Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
Megfogadnám Harcosok tanácsait 25 12.14%
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait 42 20.39%
Kijaza Harcosok? 139 67.48%
Voters: 206. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-13-2006, 18:10
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by lagen View Post
pff nemtom már
de emlékszek rá, hogy aszem valamelyikőnkre rátámadtt vagy lopott vagy nemtom, és akkor mi ráálltunk, erre 2 napra rá törölte magát de persze üziben beszéltetek, és akkor utána az arcoskodós üzijei miatt amit szövi fórumra másoltál akkor elkértem az msn címét
Ejj. pedig lehet, hogy azóta is tőle rettegek, és még csak nem is tudok róla
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-13-2006, 18:10
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Köszönöm a segítséget asszem a saját orimra emlékeztem magamtól is
Boszkót homályosítottam fel
Reply With Quote
Old 12-13-2006, 18:11
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
pff nemtom már
de emlékszek rá, hogy aszem valamelyikőnkre rátámadtt vagy lopott vagy nemtom, és akkor mi ráálltunk, erre 2 napra rá törölte magát de persze üziben beszéltetek, és akkor utána az arcoskodós üzijei miatt amit szövi fórumra másoltál akkor elkértem az msn címét
te lopni engem én utána mészárolni téged ti utána pusztítani engemszövim meg nézni ezt
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote
Old 12-13-2006, 18:15
Kisbér Kisbér is offline
Member

Question

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Természetes dolog
De 1vs1 szerintem rossznagy közönség kell ideés alap,hogy minyom
adoztatos+bármi jöhet bevállalomcsak érjek rá
Én egyszerű parasztgyerek vagyok..
Mi az, hogy adoztatos+bármi, és mi az, hogy alap, hogy minyom?

Szóval mindjárt elolvasom a szabályokat a súgóban
Reply With Quote
Old 12-13-2006, 18:16
lll
Guest

Longevity: 0%

Quote:
te lopni engem én utána mészárolni téged ti utána pusztítani engemszövim meg nézni ezt
hát nemtom
szerintem nem nagyon tudtál engem mészárolgatni abban az időben
engem mészárolni aszem 2 szövi mészárolt összesen az X-ben, de akkor éjjel nappali műszakban a hódon járt az eszem, hogy jajj hogy fogjuk ezt túl élni, és hát sikeresen elismerték hogy igen jobbak voltunk, és még kérdezgették is utána üziben, hogy hogyan tudtuk kivédeni a támadásokat a vége felé már
jah meg aztán, ha én lopni tudtalak téged, akkor eléggé béndszi orid lehetett
mert az én tolijaim nem fél-elf tolisok ellen készült
szóval akkor még lehet én tudtalak volna betámadni
huh tényleg most jut eszembe a régi szép idők, hogy még amikor X közepén voltunk, akkor mindig esténként 1-2 sereggel ijjakkal támadtam hekire vagy fosztani élvezet volt vérbeli hadis voltam akkor meg talán most is
Reply With Quote
Old 12-13-2006, 18:16
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Emlékszem már
Nem Boszi, hanem Halál lopott le, , és nem mészároltad, mert kivédtük a két seregedet. 3 ment pusztira. Aztán jöttél msn-re alkudni. Hogy aszongya fizessek neked 50 millát, mert annyi kárt okoztam, különben nem hagyod abba a háborút.
Mondtam, alkudjunk meg, én beérem 20 millával, és ha jó kedvem lesz, nem ütlek tovább. Aztán mnt-ért nyavajogtál, hogy leszakítottalak a 3 pusztival a szövidtől, és tisztára ki vagy szolgáltatva nekünk. Na ennél a pontnál abbahagytam a beszélgetést

Hát tudod, most csalódtam asszem... Akkora bohóccal a hódon belül még nem találkoztam
Reply With Quote
Old 12-13-2006, 18:18
Kisbér Kisbér is offline
Member

Question

"Hogyan zajlik a szervezés?
Ha úgy határozol, hogy párbajt szeretnél szervezni, először javasoljuk, hogy döntsd el, kik vehetnek részt a párbajon. A párbaj megnyitásakor meg kell határoznod, hogy hány fő vehet benne részt, ez 4 és 16 fő között akármennyi lehet. Az egyes országok nevezési díja függ a résztvevők számától. Az összes ország által összeadott nevezési díjnak legalább 400 vip körnek kell lennie, ezért minél kevesebb fő indul a párbajon, a nevezési díj annál magasabb. A 4 óránál hosszabb párbajok esetén a nevezési díj 2 óránkánt 200 vip kör. A nevezési díjat saját magad is megemelheted, így a párbaj végén kiosztott nyeremény is magasabb lesz. A nyereményről részletesen később."

Francba, 1 vs 1-ben nem lehet?
Csak ha 2 tag eljön bábnak?
Ilyen, hogy körtávolság, meg ilyenek vannak?
Reply With Quote
Old 12-13-2006, 18:18
lll
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Emlékszem már
Nem Boszi, hanem Halál lopott le, , és nem mészároltad, mert kivédtük a két seregedet. 3 ment pusztira. Aztán jöttél msn-re alkudni. Hogy aszongya fizessek neked 50 millát, mert annyi kárt okoztam, különben nem hagyod abba a háborút.
Mondtam, alkudjunk meg, én beérem 20 millával, és ha jó kedvem lesz, nem ütlek tovább. Aztán mnt-ért nyavajogtál, hogy leszakítottalak a 3 pusztival a szövidtől, és tisztára ki vagy szolgáltatva nekünk. Na ennél a pontnál abbahagytam a beszélgetést

Hát tudod, most csalódtam asszem... Akkora bohóccal a hódon belül még nem találkoztam
hehehehehehe
már énis emlékszek
huh ezen akkor is mekkorát röhögtem
jajj
Reply With Quote
Old 12-13-2006, 18:19
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
hehehehehehe
már énis emlékszek
huh ezen akkor is mekkorát röhögtem
jajj
Jaja, elmentettem a beszélgatést, és adtam körbe mindenkinek akit ismertem
Reply With Quote
Old 12-13-2006, 18:20
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
hát nemtom
szerintem nem nagyon tudtál engem mészárolgatni abban az időben
engem mészárolni aszem 2 szövi mészárolt összesen az X-ben, de akkor éjjel nappali műszakban a hódon járt az eszem, hogy jajj hogy fogjuk ezt túl élni, és hát sikeresen elismerték hogy igen jobbak voltunk, és még kérdezgették is utána üziben, hogy hogyan tudtuk kivédeni a támadásokat a vége felé már
jah meg aztán, ha én lopni tudtalak téged, akkor eléggé béndszi orid lehetett
mert az én tolijaim nem fél-elf tolisok ellen készült
szóval akkor még lehet én tudtalak volna betámadni
huh tényleg most jut eszembe a régi szép idők, hogy még amikor X közepén voltunk, akkor mindig esténként 1-2 sereggel ijjakkal támadtam hekire vagy fosztani élvezet volt vérbeli hadis voltam akkor meg talán most is

Ez 99%,hogy így volt tudom majdnem mindennel kimentem(full elites voltam)kaptam vagy 4sereg kiséréstde nem te adtad
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules