Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Ati párbajsorozata (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3306)

Ati 12-21-2008 10:10

Ati párbajsorozata

Érdekelne-e valakit egy 9(+1) fordulós párbajsorozat, abban a felállásban, hogy igen gyors párbajok, első forduló 1 órás, második forduló 2 órás, harmadik forduló 3 órás, negyedik forduló 4 órás, ötödik forduló 5 órás, majd ugyanez visszafele: hatodik forduló 4 órás, hetedik forduló 3 órás, nyolcadik forduló 2 órás, kilencedik forduló 1 órás. Holtverseny esetén tizedik forduló 1 órás.

Aki már próbálta az új párbajopciókat, az tudja, hogy igencsak intenzív párbajt lehet összehozni, amikor a párbaj alatt gyakorlatilag végig ott kell lenni.

Hogy milyen sűrűn legyenek a fordukók, és mikor, az majd később, ha egyáltalán van érdeklődő...

A szavazásban nyilván az "Érdekel" rész a lényeges, de betettem egy másikat is, hogy a szavazás eltűnjön azoknak, akiket nem érdekel, és láthassák egyből az eredményt.

vityu 12-21-2008 10:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 199990)
Érdekelne-e valakit egy 9(+1) fordulós párbajsorozat, abban a felállásban, hogy igen gyors párbajok, első forduló 1 órás, második forduló 2 órás, harmadik forduló 3 órás, negyedik forduló 4 órás, ötödik forduló 5 órás, majd ugyanez visszafele: hatodik forduló 4 órás, hetedik forduló 3 órás, nyolcadik forduló 2 órás, kilencedik forduló 1 órás. Holtverseny esetén tizedik forduló 1 órás.

Aki már próbálta az új párbajopciókat, az tudja, hogy igencsak intenzív párbajt lehet összehozni, amikor a párbaj alatt gyakorlatilag végig ott kell lenni.

Hogy milyen sűrűn legyenek a fordukók, és mikor, az majd később, ha egyáltalán van érdeklődő...

A szavazásban nyilván az "Érdekel" rész a lényeges, de betettem egy másikat is, hogy a szavazás eltűnjön azoknak, akiket nem érdekel, és láthassák egyből az eredményt.

Sajnos csak akkor érdekel, ha vége lesz a vizsgaidőszaknak, és szerintem ezzel sokan így vannak. Ezt bele kéne kalkulálni.

Ati 12-21-2008 10:17

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 199991)
Sajnos csak akkor érdekel, ha vége lesz a vizsgaidőszaknak, és szerintem ezzel sokan így vannak. Ezt bele kéne kalkulálni.

A vizsgaidőszaknak egészen biztosan vége lesz. Nem szokott az örökké tartani. :) Hogy mikor, az más kérdés... :D

Mindenesetre ez legkorábban januárban indulna, az ünnepek alatt és január elején biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van bőven más dolga.

Tsobi 12-21-2008 10:22

Mija nyeremény? :D

vityu 12-21-2008 10:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 199992)
A vizsgaidőszaknak egészen biztosan vége lesz. Nem szokott az örökké tartani. :) Hogy mikor, az más kérdés... :D

Mindenesetre ez legkorábban januárban indulna, az ünnepek alatt és január elején biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van bőven más dolga.

Már ha addig várunk, akkor február eleje? Csak mert jan 31ig tart a vizsgaidősuck. Akkor már azt a 2 hetet kibírják, nem? :D

vityu 12-21-2008 10:24

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 199993)

Nézzed má' a kis haszonleső! :D

Andrew 12-21-2008 10:45

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 199993)

Szerintem az országnév módosítási lehetőséggel lehetne elérni a legnagyobb részvételt :D:D

Harcosok 12-21-2008 11:06

Én tuti ott lennék ez nem kérdés:)

vityu 12-21-2008 11:50

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 199996)
Szerintem az országnév módosítási lehetőséggel lehetne elérni a legnagyobb részvételt :D:D

Természetesen a láncba kapcsolt bármely ország nevének átnevezési lehetőségével :)

Andrew 12-21-2008 11:52

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 199999)
Természetesen a láncba kapcsolt bármely ország nevének átnevezési lehetőségével :)

én 3-2-1 átnevezhető országra gondoltam amikor írtam :D
Mondjuk engem nem érint, de szerintem így sokaknak tetszene, és megoldódna a névátírás körüli elégedetlenség is. Minden húsvétra befejeződne egy párbajsorozat, és a nyuszi meghozná az új neveket ;)

All times are GMT +1. The time now is 09:03.