|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

06-14-2010, 11:49
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Lehet elfogult vagyok, de a gazdálkodót csakis sokadik (értsd: 5-6.) személyiségnek választanám be. A törpe így is 3x annyit termel, mint a többi faj, szerintem felesleges elvenni egy szemet azért a 10%-ért.. akkor már inkább ütök nagyobbat, hozok nagyobb hekit, mentesítem magam az üres területektől vagy hosszabbítgatom a kinnlevő cuccaimat.. 
|
Én msot beválasztottam 3. szemnek, de már megbántam. Inkább maradtam volna a stratégánál, mert így is elég sokat ütök.és annyival nem termelek többet, mint amennyibe kerül az üresek beépítése. 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

06-14-2010, 11:55
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 18%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Én msot beválasztottam 3. szemnek, de már megbántam. Inkább maradtam volna a stratégánál, mert így is elég sokat ütök.és annyival nem termelek többet, mint amennyibe kerül az üresek beépítése. 
|
Nem egy ismerősöm fura szokása, hogy ork mellé beválasztják pl. ötös szinten a Gazdálkodót, mondván így kevesebb tanya kell neki. Node kérem.. egy olyan aktív játékos, mint Ő ötös szinten miért nem tf, ha még a gabona is olcsó?
Azt hiszem az ilyesmik miatt áll tőlem távol ez a szem.
|

06-14-2010, 13:19
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
és mi a véleményetek a vándor stratéga személyiségről?
visszatámadni tökéletes és még védekezni is hatásos a stratága a vándor meg a tolvajokkal szemben jöhet jól
de várom hogy ki melyiket választaná egy főleg termelős de ha kell visszaütős törpének
akár éplistát is adhattok
|

06-14-2010, 13:29
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by szoviet t56
és mi a véleményetek a vándor stratéga személyiségről?
visszatámadni tökéletes és még védekezni is hatásos a stratága a vándor meg a tolvajokkal szemben jöhet jól
de várom hogy ki melyiket választaná egy főleg termelős de ha kell visszaütős törpének
akár éplistát is adhattok
|
a tudóst mindenképp beválasztanám.. másik továbbra is csoport függő.. ha termelsz úgyis van nyersid beépülni.. így a stratégát én nem választanám nagy valószínűséggel.. 

06-14-2010, 14:33
|
Member
|
|
|
|
más személyiség ami hasznos lehetne törpének nem nagyon van szerintem
más személyiség ami hasznos lehetne törpének nem nagyon van szerintem
Last edited by Ati; 06-14-2010 at 14:54..
|

06-14-2010, 15:21
|
Member
|
|
|
|
akkor tudna nekem adni valaki valami életképes éplistát napi 4-5-szöri belépéssel és személyiséget is (2db) lehetőleg termelő de ha kell akkor megvédi amilye van
én ahogy nézegettem
templom 8%
kocsma 10-14% kell
|

06-15-2010, 08:59
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by szoviet t56
akkor tudna nekem adni valaki valami életképes éplistát napi 4-5-szöri belépéssel és személyiséget is (2db) lehetőleg termelő de ha kell akkor megvédi amilye van
én ahogy nézegettem
templom 8%
kocsma 10-14% kell
|
ha termelgetni akarsz, legyél tudós kufár. nem árt, ha gyakran ki tudod rakni a cuccot piacra, és akkor kocsmából se kell annyi. viszont ha napi 4-5-ször tudsz belépni, akkor ne legyél ló/íj felállású, inkább elit íj.
én így 6-6% kocsmával és templommal elboldogulok, a csoport nagy része így nem tud lopni, aki meg tud, azoknak a megnevelésére ott a szövi hadis része.
6:3 (4) (#100056)
Paliking (5) (#178189)
Elmegyilkos (7) (#7777)
Uff (2)(#426219)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|