|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

06-07-2007, 20:36
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Nemrég Sati mondta, hogy törpét lehetetlen a mai feltételekkel magasra vinni. Hajlamos vagyok hinni neki, a törpe télleg nem a legjobb ha magasra törsz. Hiába termel lényegesen többet, szerintem nem érné meg a vesződség ami a felvitelével jár. Ennyi szerintem kijárna a törpinek, hogy csak ő legyen képes ilyesmire 
|
Sati termelő törpéről beszélt szerintem. De egy tanyafree, bánya nélküli törpe majdnem olyan jó hadisnak, mint egy gnóm.
De ez csak részletkérdés, az alapötlet jó és támogatom akkor is, ha csak a törpékre fog vonatkozni. De egy picit jobban tetszene, ha nemcsak a törpékre vonatkozna.
Egér a sajton... (#3744)
|

06-07-2007, 22:41
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Gondoljátok h A-n kívül is használnák ezt a varit? (ha fajvari lesz tegyük fel) Nekem kétségeim vannak, főleg ha 500 lesz a fix katonamennyiség. Fajvarinak olyan kellene ami minden szinten egyformán hasznos, de nem offolok többet.
|
Quote:
Originally Posted by wand
upsz ez igaz.. 
akkor módosítani kéne, hogy a felfedezéshez szükséges katona mennyiség/3, de maximum 500 katona. és máris mindenhol lenne értelme
|
Az 1A-n kivül hol van még 225 katonánál drágább felfedezés? 
No mindegy sztem ennek az egésznek kizárólag 2948 heki fölött van értelme az meg 99%-ban csak az 1A-ban van.
|

06-07-2007, 22:57
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Lehet itt beszélni a felfedezésről, meg hogy csak a törpére vonatkozzon mert ő a legrászorultabb. Igen, valóban a törpe a legrászorultabb, de abba is bele kell gondolni hogy adott egy 100K pontos szakadék amit csak fedezéssel lehet áthidalni. Te nekilódulsz a fedezésnek mondjuk heki/2000 kati áron és 1 max fedezés után azt veszed észre hogy ez az arány kb heki/2500 katira módosult. Nosza, gondolod akkor újra képzés aztán fedezés. Röpke 1000K kati és mehet az újabb fedezés ami után megint sokkal több lesz a kaonaigény. Pár év és már át is vergődtél a szakadékon  Eközben azok, akik miatt elvileg főként be lett vezetve vígan termelgetnek és élik világukat. Holott elvileg pont miattuk lett elsősorban létrehozva ez a rendszer, ami szerintem kicsit irreállis a katonák számát tekintve egy idő után.
Ennél fogva nem hinném hogy az lenne a megoldás hogy a törpöknek bányát biztosítsunk mert attól nem fognak megoldódni a gondok, legfeljebb lesz egy kis könnyítés.
Ha épít bányákat akkor kifigyelik és újra leütik és minden megy előlről, közben csak mennek a katonák a bányák fedezésére.
Ha már ennyire a törpök vannak napirenden akkor lehet hogy célravezetőbb lenne egy védelmi% növekedés a bányák területből elfoglalt arányával egyenes arányban nőve. (de szép mondat  )
Persze ez a plussz védekezési% egy adott % után nem nőne.
Én érintett vagyok ebben a szakadék dologban és nem kellemes hónapokig termelni aztán fedezni és tudni hogy legközelebb sokkal több kell. De persze biztos jó ez a rendszer is valakinek 
Jó lenne olyanok véleményét is hallani ez ügyben akik a szakadék alján vannak és nem tudnak kit ütni csak fedezni...
|

