|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

06-06-2007, 19:57
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Mondjuk lehetne 1/2 -1/3 része a fedezési költségnek. Ennyi már kb reális. Az ötlet nagyon tetszik.
|
Ez nem reális. Az 1000 katona is sok nemhogy pld 2500 egy db bányáért amihez föld se jár... Max 500. Az 1/x csak akkor jó ha nem megy 500 fölé sehol. De jó a fix 500 kár forszírozni a dolgot ennél jobb nem kell  (én vótam a lüke, hogy felhoztam  )
|

06-06-2007, 20:07
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Gondoljátok h A-n kívül is használnák ezt a varit? (ha fajvari lesz tegyük fel) Nekem kétségeim vannak, főleg ha 500 lesz a fix katonamennyiség. Fajvarinak olyan kellene ami minden szinten egyformán hasznos, de nem offolok többet.
Esetleg folytatása itt:
http://forum.queosia.com/showthread....6254#post96254
|

06-06-2007, 20:50
|
 |
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Üdv
A felfedezés módosítása óta a törpök élete nem csak játék és mese az A-ban... 
Végigolvasva a topikot Wand ötlete tényleg jónak tűnik, és támogatom a bevezetését is. Mindenképp faji előny kellene, hogy legyen mert mint faji vari más csoportban nem sok értelme van.
|

06-07-2007, 15:01
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Gondoljátok h A-n kívül is használnák ezt a varit? (ha fajvari lesz tegyük fel) Nekem kétségeim vannak, főleg ha 500 lesz a fix katonamennyiség. Fajvarinak olyan kellene ami minden szinten egyformán hasznos, de nem offolok többet.
|
upsz ez igaz.. 
akkor módosítani kéne, hogy a felfedezéshez szükséges katona mennyiség/3, de maximum 500 katona. és máris mindenhol lenne értelme
|

06-07-2007, 15:05
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Ezt faji varázslatnak nemigen tudom elképzelni, no de nem is feltétlenül kell ebben gondolkodni.
|

06-07-2007, 16:15
|
Member
|
|
|
|
Nekemis tetszik az ötlet!
De ez nem a törpék gondját oldja meg hanem a bányatartókét, ezért nem korlátoznám törpére, bárki használhassa. És nem faji vari, hanem a felfedezésnek egy módosított változata. Legyen teszemazt feltérképezés, amikor a katonáid felmérik az eddig kihaszálatlan lelőhelyeket.
Úgyis javarészt töpék fogják használni, de inkább új modulként tenném be mint spec faji jellemző...
a felfed/3 max 500pedig sztem jó arány.
Steve`sfield (#324643)
|

06-07-2007, 17:43
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Nekemis tetszik az ötlet!
De ez nem a törpék gondját oldja meg hanem a bányatartókét, ezért nem korlátoznám törpére, bárki használhassa. És nem faji vari, hanem a felfedezésnek egy módosított változata. Legyen teszemazt feltérképezés, amikor a katonáid felmérik az eddig kihaszálatlan lelőhelyeket.
Úgyis javarészt töpék fogják használni, de inkább új modulként tenném be mint spec faji jellemző...
a felfed/3 max 500pedig sztem jó arány.
|
Ugyan nem mint fajivari, hanem mint faji sajátosság, de én korlátoznám a törpére. Ha nem így lenne, akkor A-ban pl nem jósolok nagy jövőt a törpinek. Gnómot vagy orkot könnyebb magasra vinni, és ha elérsz egy nyugisabb környékre egyszerűen építesz bányákat, és bányászol egy darabig...
|

06-07-2007, 20:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
De ez nem a törpék gondját oldja meg hanem a bányatartókét, ezért nem korlátoznám törpére, bárki használhassa.
|
Legalább kihasználhatnám a gazdálkodó személyiségemet, 
Egér a sajton... (#3744)
|

06-07-2007, 20:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ugyan nem mint fajivari, hanem mint faji sajátosság, de én korlátoznám a törpére. Ha nem így lenne, akkor A-ban pl nem jósolok nagy jövőt a törpinek. Gnómot vagy orkot könnyebb magasra vinni, és ha elérsz egy nyugisabb környékre egyszerűen építesz bányákat, és bányászol egy darabig...
|
Synk, tényleg valamivel könnyebb orkot vagy gnómot felvinni, de a felvitt törpe sokkal többet termelhet. Tehát lenne értelme a törpe felvitelének.
Egér a sajton... (#3744)
|

06-07-2007, 20:29
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Synk, tényleg valamivel könnyebb orkot vagy gnómot felvinni, de a felvitt törpe sokkal többet termelhet. Tehát lenne értelme a törpe felvitelének.
|
Nemrég Sati mondta, hogy törpét lehetetlen a mai feltételekkel magasra vinni. Hajlamos vagyok hinni neki, a törpe télleg nem a legjobb ha magasra törsz. Hiába termel lényegesen többet, szerintem nem érné meg a vesződség ami a felvitelével jár. Ennyi szerintem kijárna a törpinek, hogy csak ő legyen képes ilyesmire 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|