|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Részt vennél egy ilyen párbajsorozaton?
|
Igen, részt vennék rajta.
|

|
22 |
78.57% |
Nem, nem érdekel.
|

|
6 |
21.43% |

12-22-2008, 06:41
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Párbajnál a gázos az,hogy van mondjuk 20 induló,abból ~5-en 'párbajmenők',azaz ott vannak a szeren,a többieknek esélyük nincs ellenük. Persze nem a győzelem a részvétel,hanem a fontos,de akkor is.
OFF/ rendezhetnénk asztalitenisz,labdarúgó,darts...etc. versenyeket is,s ha Ati bonyolítaná,biztos sokkal többen jelentkeznének  Ebben az esetben -ha szükséges- még nevezési díjat is fizetnék.  /ON
|
Ha adtok egy-két tippet párbajhoz, mivel még sosem jelentkeztem,akkor szívesen kipróbálnám
lehet kezdők szerencséje lenne belőle 
|

12-22-2008, 06:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Párbajnál a gázos az,hogy van mondjuk 20 induló,abból ~5-en 'párbajmenők',azaz ott vannak a szeren,a többieknek esélyük nincs ellenük. Persze nem a győzelem a részvétel,hanem a fontos,de akkor is. 
|
Ez mindenütt így van.
A hód rendes játékában is mindig van pár kegyetlen aki mindnekit lealáz.
Az olimpián is így volt hiába volt mindenki profi azért lehetett tudni előre az esélyeket...
Ezek újfajta párbajok azért a párbajmenőknek is rá kell érezni. Eddig össz 2gyorspárbaj volt az elsőn még sokat bénáztam , a másodikon szépen szerepeltem de ott is volt még hiba.
Belökök most 1 párbajt szombatra aki akar az gyakorolhat  (a mai párbaj is lehet gyakorlás bár nem gyors de párbaj)
Az az 5párbajmenő sem úgy született szerintem,hogy na bumm király vagyok.
Rengeteget játszottam rengeteget buktam az elején én is.
Én nem aztmondom, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indulhat de szerintem könnyen javíthatóak az esélyek ennyi idő alatt is. Persze aki úgy indul,hogy még párbajt sem látott nemhogy gyorspárbajt hát igen neki lesz hátránya rendesen
Asztaliteniszt,focit,dartsot is csak az tud jól aki sokat gyakorolta(jó meg ott is kell sok más dolog ,de az is fontos)
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-22-2008, 07:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
Ha adtok egy-két tippet párbajhoz, mivel még sosem jelentkeztem,akkor szívesen kipróbálnám
lehet kezdők szerencséje lenne belőle 
|
Szerintem 1dolog ami fontos:
Törpe legyél
Sokan probálgatják ezeken az új párbajokon az orkot de felesleges mert nincs elég fegyver
A többinek az arányát meg ki kell tapasztalni.
És még egy tipp:
Ne Ati sorozata legyen az ahol elkezdek a párbajokat. Játsz elötte párat mindenképpen 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-22-2008, 08:24
|
Administrator
|
|
Activity: 16%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
És még egy tipp:
Ne Ati sorozata legyen az ahol elkezdek a párbajokat. Játsz elötte párat mindenképpen 
|
Ez így van, pláne, hogy a gyors verzió tényleg elég sok odafigyelést igényel. És akkor még finoman fogalmaztam. 
|

12-22-2008, 11:25
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Megpróbálok én is picit visszaszokni  Szervezek néhányat, megtetszett ez a gyors párbaj így elméletben.
Mennyire van amugy igény mostanság a párbajokra?
Meg tudod mondani, Ati, hogy ugy 2008ban hany parbaj volt?
|
The Following User Says Thank You to For This Useful Post:
|
|

12-22-2008, 11:30
|
Administrator
|
|
Activity: 16%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Meg tudod mondani, Ati, hogy ugy 2008ban hany parbaj volt?
|
2008-ban eddig 88 párbaj volt.
|

12-22-2008, 11:32
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Akkor sajna annyira nem nagy az erdeklodes idén a párbajokra.
Szerintem sok ember amugy fél belekezdeni, vagy nem is tudom...Mert az hogy 1-2 órán át nem tudna figyelni, azt nem hiszem.
Utána keresek, hogy van e olyan topic, ami arrol szol, hogyan is kell parbajozni, aztan update-elem erre a gyorsparbajra.
|

12-22-2008, 12:02
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Szerintem sok ember amugy fél belekezdeni, vagy nem is tudom...Mert az hogy 1-2 órán át nem tudna figyelni, azt nem hiszem.
|
off:
Engem az tart vissza, hogy csak a főoriról mennek a vip-ek. A többi orin meg annyi vip van, hogy nem sajnálnám erre kiszórni. Mert hogy tutti nem nyernék az biztos. 

12-22-2008, 13:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Akkor sajna annyira nem nagy az erdeklodes idén a párbajokra.
Utána keresek, hogy van e olyan topic, ami arrol szol, hogyan is kell parbajozni, aztan update-elem erre a gyorsparbajra.
|
kézikönyvben sok hasznos dolog van 
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

12-22-2008, 14:44
|
 |
Member
|
|
|
|
Én löktem egy ocssóó párbajt aki 25vippet is fél felrakni hát az nem párbajozik ennyi 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|