06-07-2007, 23:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Robin
Lehet itt beszélni a felfedezésről, meg hogy csak a törpére vonatkozzon mert ő a legrászorultabb. Igen, valóban a törpe a legrászorultabb, de abba is bele kell gondolni hogy adott egy 100K pontos szakadék amit csak fedezéssel lehet áthidalni. Te nekilódulsz a fedezésnek mondjuk heki/2000 kati áron és 1 max fedezés után azt veszed észre hogy ez az arány kb heki/2500 katira módosult. Nosza, gondolod akkor újra képzés aztán fedezés. Röpke 1000K kati és mehet az újabb fedezés ami után megint sokkal több lesz a kaonaigény. Pár év és már át is vergődtél a szakadékon  Eközben azok, akik miatt elvileg főként be lett vezetve vígan termelgetnek és élik világukat. Holott elvileg pont miattuk lett elsősorban létrehozva ez a rendszer, ami szerintem kicsit irreállis a katonák számát tekintve egy idő után.
Ennél fogva nem hinném hogy az lenne a megoldás hogy a törpöknek bányát biztosítsunk mert attól nem fognak megoldódni a gondok, legfeljebb lesz egy kis könnyítés.
Ha épít bányákat akkor kifigyelik és újra leütik és minden megy előlről, közben csak mennek a katonák a bányák fedezésére.
Ha már ennyire a törpök vannak napirenden akkor lehet hogy célravezetőbb lenne egy védelmi% növekedés a bányák területből elfoglalt arányával egyenes arányban nőve. (de szép mondat  )
Persze ez a plussz védekezési% egy adott % után nem nőne.
Én érintett vagyok ebben a szakadék dologban és nem kellemes hónapokig termelni aztán fedezni és tudni hogy legközelebb sokkal több kell. De persze biztos jó ez a rendszer is valakinek 
Jó lenne olyanok véleményét is hallani ez ügyben akik a szakadék alján vannak és nem tudnak kit ütni csak fedezni...
|
Én még fedezni sem tudok 
A szakadék utáni orzágok is feljutottak oda... hogy a többség fedezéssel? Előbb utóbb eltűnnek ők is, és jó lesz az egész... az egyetlen probléma a fedezési malusz... ami a nyers termelésénél jön elő igazán. Ezért ha a törpét hagyjuk hadakozni, utólag bányákat felfedezni, akkor máris meg lehet oldani egy törpi felhozatalát -nem a mostani top szintjére, de elég magasra. Eljön az idő, mikor már csak a mostani fedezési szabályba született orik lesznek fenn, addig ki kell bírni morgás nélkül 

06-08-2007, 03:11
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Én még fedezni sem tudok 
A szakadék utáni orzágok is feljutottak oda... hogy a többség fedezéssel? Előbb utóbb eltűnnek ők is, és jó lesz az egész... az egyetlen probléma a fedezési malusz... ami a nyers termelésénél jön elő igazán. Ezért ha a törpét hagyjuk hadakozni, utólag bányákat felfedezni, akkor máris meg lehet oldani egy törpi felhozatalát -nem a mostani top szintjére, de elég magasra. Eljön az idő, mikor már csak a mostani fedezési szabályba született orik lesznek fenn, addig ki kell bírni morgás nélkül 
|
Aki viszont fel akar jutni az meg csak hallgasson ugye? Így gondoltad? Azok az országok a régi fedezési rendszerben jutottak fel. Ha a törpe üt, visz 500 hekit és utána 150 bányát épít fel akkor leütik a hadisok abban a pillanatban ahogy nekiáll építkezni...
a védelemmel viszont pl 10% bánya esetén +10%, 30% esetén +30% védelmi bónusz, és ez lenne a max is.
Ez meg nem morgás, csak nagyon jó hogy mindig azok mondják hogy mennyire príma ez a fedezési rendszer akik nem akarnak előrejutni csak játszani magasabb hekin, azok meg akiket igazán komolyan érint azok meg csak örüljenek hogy ilyen van.
És ne légy kishitű, akik feljutottak oda, azok nem tűnnek el esetleg nagyon hosszú idő után.
|

06-08-2007, 07:16
|
Member
|
|
|
|
[quote=-Fegya-;98571]Megint támadt egy ötletem. Úgy érzem, egész jó!  QUOTE]
Fegya nagyon jók a javaslataid, őszintén örülök nekik.
Remélem Ati is észreveszi, megtalálja őket.
Nagyon fontos a hatalmas szakadékok megszüntetése
|

