|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-18-2008, 17:43
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
a 10% nyereség csak egy miniplusz lesz ami növeli a segélykeretet, de nem fog alternativát nyújtani a tartalékolásra, a nem mindig online játékosoknak. és én úgy gondoltam a célja az lenne, hogy egy megfizethető árért, legyen elérhetetlen tartaléka vkinek

02-18-2008, 17:46
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Az alap ötlet jó, de az a 10:1 brutális, én ezesetben inkább a piacon tartanám a vagyonom. Ha a segélykeretbe is jut valami akkor az csak a napi pénzosztásbol fog adódni.
Nagy anarhos orik viszont örülni fognak hogy 8,2 milliárd kp-t tudnak majd tárolni.
Gyulaword (#79796)
|

02-18-2008, 17:57
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Nem jó ötlet a pénzosztáshoz kötni ezt. Mert ez esetben az átlag mezei játékosnak, akinek a civil morál felemelése annak későbbi visszazuhanása miatt több kárt okoz, mint hasznot, ez az opció elérhetetlen. Csak azok számára érhető el, akik amúgy is eleget tud lenni netközelben, hogy max. 12 óránként osztogatni tudjon.
|

02-18-2008, 18:00
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Életfa#2
Nem jó ötlet a pénzosztáshoz kötni ezt. Mert ez esetben az átlag mezei játékosnak, akinek a civil morál felemelése annak későbbi visszazuhanása miatt több kárt okoz, mint hasznot, ez az opció elérhetetlen. Csak azok számára érhető el, akik amúgy is eleget tud lenni netközelben, hogy max. 12 óránként osztogatni tudjon.
|
Én még sose tapasztaltam, hogy olyan brutálisan elkezdett volna magától zuhanni. 
|

02-18-2008, 18:01
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Életfa#2
|
Erről lemaradtam, ki vetette azt föl, hogy a lakosságnak menjen a többi pénz morálemelés gyanánt? 
|

02-18-2008, 18:03
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
Erről lemaradtam, ki vetette azt föl, hogy a lakosságnak menjen a többi pénz morálemelés gyanánt? 
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Igazából azért a pénzosztást írtam rá, mert egyfelől oda logikailag is beillik, másfelől nem bonyolítja tovább a játékot mégegy menüponttal. Ez utóbbi igencsak lényeges szempont.
|
Hát jól lemaradtál
Tetszik az ötlet, egy max 4milliárdos tartalék nem nevezhető brutálisan soknak. Végre az átlagjátékosokat segíti, a helyes arányon még gondolkozom. 1:1 tényleg nem lenne jó, mert zéró munka van a tartalékkal. Aki 1:1-ben akarja tartani ott a régi módszer.
|

02-18-2008, 18:03
|
Administrator
|
|
Activity: 24%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
ebben nem értek egyet  ha sürgösen kellett mondjuk 1mrd kp tekiből, akkor ha a piaci ár alatt 5-10%-al tettem ki, már vitték mint a cukrot.
|
Ez így van. Ahhoz viszont, hogy ne vegyék meg véletlenül, jócskán a piaci ár fölött kell kitenned. Ha az 1 milliárd, akkor a piaci ár alatt eladva ebből nem hiszen, hogy 500milliónál többet össze tudsz szedni.
(Aztán jönnek a reklamációk supportra, hogy milyen szemét dolog, valaki megvette a tekercseit... nem azért tette a piacra, hogy mások megvegyék, úgyhogy azonnal adjuk vissza, pffff... No comment.)
|

02-18-2008, 18:04
|
Administrator
|
|
Activity: 24%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rebellis
:-)
Persze...
De már megint az A csoporthoz lukadunk ki:-)
Mert minden "nagy" termelés végállomása ott van mert ott kellenek a sok milliárdok:-)
A "mezei" az A ban csak annyi időt tölt max,hogy elérje a top 30-at és kiteljen az ideje....
A top 30 és most nem % ra gondolok azok jószerivel ugyanazok a játékosok:-)
Tehát az említett példád azokra vonatkozik:-)
Szerintem..
És jelen esetben mi most a többségre gondolunk vagy legalább is rájuk kéne és nekik kellene a megoldás:-)
|
A példám 5. szintre vonatkozott. Innen indul el mindenki, itt gyűjtögetnek sokan tartalékokat, amiket lehetőleg megpróbálnak kihúzni egészen az A-ból való fordulásig.
|

02-18-2008, 18:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez így van. Ahhoz viszont, hogy ne vegyék meg véletlenül, jócskán a piaci ár fölött kell kitenned. Ha az 1 milliárd, akkor a piaci ár alatt eladva ebből nem hiszen, hogy 500milliónál többet össze tudsz szedni.
(Aztán jönnek a reklamációk supportra, hogy milyen szemét dolog, valaki megvette a tekercseit... nem azért tette a piacra, hogy mások megvegyék, úgyhogy azonnal adjuk vissza, pffff... No comment.)
|
akkor én vagyok a naiv, mert én ha pénzben fejezem ki a tekercseim, akkor a piacon naggyából az átlagárat nézem, és nem azt,hogy mennyiért van kint 

02-18-2008, 18:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Nem baj ha másnak nem kell ,én elfogadom az 1-10-et is,de hozzáfüzném hogy szerintem elég durva arány.Szerintem az 1-5 elfogadhato volna.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|