|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-27-2008, 11:14
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
5:1 arány mellett tutira használnám, és még nagyon sokan. Azért lásd be, hogy iden komoly előnyt jelent egy állandóan hozzáférhető, mások által láthatatlan pénzforrás. Ahhoz képest a veszteség elfogadható, főleg hogy mint mondtam semmiféle kockázata nincs a piacon tartott árukkal ellentétben. Nyilván nem minden pénzem ebben lesz, de igyekezni fogok minnél többet ide is gyűjteni.

02-27-2008, 11:35
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Valamennyit leforgathat belőle nem? Vagy azok a javaslatok ad akta lett téve? :S
|

02-27-2008, 11:41
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Valamennyit leforgathat belőle nem? Vagy azok a javaslatok ad akta lett téve? :S
|
Én azt gondolom, hogy a mostaninál több pénzt leforgatni nem célravezető. Ha elvagy egy ideig az A-ban, akkor 5-600 milliót simán összeszedsz (ami leforgatható), ennyivel több pénzed van, mint egy kezdő országnak. Nem hiszem, hogy ezt célszerű volna növelni. Sőt, kifejezetten rossz ötletnek tartanám.
|

02-27-2008, 13:33
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én azt gondolom, hogy a mostaninál több pénzt leforgatni nem célravezető. Ha elvagy egy ideig az A-ban, akkor 5-600 milliót simán összeszedsz (ami leforgatható), ennyivel több pénzed van, mint egy kezdő országnak. Nem hiszem, hogy ezt célszerű volna növelni. Sőt, kifejezetten rossz ötletnek tartanám.
|
Okés, csak rajtad kívül nem sok mindenki reagálta le az ilyen jellegű javaslatokat, és még kevesebben hoztak fel erre való ötletet. Nem részletezem, te tudod miket írtunk, a többieknek meg annyit, hogy volt aki azt preferálta, hogy lehozható több pénz, ilyen-onyan megszorítások mellett. (Én pl a maximalizált lehozható vagynont részesítettem előnybe.)
Szóval ha nem, hát nem, végülis logikus amit írsz.
Az egész lehozhatóságon akkor kezdtem el gondolkodni, amikor felröppent, hogy egyesek 6-700 millát költenek el 5. szinten egy szöviháborúra.
Szóval a lényeg, hogy nem akaródzik ilyen irányba terelődni a szó. Ok, elfogadva.
|

02-27-2008, 13:50
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Okés, csak rajtad kívül nem sok mindenki reagálta le az ilyen jellegű javaslatokat, és még kevesebben hoztak fel erre való ötletet. Nem részletezem, te tudod miket írtunk, a többieknek meg annyit, hogy volt aki azt preferálta, hogy lehozható több pénz, ilyen-onyan megszorítások mellett. (Én pl a maximalizált lehozható vagynont részesítettem előnybe.)
Szóval ha nem, hát nem, végülis logikus amit írsz.
Az egész lehozhatóságon akkor kezdtem el gondolkodni, amikor felröppent, hogy egyesek 6-700 millát költenek el 5. szinten egy szöviháborúra.
Szóval a lényeg, hogy nem akaródzik ilyen irányba terelődni a szó. Ok, elfogadva.
|
Mivel első körben a "betett" pénzt költöd majd, ezért ha belegondolsz, akkor ez azt jelenti, hogy többet hozol le, mint eddig. Hiszen eddig ha hozzányúltál a segélyhez, az elveszett, kész. Most ha hozzányúlsz, akkor először csak ahhoz a részhez nyúlsz hozzá, amit úgyse tudnál lehozni. Amitr le tudsz, az megmarad.
|

02-27-2008, 15:54
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
5:1 arány mellett tutira használnám, és még nagyon sokan. Azért lásd be, hogy iden komoly előnyt jelent egy állandóan hozzáférhető, mások által láthatatlan pénzforrás. Ahhoz képest a veszteség elfogadható, főleg hogy mint mondtam semmiféle kockázata nincs a piacon tartott árukkal ellentétben. Nyilván nem minden pénzem ebben lesz, de igyekezni fogok minnél többet ide is gyűjteni.
|
Hm ismerős érvelés
Azon gondolkozz el, hogy mennyit raknál be, ha 1:5 arány lenne és mennyit, ha 1:10. én biztos, hogy kb ugyanannyit, mert van egy készpénz igény és kész.
Ha meg majdnem mindenki ugyanannyit rakna be, mindkét esetben, akkor miért szivassuk az embereket?
|

02-27-2008, 15:55
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezt előre nem lehet tudni. Az igény a segélykeret feltöltésére megvan. Ez a javaslat lehetőséget is biztosít erre.
|
Na ez vicces, az lenne a furcsa, ha nem lenne igény az "ingyenpénzre"...
|

02-27-2008, 15:59
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Hm ismerős érvelés
Azon gondolkozz el, hogy mennyit raknál be, ha 1:5 arány lenne és mennyit, ha 1:10. én biztos, hogy kb ugyanannyit, mert van egy készpénz igény és kész.
Ha meg majdnem mindenki ugyanannyit rakna be, mindkét esetben, akkor miért szivassuk az embereket?
|
Miért raknék be egyformán?
Ritkán osztok pénzt csak a pénzosztás kedvéért, szal ez a része engem nem befolyásolna, úgyhogy nincs ilyen készpénz igény. Viszont 5:1 aeány mellett már elég gazdaságos a dolog ahhoz, hogy érdemes legyen komoly méretű segélykereteket előállítani.

02-27-2008, 16:07
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Na ez vicces, az lenne a furcsa, ha nem lenne igény az "ingyenpénzre"...
|
Milyen ingyenpénzre? 
|

02-27-2008, 16:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Milyen ingyenpénzre? 
|
Nekem leesett 
Ingyenpénz: pénzosztásból megkapunk x%ot...
És ugye mindenki oszt pénzt ha nagy ritkán d eakkor is oszt 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|