06-08-2007, 07:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Fegya nagyon jók a javaslataid, őszintén örülök nekik.
Remélem Ati is észreveszi, megtalálja őket.
Nagyon fontos a hatalmas szakadékok megszüntetése
|
Az a baj, hogy javaslatom ( http://forum.queosia.com/showpost.ph...&postcount=259) lényegében csak az 1A kb. első 40 országát érintené. Hóhér más topicban írta, hogy az első helyezett klán nem csinál semmit. Tehát a javaslatokat sem fogja nézegetni. Tehát ők kiesnek. Alig marad olyan ország, amelyik érintett. Ezért a pár országért nem érdemes komolyabb fejlesztésbe kezdeni. Ráadásul néhányan (például Wand) úgy gondolják, hogy ez csak siránkozás és klántámadással a szakadékok átugorhatóak.
Egér a sajton... (#3744)
|

06-08-2007, 09:01
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Robin
Aki viszont fel akar jutni az meg csak hallgasson ugye? Így gondoltad? Azok az országok a régi fedezési rendszerben jutottak fel. Ha a törpe üt, visz 500 hekit és utána 150 bányát épít fel akkor leütik a hadisok abban a pillanatban ahogy nekiáll építkezni...
a védelemmel viszont pl 10% bánya esetén +10%, 30% esetén +30% védelmi bónusz, és ez lenne a max is.
Ez meg nem morgás, csak nagyon jó hogy mindig azok mondják hogy mennyire príma ez a fedezési rendszer akik nem akarnak előrejutni csak játszani magasabb hekin, azok meg akiket igazán komolyan érint azok meg csak örüljenek hogy ilyen van.
És ne légy kishitű, akik feljutottak oda, azok nem tűnnek el esetleg nagyon hosszú idő után.
|
Alapvetően a fedezés vs szakadék írásodra reagáltam (valóban rosszul
idéztelek...).
A bányász törpe esete az agresszív orkkal: ha egy törpe 10% bányával nem tudja
magát megvédeni (és a klántársai sem), akkor nem keres 10% bányát.
A top előbb-utóbb ki fog tisztulni (nem én vagyok a kishitű.. maximum naív  ), de már így is vannak akik nem fedezéssel jutottak fel milliós nagyságra.
Azt meg, hogy én nem szeretnék feljebb jutni, kikérem magamnak. 

06-08-2007, 09:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Az a baj, hogy javaslatom ( http://forum.queosia.com/showpost.ph...&postcount=259) lényegében csak az 1A kb. első 40 országát érintené. Hóhér más topicban írta, hogy az első helyezett klán nem csinál semmit. Tehát a javaslatokat sem fogja nézegetni. Tehát ők kiesnek. Alig marad olyan ország, amelyik érintett. Ezért a pár országért nem érdemes komolyabb fejlesztésbe kezdeni. Ráadásul néhányan (például Wand) úgy gondolják, hogy ez csak siránkozás és klántámadással a szakadékok átugorhatóak.
|
Ha Wand így gondolja, akkor jöjjön vissza kláncsatázni, és majd amikor x edszer lép be szövibe saját orival akkor majd rájön, hogy nem így van.
|

06-08-2007, 09:45
|
Member
|
|
|
|
Valós probléma az, hogy ma ehéz, elképesztően nehéz feljutni az A tetejére.
Off
A Reményhozók nagy orijai kifutottak szk-ra a harc elől. (Nem bántom őket, nem tudom milyen élethlyzetben voltak...)
(A Timurék 1 ütés után megfeleződtek, nagyobb klánnal elérhetetlenek. Remélem lesznek nemsokára nagy, és erős klán.)
Senkit se szeretnék megbántani, de a célpontok eltűnnek, mint a kámfor.
Tele van a pontlista 300-1100 ezer pont között Szk.-s orikkal.
Minden elismerésem a Szkarabeuszé, (kivéve Suzyt) hogy Ők a harcokat választották.
Szal a feltörekvő uj nemzedék beleütközik a célpontnélküliségbe.
Ezért kell a felfedezéssel valamit kezdeni.
Last edited by Reaktor; 06-08-2007 at 09:48..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|