|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

10-02-2007, 08:06
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Vagy keressen egy jofej szovit, aki segit neki 
|
Én simán ajánlanálak Téged  Te jó fej vagy, és segítőkész 
|

10-02-2007, 08:15
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Én is törppel indultam anno
Sztem végig lehet menni az 5.szinten törppel, csak olvasgasson súgót, és böngéssze a fórumot!  
|

10-02-2007, 13:57
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Azt hittem a tolvajlás ebbe a topic-ba tartozik!
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
OFF
kedves timi. mi koze van mindennek a topikhoz?
amugy a fosztas 1 teljesen normalis dolog a hoditoban, a jatek resze. ha meg csak ennyi sereged van ne is csodalkozz. a sereg nagysaga akkor jo (altalaban) ha tobbezres nagysagrendu. a 7 varid az nem keves hanem 1szeruen megmosolyogtato. kepezzel nehany 1-2 ezret es akkor mar jobb leszel. a 130 vedo is keveske. epits kb. 20 tornyot es kepezzel ugy 1000 ijaszt.
de meg1szer ez a topik a lopkodasrol szol, es semmi koze a problemadhoz. ott kerdezz ahova valo. ez csak 1 szolid jotanacs volt. ettol fuggetlenul a strategiaval remelem segitettem 1 kicsit, legalabb az aranyokkal.
ON
|
Szia!
Azt hittem itt segítséget lehet kérni tolvajlással kapcsolatban, s hogy akik már "öreg rókák" itt, esetleg szívesen osztják meg tudományukat a kis kezdőkkel. . . 
De lehet hogy tévedtem. ..
Gondolom egyszer mindenki volt kezdő, s nem rendelkezett pár ezer tolvajjal, varázslóval, íjjásszal, sőt hasznos ismeretekkel sem. Mindenki a maga bőrén tanul, de lehet, hogy valaki már az elején profin csinálja. Én játszani szeretnék, elég csacsin álltam neki (nem olvastam teljesen végig a súgót, s a sok támadásra sem voltam felkészülve), de feleszméltem  hála neked. Valahogy majdcsak kimászok ebből a kátyúból (mert azért vannak itt segítőkészebb játékosok is és köszönöm nekik), max. csinálok egy új országot ha ezt töröltem. Mindegy majd lesz valahogy és én sem leszek mindíg kezdő   , én sem fogok mindíg hülyeségeket csinálni és óvatlanul kérdezgetni a fórumon. . .
Mindenkitől elnézést, ha nem volt idevaló a kérdésem, nem teszem többet ígérem, mert csak letámadás a vége. . .
sziasztok: Timi 
|

10-04-2007, 00:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Jaj, kezdokent inkabb ne ajanld neki a torpet. Ajanlom hogy csinaljon uj orit, pl oriast, es olvasgassa at a forumot es nezegessen eplistakat es oriterveket  Vagy keressen egy jofej szovit, aki segit neki 
|
Nem ajánlottam neki a törpét, bár az 5ös szintet szerintem is gond nélkül végig lehet csinálni vele, nekem is harcos törpi volt az első orim. Én csak a meglévő törpe orihoz ajánlottam egy olyan témát, amelyik több segítséget nyújthat neki az induláshoz, mert nekem sem szokásom orit törölni az első nehézségnél; ami nem öl meg, attól erősebb leszek címszóval.
|

10-04-2007, 04:57
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by törpe78
Szia!
Azt hittem itt segítséget lehet kérni tolvajlással kapcsolatban, s hogy akik már "öreg rókák" itt, esetleg szívesen osztják meg tudományukat a kis kezdőkkel. . . 
De lehet hogy tévedtem. ..
Gondolom egyszer mindenki volt kezdő, s nem rendelkezett pár ezer tolvajjal, varázslóval, íjjásszal, sőt hasznos ismeretekkel sem. Mindenki a maga bőrén tanul, de lehet, hogy valaki már az elején profin csinálja. Én játszani szeretnék, elég csacsin álltam neki (nem olvastam teljesen végig a súgót, s a sok támadásra sem voltam felkészülve), de feleszméltem  hála neked. Valahogy majdcsak kimászok ebből a kátyúból (mert azért vannak itt segítőkészebb játékosok is és köszönöm nekik), max. csinálok egy új országot ha ezt töröltem. Mindegy majd lesz valahogy és én sem leszek mindíg kezdő   , én sem fogok mindíg hülyeségeket csinálni és óvatlanul kérdezgetni a fórumon. . .
Mindenkitől elnézést, ha nem volt idevaló a kérdésem, nem teszem többet ígérem, mert csak letámadás a vége. . .
sziasztok: Timi 
|
de te fosztasrol beszeltel es nem lopasrol. ugyhogy az en reagalasom a katonai FOSZTASrol szolt. kicsit felrevezettel.
Quote:
Originally Posted by törpe78
...Bekapcsolom a gépet és mit látok??? TELJESEN KIFOSZTOTTAK!...
|
Last edited by Smooth Scroller; 10-04-2007 at 05:00..
|

10-05-2007, 20:20
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
de te fosztasrol beszeltel es nem lopasrol. ugyhogy az en reagalasom a katonai FOSZTASrol szolt. kicsit felrevezettel. 
|
Igazad van! Rosszul írtam!
Teljesen kiraboltak!!! De már haladok  , fejlesztem a tolvaj bandát, no meg a varázslók létszámát. Azóta nem is raboltak ki  .
Üdv. Timi
|

10-10-2007, 09:03
|
Junior Member
|
|
|
|
Hellóka!
Köszi a segítséget mindenkinek!!!  Most kicsit átszervezem a dolgaimat a tanácsaitok alapján.Remélem segít!!!Mégegyszer kösz!! 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|