Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-06-2007, 19:57
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Mondjuk lehetne 1/2 -1/3 része a fedezési költségnek. Ennyi már kb reális. Az ötlet nagyon tetszik.
Ez nem reális. Az 1000 katona is sok nemhogy pld 2500 egy db bányáért amihez föld se jár... Max 500. Az 1/x csak akkor jó ha nem megy 500 fölé sehol. De jó a fix 500 kár forszírozni a dolgot ennél jobb nem kell (én vótam a lüke, hogy felhoztam )
Sponsored Links
Old 06-06-2007, 20:07
Penya Penya is offline
Member

Longevity: 99%

Gondoljátok h A-n kívül is használnák ezt a varit? (ha fajvari lesz tegyük fel) Nekem kétségeim vannak, főleg ha 500 lesz a fix katonamennyiség. Fajvarinak olyan kellene ami minden szinten egyformán hasznos, de nem offolok többet.

Esetleg folytatása itt:
http://forum.queosia.com/showthread....6254#post96254
Old 06-06-2007, 20:50
Artúr's Avatar
Artúr Artúr is offline
Member

Longevity: 93%

Üdv

A felfedezés módosítása óta a törpök élete nem csak játék és mese az A-ban...
Végigolvasva a topikot Wand ötlete tényleg jónak tűnik, és támogatom a bevezetését is. Mindenképp faji előny kellene, hogy legyen mert mint faji vari más csoportban nem sok értelme van.

Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták kínaiul; mi realisták meg lőni.

Eladó egy kitűnő állapotban lévő II. világháborús francia karabély. Sosem lőtek vele, egyszer leejtették.
Old 06-07-2007, 15:01
wand wand is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Penya View Post
Gondoljátok h A-n kívül is használnák ezt a varit? (ha fajvari lesz tegyük fel) Nekem kétségeim vannak, főleg ha 500 lesz a fix katonamennyiség. Fajvarinak olyan kellene ami minden szinten egyformán hasznos, de nem offolok többet.
upsz ez igaz..
akkor módosítani kéne, hogy a felfedezéshez szükséges katona mennyiség/3, de maximum 500 katona. és máris mindenhol lenne értelme
Old 06-07-2007, 15:05
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 17%
Longevity: 100%

Ezt faji varázslatnak nemigen tudom elképzelni, no de nem is feltétlenül kell ebben gondolkodni.
Old 06-07-2007, 16:15
Steve Steve is offline
Member

Nekemis tetszik az ötlet!

De ez nem a törpék gondját oldja meg hanem a bányatartókét, ezért nem korlátoznám törpére, bárki használhassa. És nem faji vari, hanem a felfedezésnek egy módosított változata. Legyen teszemazt feltérképezés, amikor a katonáid felmérik az eddig kihaszálatlan lelőhelyeket.
Úgyis javarészt töpék fogják használni, de inkább új modulként tenném be mint spec faji jellemző...

a felfed/3 max 500pedig sztem jó arány.
Steve`sfield (#324643)
Old 06-07-2007, 17:43
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
Nekemis tetszik az ötlet!

De ez nem a törpék gondját oldja meg hanem a bányatartókét, ezért nem korlátoznám törpére, bárki használhassa. És nem faji vari, hanem a felfedezésnek egy módosított változata. Legyen teszemazt feltérképezés, amikor a katonáid felmérik az eddig kihaszálatlan lelőhelyeket.
Úgyis javarészt töpék fogják használni, de inkább új modulként tenném be mint spec faji jellemző...

a felfed/3 max 500pedig sztem jó arány.

Ugyan nem mint fajivari, hanem mint faji sajátosság, de én korlátoznám a törpére. Ha nem így lenne, akkor A-ban pl nem jósolok nagy jövőt a törpinek. Gnómot vagy orkot könnyebb magasra vinni, és ha elérsz egy nyugisabb környékre egyszerűen építesz bányákat, és bányászol egy darabig...
Old 06-07-2007, 20:09
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
De ez nem a törpék gondját oldja meg hanem a bányatartókét, ezért nem korlátoznám törpére, bárki használhassa.
Legalább kihasználhatnám a gazdálkodó személyiségemet,
Egér a sajton... (#3744)
Old 06-07-2007, 20:13
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ugyan nem mint fajivari, hanem mint faji sajátosság, de én korlátoznám a törpére. Ha nem így lenne, akkor A-ban pl nem jósolok nagy jövőt a törpinek. Gnómot vagy orkot könnyebb magasra vinni, és ha elérsz egy nyugisabb környékre egyszerűen építesz bányákat, és bányászol egy darabig...
Synk, tényleg valamivel könnyebb orkot vagy gnómot felvinni, de a felvitt törpe sokkal többet termelhet. Tehát lenne értelme a törpe felvitelének.
Egér a sajton... (#3744)
Old 06-07-2007, 20:29
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Synk, tényleg valamivel könnyebb orkot vagy gnómot felvinni, de a felvitt törpe sokkal többet termelhet. Tehát lenne értelme a törpe felvitelének.

Nemrég Sati mondta, hogy törpét lehetetlen a mai feltételekkel magasra vinni. Hajlamos vagyok hinni neki, a törpe télleg nem a legjobb ha magasra törsz. Hiába termel lényegesen többet, szerintem nem érné meg a vesződség ami a felvitelével jár. Ennyi szerintem kijárna a törpinek, hogy csak ő legyen képes ilyesmire
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules