|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

12-13-2006, 18:10
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
pff nemtom már
de emlékszek rá, hogy aszem valamelyikőnkre rátámadtt vagy lopott vagy nemtom, és akkor mi ráálltunk, erre 2 napra rá törölte magát de persze üziben beszéltetek, és akkor utána az arcoskodós üzijei miatt amit szövi fórumra másoltál akkor elkértem az msn címét
|
Ejj. pedig lehet, hogy azóta is tőle rettegek, és még csak nem is tudok róla 
|

12-13-2006, 18:10
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Köszönöm a segítséget asszem a saját orimra emlékeztem magamtól is 
|
Boszkót homályosítottam fel 
|

12-13-2006, 18:11
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
pff nemtom már
de emlékszek rá, hogy aszem valamelyikőnkre rátámadtt vagy lopott vagy nemtom, és akkor mi ráálltunk, erre 2 napra rá törölte magát de persze üziben beszéltetek, és akkor utána az arcoskodós üzijei miatt amit szövi fórumra másoltál akkor elkértem az msn címét
|
te lopni engem én utána mészárolni téged ti utána pusztítani engem  szövim meg nézni ezt 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-13-2006, 18:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Természetes dolog 
De 1vs1 szerintem rossz  nagy közönség kell ide  és alap,hogy minyom 
adoztatos+bármi jöhet bevállalom  csak érjek rá 
|
Én egyszerű parasztgyerek vagyok..
Mi az, hogy adoztatos+bármi, és mi az, hogy alap, hogy minyom?
Szóval mindjárt elolvasom a szabályokat a súgóban 
|

12-13-2006, 18:16
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
te lopni engem én utána mészárolni téged ti utána pusztítani engem  szövim meg nézni ezt 
|
hát nemtom
szerintem nem nagyon tudtál engem mészárolgatni abban az időben
engem mészárolni aszem 2 szövi mészárolt összesen az X-ben, de akkor éjjel nappali műszakban a hódon járt az eszem, hogy jajj hogy fogjuk ezt túl élni, és hát sikeresen elismerték hogy igen jobbak voltunk, és még kérdezgették is utána üziben, hogy hogyan tudtuk kivédeni a támadásokat a vége felé már
jah meg aztán, ha én lopni tudtalak téged, akkor eléggé béndszi orid lehetett 
mert az én tolijaim nem fél-elf tolisok ellen készült
szóval akkor még lehet én tudtalak volna betámadni
huh tényleg most jut eszembe a régi szép idők, hogy még amikor X közepén voltunk, akkor mindig esténként 1-2 sereggel ijjakkal támadtam hekire vagy fosztani  élvezet volt vérbeli hadis voltam akkor meg talán most is
|

12-13-2006, 18:16
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Emlékszem már    
Nem Boszi, hanem Halál lopott le, , és nem mészároltad, mert kivédtük a két seregedet. 3 ment pusztira. Aztán jöttél msn-re alkudni. Hogy aszongya fizessek neked 50 millát, mert annyi kárt okoztam, különben nem hagyod abba a háborút.
Mondtam, alkudjunk meg, én beérem 20 millával, és ha jó kedvem lesz, nem ütlek tovább. Aztán mnt-ért nyavajogtál, hogy leszakítottalak a 3 pusztival a szövidtől, és tisztára ki vagy szolgáltatva nekünk. Na ennél a pontnál abbahagytam a beszélgetést  
Hát tudod, most csalódtam asszem... Akkora bohóccal a hódon belül még nem találkoztam 
|

12-13-2006, 18:18
|
Member
|
|
|
|
"Hogyan zajlik a szervezés?
Ha úgy határozol, hogy párbajt szeretnél szervezni, először javasoljuk, hogy döntsd el, kik vehetnek részt a párbajon. A párbaj megnyitásakor meg kell határoznod, hogy hány fő vehet benne részt, ez 4 és 16 fő között akármennyi lehet. Az egyes országok nevezési díja függ a résztvevők számától. Az összes ország által összeadott nevezési díjnak legalább 400 vip körnek kell lennie, ezért minél kevesebb fő indul a párbajon, a nevezési díj annál magasabb. A 4 óránál hosszabb párbajok esetén a nevezési díj 2 óránkánt 200 vip kör. A nevezési díjat saját magad is megemelheted, így a párbaj végén kiosztott nyeremény is magasabb lesz. A nyereményről részletesen később."
Francba, 1 vs 1-ben nem lehet?
Csak ha 2 tag eljön bábnak?
Ilyen, hogy körtávolság, meg ilyenek vannak? 
|

12-13-2006, 18:18
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Emlékszem már    
Nem Boszi, hanem Halál lopott le, , és nem mészároltad, mert kivédtük a két seregedet. 3 ment pusztira. Aztán jöttél msn-re alkudni. Hogy aszongya fizessek neked 50 millát, mert annyi kárt okoztam, különben nem hagyod abba a háborút.
Mondtam, alkudjunk meg, én beérem 20 millával, és ha jó kedvem lesz, nem ütlek tovább. Aztán mnt-ért nyavajogtál, hogy leszakítottalak a 3 pusztival a szövidtől, és tisztára ki vagy szolgáltatva nekünk. Na ennél a pontnál abbahagytam a beszélgetést  
Hát tudod, most csalódtam asszem... Akkora bohóccal a hódon belül még nem találkoztam 
|
hehehehehehe
már énis emlékszek
huh ezen akkor is mekkorát röhögtem
jajj 
|

12-13-2006, 18:19
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Jaja, elmentettem a beszélgatést, és adtam körbe mindenkinek akit ismertem 
|

12-13-2006, 18:20
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
hát nemtom
szerintem nem nagyon tudtál engem mészárolgatni abban az időben
engem mészárolni aszem 2 szövi mészárolt összesen az X-ben, de akkor éjjel nappali műszakban a hódon járt az eszem, hogy jajj hogy fogjuk ezt túl élni, és hát sikeresen elismerték hogy igen jobbak voltunk, és még kérdezgették is utána üziben, hogy hogyan tudtuk kivédeni a támadásokat a vége felé már
jah meg aztán, ha én lopni tudtalak téged, akkor eléggé béndszi orid lehetett 
mert az én tolijaim nem fél-elf tolisok ellen készült
szóval akkor még lehet én tudtalak volna betámadni
huh tényleg most jut eszembe a régi szép idők, hogy még amikor X közepén voltunk, akkor mindig esténként 1-2 sereggel ijjakkal támadtam hekire vagy fosztani  élvezet volt vérbeli hadis voltam akkor meg talán most is
|
Ez 99%,hogy így volt tudom majdnem mindennel kimentem(full elites voltam)kaptam vagy 4sereg kisérést  de nem te adtad 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|