Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-27-2008, 11:14
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

5:1 arány mellett tutira használnám, és még nagyon sokan. Azért lásd be, hogy iden komoly előnyt jelent egy állandóan hozzáférhető, mások által láthatatlan pénzforrás. Ahhoz képest a veszteség elfogadható, főleg hogy mint mondtam semmiféle kockázata nincs a piacon tartott árukkal ellentétben. Nyilván nem minden pénzem ebben lesz, de igyekezni fogok minnél többet ide is gyűjteni.
Sponsored Links
Old 02-27-2008, 11:35
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Longevity: 91%

Valamennyit leforgathat belőle nem? Vagy azok a javaslatok ad akta lett téve? :S
Reply With Quote
Old 02-27-2008, 11:41
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Valamennyit leforgathat belőle nem? Vagy azok a javaslatok ad akta lett téve? :S
Én azt gondolom, hogy a mostaninál több pénzt leforgatni nem célravezető. Ha elvagy egy ideig az A-ban, akkor 5-600 milliót simán összeszedsz (ami leforgatható), ennyivel több pénzed van, mint egy kezdő országnak. Nem hiszem, hogy ezt célszerű volna növelni. Sőt, kifejezetten rossz ötletnek tartanám.
Old 02-27-2008, 13:33
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Én azt gondolom, hogy a mostaninál több pénzt leforgatni nem célravezető. Ha elvagy egy ideig az A-ban, akkor 5-600 milliót simán összeszedsz (ami leforgatható), ennyivel több pénzed van, mint egy kezdő országnak. Nem hiszem, hogy ezt célszerű volna növelni. Sőt, kifejezetten rossz ötletnek tartanám.
Okés, csak rajtad kívül nem sok mindenki reagálta le az ilyen jellegű javaslatokat, és még kevesebben hoztak fel erre való ötletet. Nem részletezem, te tudod miket írtunk, a többieknek meg annyit, hogy volt aki azt preferálta, hogy lehozható több pénz, ilyen-onyan megszorítások mellett. (Én pl a maximalizált lehozható vagynont részesítettem előnybe.)

Szóval ha nem, hát nem, végülis logikus amit írsz.
Az egész lehozhatóságon akkor kezdtem el gondolkodni, amikor felröppent, hogy egyesek 6-700 millát költenek el 5. szinten egy szöviháborúra.

Szóval a lényeg, hogy nem akaródzik ilyen irányba terelődni a szó. Ok, elfogadva.
Reply With Quote
Old 02-27-2008, 13:50
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Okés, csak rajtad kívül nem sok mindenki reagálta le az ilyen jellegű javaslatokat, és még kevesebben hoztak fel erre való ötletet. Nem részletezem, te tudod miket írtunk, a többieknek meg annyit, hogy volt aki azt preferálta, hogy lehozható több pénz, ilyen-onyan megszorítások mellett. (Én pl a maximalizált lehozható vagynont részesítettem előnybe.)

Szóval ha nem, hát nem, végülis logikus amit írsz.
Az egész lehozhatóságon akkor kezdtem el gondolkodni, amikor felröppent, hogy egyesek 6-700 millát költenek el 5. szinten egy szöviháborúra.

Szóval a lényeg, hogy nem akaródzik ilyen irányba terelődni a szó. Ok, elfogadva.

Mivel első körben a "betett" pénzt költöd majd, ezért ha belegondolsz, akkor ez azt jelenti, hogy többet hozol le, mint eddig. Hiszen eddig ha hozzányúltál a segélyhez, az elveszett, kész. Most ha hozzányúlsz, akkor először csak ahhoz a részhez nyúlsz hozzá, amit úgyse tudnál lehozni. Amitr le tudsz, az megmarad.
Old 02-27-2008, 15:54
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
5:1 arány mellett tutira használnám, és még nagyon sokan. Azért lásd be, hogy iden komoly előnyt jelent egy állandóan hozzáférhető, mások által láthatatlan pénzforrás. Ahhoz képest a veszteség elfogadható, főleg hogy mint mondtam semmiféle kockázata nincs a piacon tartott árukkal ellentétben. Nyilván nem minden pénzem ebben lesz, de igyekezni fogok minnél többet ide is gyűjteni.
Hm ismerős érvelés

Azon gondolkozz el, hogy mennyit raknál be, ha 1:5 arány lenne és mennyit, ha 1:10. én biztos, hogy kb ugyanannyit, mert van egy készpénz igény és kész.

Ha meg majdnem mindenki ugyanannyit rakna be, mindkét esetben, akkor miért szivassuk az embereket?
Old 02-27-2008, 15:55
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Ezt előre nem lehet tudni. Az igény a segélykeret feltöltésére megvan. Ez a javaslat lehetőséget is biztosít erre.
Na ez vicces, az lenne a furcsa, ha nem lenne igény az "ingyenpénzre"...
Old 02-27-2008, 15:59
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Hm ismerős érvelés

Azon gondolkozz el, hogy mennyit raknál be, ha 1:5 arány lenne és mennyit, ha 1:10. én biztos, hogy kb ugyanannyit, mert van egy készpénz igény és kész.

Ha meg majdnem mindenki ugyanannyit rakna be, mindkét esetben, akkor miért szivassuk az embereket?

Miért raknék be egyformán?
Ritkán osztok pénzt csak a pénzosztás kedvéért, szal ez a része engem nem befolyásolna, úgyhogy nincs ilyen készpénz igény. Viszont 5:1 aeány mellett már elég gazdaságos a dolog ahhoz, hogy érdemes legyen komoly méretű segélykereteket előállítani.
Old 02-27-2008, 16:07
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Na ez vicces, az lenne a furcsa, ha nem lenne igény az "ingyenpénzre"...
Milyen ingyenpénzre?
Old 02-27-2008, 16:09
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Milyen ingyenpénzre?
Nekem leesett
Ingyenpénz: pénzosztásból megkapunk x%ot...
És ugye mindenki oszt pénzt ha nagy ritkán d eakkor is oszt
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules