![]() |
Ati párbajsorozata
Érdekelne-e valakit egy 9(+1) fordulós párbajsorozat, abban a felállásban, hogy igen gyors párbajok, első forduló 1 órás, második forduló 2 órás, harmadik forduló 3 órás, negyedik forduló 4 órás, ötödik forduló 5 órás, majd ugyanez visszafele: hatodik forduló 4 órás, hetedik forduló 3 órás, nyolcadik forduló 2 órás, kilencedik forduló 1 órás. Holtverseny esetén tizedik forduló 1 órás.
Aki már próbálta az új párbajopciókat, az tudja, hogy igencsak intenzív párbajt lehet összehozni, amikor a párbaj alatt gyakorlatilag végig ott kell lenni. Hogy milyen sűrűn legyenek a fordukók, és mikor, az majd később, ha egyáltalán van érdeklődő... A szavazásban nyilván az "Érdekel" rész a lényeges, de betettem egy másikat is, hogy a szavazás eltűnjön azoknak, akiket nem érdekel, és láthassák egyből az eredményt. |
Quote:
|
Quote:
Mindenesetre ez legkorábban januárban indulna, az ünnepek alatt és január elején biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van bőven más dolga. |
Mija nyeremény? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én tuti ott lennék ez nem kérdés:)
|
Quote:
|
Quote:
Mondjuk engem nem érint, de szerintem így sokaknak tetszene, és megoldódna a névátírás körüli elégedetlenség is. Minden húsvétra befejeződne egy párbajsorozat, és a nyuszi meghozná az új neveket ;) |
All times are GMT +1. The time now is 09:03. |