|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-09-2008, 18:28
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
elég, ha az emberhez beférsz,ha meg nagyon nagy a szükség, át lehet építeni az egyik felesek annyira, hogy lehúzza a másik készülijét, aztán 3-an kilopják, és kész..nem kell oda óriás szerintem akkor se

05-09-2008, 18:29
|
 |
Member
|
|
|
|
és mikor lopsz át óriás varival egy ember tolit? 

05-09-2008, 18:36
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Mondjuk én azt gondolom hogy egy törpre mindenképpen szükség van felsőbb szinteken...
|

05-09-2008, 18:46
|
 |
Member
|
|
|
|
felsőbb szinteken szerintem pénzre van szükség, nem törpre, bár igaz, hogy B-ben pl már nem megy olyan jól egy 4 tolis szövinek, ott én már 4 hadi-párti vagyok

05-09-2008, 18:50
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli8
és mikor lopsz át óriás varival egy ember tolit? 
|
Azt sehogy (már ha fent van a tisztánlátása, ha nincs akkor vari nélkül is  ). De vari nélkül a jobb félelfekhez, elfekhez se fogsz bejutni, és az én tapasztalatom az, hogy rajtuk kívül nagyon kevés olyan célpontot lehet találni akitől csak úgy dől a teki 

05-09-2008, 19:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by komisz86
Azt sehogy (már ha fent van a tisztánlátása, ha nincs akkor vari nélkül is  ). De vari nélkül a jobb félelfekhez, elfekhez se fogsz bejutni, és az én tapasztalatom az, hogy rajtuk kívül nagyon kevés olyan célpontot lehet találni akitől csak úgy dől a teki 
|
említettem azt is, hogy átépülhet az egyik arra az időre, amíg el nem intézik, hogy beférjenek 

05-09-2008, 19:57
|
Member
|
|
|
|
nah elmondom én mit gondolok 
5ben: 3gnóm vagy óriás hadi, 1óriás vari vagy hadivari.
4-3-2-ben: 1óriás hadivari, 1gnóm bár nemtom minek, 1ork tábi és vándor szemi (ezért a legjobb a kétszemis ork) az ork azért kell, hogy a többi tag bátran éheztessen, és az ork amikor épp nem kellenek otthon a seregek akkor járatja őket. és persze egy termelő-hadis törpe  persze az egész szövi vándor.
1A-ban nem voltam még, így nem tudom ott mi a jó.
|

05-09-2008, 20:19
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Nekem a legjobban a 3 hadi egy hadivari felállás tetszik. A hadivari az óriás, a hadiknak igazából mindegy a faja a hadra fogható fajok közül (ork, óriás, gnóm, törpe, elf). Célszerű egy törpét tartani, aki ha magasra ér a szövi, jól tud termelni nyerset. Az orknak nagy előnye, hogy ha tábornok, akkor jelentős szövisereget meg tud spórolni támadásnál nem is beszélve arról, hogyha emellé még tudós is. A gnóm meg jó a szövi tekitartalékának tárolására, nem kell feltétlenül azonnal kitenni, ha netán nem veszik meg a piacon  Kajára, tekire bármelyik átépíthető.
|

05-09-2008, 20:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Druida
nah elmondom én mit gondolok 
5ben: 3gnóm vagy óriás hadi, 1óriás vari vagy hadivari.
4-3-2-ben: 1óriás hadivari, 1gnóm bár nemtom minek, 1ork tábi és vándor szemi (ezért a legjobb a kétszemis ork) az ork azért kell, hogy a többi tag bátran éheztessen, és az ork amikor épp nem kellenek otthon a seregek akkor járatja őket. és persze egy termelő-hadis törpe  persze az egész szövi vándor.
1A-ban nem voltam még, így nem tudom ott mi a jó.
|
Haladás szempontjából jó, amit írsz, ezekkel lehet aprítani, tehát, hogy hadis szövit akarsz, de 5-4-ben sok embertől lehet szedni vagyonkát tolival, amit egy 4 tolis szövinél semmi nem tud jobban...persze érdemes elgondolkodni, hogy mit akarsz, haladni, vagy ellenségeket gyűjteni, a 3-adik szinttől már inkább hadizni jó szerintem addig simán el lehet lopkodni mindent mindenkitől, fentebb szükség esetén megújrázni a vagyont, ha hadisként nem találsz zsákmányt.

05-09-2008, 20:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli8
Haladás szempontjából jó, amit írsz, ezekkel lehet aprítani, tehát, hogy hadis szövit akarsz, de 5-4-ben sok embertől lehet szedni vagyonkát tolival, amit egy 4 tolis szövinél semmi nem tud jobban...persze érdemes elgondolkodni, hogy mit akarsz, haladni, vagy ellenségeket gyűjteni, a 3-adik szinttől már inkább hadizni jó szerintem addig simán el lehet lopkodni mindent mindenkitől, fentebb szükség esetén megújrázni a vagyont, ha hadisként nem találsz zsákmányt.
|
huhh, egyszer sem voltam toliszöviben sajna, de egyik haver sokat mesélt róla. a következőket mondta: bármelyik 5. csoportban eredményes egy ilyen szövi, mert olcsó a fedezés, és sok a kezdő. 4ben tűrhető, bár az egyik félelfük átalakult notanyás orká, és így mentek magasra, mert még 4ben is volt kit ütni, vnnak kezdők ott is. 3ban megpróbálták ugyanezt, újrázás lett a vége, végül 1törp, 2óriás, 1gnómmal mentek tovább.
szerintem se lehet 4nél tovább bírni egy tolis szövit sajna, mert iszonyat költséges már minden.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|