Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-09-2008, 18:28
Zoli's Avatar
Zoli Zoli is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

elég, ha az emberhez beférsz,ha meg nagyon nagy a szükség, át lehet építeni az egyik felesek annyira, hogy lehúzza a másik készülijét, aztán 3-an kilopják, és kész..nem kell oda óriás szerintem akkor se

Ecto
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-09-2008, 18:29
Zoli's Avatar
Zoli Zoli is offline
Member

és mikor lopsz át óriás varival egy ember tolit?

Ecto
Reply With Quote
Old 05-09-2008, 18:36
Muki Muki is offline
Junior Member

Longevity: 89%

Mondjuk én azt gondolom hogy egy törpre mindenképpen szükség van felsőbb szinteken...
Reply With Quote
Old 05-09-2008, 18:46
Zoli's Avatar
Zoli Zoli is offline
Member

felsőbb szinteken szerintem pénzre van szükség, nem törpre, bár igaz, hogy B-ben pl már nem megy olyan jól egy 4 tolis szövinek, ott én már 4 hadi-párti vagyok

Ecto
Reply With Quote
Old 05-09-2008, 18:50
komisz86 komisz86 is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Zoli8 View Post
és mikor lopsz át óriás varival egy ember tolit?
Azt sehogy (már ha fent van a tisztánlátása, ha nincs akkor vari nélkül is). De vari nélkül a jobb félelfekhez, elfekhez se fogsz bejutni, és az én tapasztalatom az, hogy rajtuk kívül nagyon kevés olyan célpontot lehet találni akitől csak úgy dől a teki
Old 05-09-2008, 19:51
Zoli's Avatar
Zoli Zoli is offline
Member

Quote:
Originally Posted by komisz86 View Post
Azt sehogy (már ha fent van a tisztánlátása, ha nincs akkor vari nélkül is). De vari nélkül a jobb félelfekhez, elfekhez se fogsz bejutni, és az én tapasztalatom az, hogy rajtuk kívül nagyon kevés olyan célpontot lehet találni akitől csak úgy dől a teki
említettem azt is, hogy átépülhet az egyik arra az időre, amíg el nem intézik, hogy beférjenek

Ecto
Reply With Quote
Old 05-09-2008, 19:57
Druida Druida is offline
Member

nah elmondom én mit gondolok
5ben: 3gnóm vagy óriás hadi, 1óriás vari vagy hadivari.
4-3-2-ben: 1óriás hadivari, 1gnóm bár nemtom minek, 1ork tábi és vándor szemi (ezért a legjobb a kétszemis ork) az ork azért kell, hogy a többi tag bátran éheztessen, és az ork amikor épp nem kellenek otthon a seregek akkor járatja őket. és persze egy termelő-hadis törpe persze az egész szövi vándor.
1A-ban nem voltam még, így nem tudom ott mi a jó.
Reply With Quote
Old 05-09-2008, 20:19
Paliking Paliking is offline
Member

Longevity: 92%

Nekem a legjobban a 3 hadi egy hadivari felállás tetszik. A hadivari az óriás, a hadiknak igazából mindegy a faja a hadra fogható fajok közül (ork, óriás, gnóm, törpe, elf). Célszerű egy törpét tartani, aki ha magasra ér a szövi, jól tud termelni nyerset. Az orknak nagy előnye, hogy ha tábornok, akkor jelentős szövisereget meg tud spórolni támadásnál nem is beszélve arról, hogyha emellé még tudós is. A gnóm meg jó a szövi tekitartalékának tárolására, nem kell feltétlenül azonnal kitenni, ha netán nem veszik meg a piacon Kajára, tekire bármelyik átépíthető.
Reply With Quote
Old 05-09-2008, 20:24
Zoli's Avatar
Zoli Zoli is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Druida View Post
nah elmondom én mit gondolok
5ben: 3gnóm vagy óriás hadi, 1óriás vari vagy hadivari.
4-3-2-ben: 1óriás hadivari, 1gnóm bár nemtom minek, 1ork tábi és vándor szemi (ezért a legjobb a kétszemis ork) az ork azért kell, hogy a többi tag bátran éheztessen, és az ork amikor épp nem kellenek otthon a seregek akkor járatja őket. és persze egy termelő-hadis törpe persze az egész szövi vándor.
1A-ban nem voltam még, így nem tudom ott mi a jó.
Haladás szempontjából jó, amit írsz, ezekkel lehet aprítani, tehát, hogy hadis szövit akarsz, de 5-4-ben sok embertől lehet szedni vagyonkát tolival, amit egy 4 tolis szövinél semmi nem tud jobban...persze érdemes elgondolkodni, hogy mit akarsz, haladni, vagy ellenségeket gyűjteni, a 3-adik szinttől már inkább hadizni jó szerintem addig simán el lehet lopkodni mindent mindenkitől, fentebb szükség esetén megújrázni a vagyont, ha hadisként nem találsz zsákmányt.

Ecto
Reply With Quote
Old 05-09-2008, 20:30
Druida Druida is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Zoli8 View Post
Haladás szempontjából jó, amit írsz, ezekkel lehet aprítani, tehát, hogy hadis szövit akarsz, de 5-4-ben sok embertől lehet szedni vagyonkát tolival, amit egy 4 tolis szövinél semmi nem tud jobban...persze érdemes elgondolkodni, hogy mit akarsz, haladni, vagy ellenségeket gyűjteni, a 3-adik szinttől már inkább hadizni jó szerintem addig simán el lehet lopkodni mindent mindenkitől, fentebb szükség esetén megújrázni a vagyont, ha hadisként nem találsz zsákmányt.
huhh, egyszer sem voltam toliszöviben sajna, de egyik haver sokat mesélt róla. a következőket mondta: bármelyik 5. csoportban eredményes egy ilyen szövi, mert olcsó a fedezés, és sok a kezdő. 4ben tűrhető, bár az egyik félelfük átalakult notanyás orká, és így mentek magasra, mert még 4ben is volt kit ütni, vnnak kezdők ott is. 3ban megpróbálták ugyanezt, újrázás lett a vége, végül 1törp, 2óriás, 1gnómmal mentek tovább.

szerintem se lehet 4nél tovább bírni egy tolis szövit sajna, mert iszonyat költséges már minden.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules