![]() |
Szövifelállások:)))
Mi a legjobb szövifelállás?3hadi+1vari,3hadi+1hadivari?várom javaslataitokat:)
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Konzekvensen kitartok a 4 toli felállás mellett. :D
1 elf 3 fél elf. Még egy óriásnál is elég szép veszteséglistát tudnak összegyilkolni így 4-en. Nehezen beüthetőek, a TK mehet az elfből, mivel nem lehet érdemben visszagömbözni. Továbbá a magas tolvajakciók elleni faji védelembónusza miatt nehéz felmérni éplistát nála, vagy szövit felmérni. Szóval ha jól építetted fel, akkor nem sok infót szednek ki belőle. És mivel egy ilyen szöviben mindig mindenki toronyíjonly felállást használ, egymás védelmét nagyon fel tudják húzni szövihelppel. |
Természetesen a 3 óriás hadi + 1 óriás hadivari is kőkemény, de az másban jeleskedik.
(Esetleg tapasztaltabbaknak 3 ork hadi + 1 gnóm hadivarit még el tudok képzelni.) |
Mármint melyiket az általam felsoroltak közül? :D Említettem asszem 3 félét.
|
Quote:
|
erre gondoltam :)
|
tolisban meg óriásosban benne vagyok, meg gnómosban, ha lehetek gnóm. :D
Orkkal béna vagyok (ez bizonyítja, hogy nem vagyok profi), mert engem mindig szétdarálnak a tolik meg a varik... Hiába csapok oda nekik, 4-5 körökről is tudnak piszkálódni, addig meg nem szívesen támadok ki. Naponta bontogatni, vagy fokozgatni... hát ahhoz soksok milliárd kell, ami normál csoport alsóbb szintjein (legalábbis nekem) nem áll rendelkezésre általában. |
All times are GMT +1. The time now is 22:37. |