképp beválasztanám.. másik továbbra is csoport függő.. ha termelsz úgyis van nyersid beépülni.. így a stratégát én nem választanám nagy valószínűséggel..
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules