|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-14-2008, 14:55
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Előfordulhat normálban, hogy egy 200 hekis kis orival elkezded lopkodni a 6k hektárosokat?  Ha nem kapsz infót, honnan tudod, hogy nincs tolvaja?  Vagy blindre belopod, hátha nincs neki? 
Egyébként még ha elő is fordul, arról volt szó, hogy megbeszéled vele. Azt meg nem kéne.
|
mondjuk nem 6k hekiset lopok 
de ha attól fogva lopom, hogy 200 hekis volt (tehát elég rég óta) (és ott meg tudom gömbizni)
és szinte null tolival nem bukok be később se, akkor tovább próbálom hiába megy feljebb,ha meg bebukok egyszer, sok tolit nem veszthetek 

10-14-2008, 15:00
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Itt felmerül a kérdés, hogy egy 0 tolis ország hogy kerül fel 6k hekire pár hónap alatt önerőből. De ez már nem ebbe a topicba tartozik.
|

10-14-2008, 15:02
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 16%
|
|
Quote:
Itt felmerül a kérdés, hogy egy 0 tolis ország hogy kerül fel 6k hekire pár hónap alatt önerőből. De ez már nem ebbe a topicba tartozik.
|
Nem árulok el nagy titkot,ha azt mondom,hogy a tolvajok számát szabadon lehet variálni,amikor csak tetszik. Bármikor kiteheted a piacra vagy fokozhatod mindet,így 0 marad 
|

10-14-2008, 15:05
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
|
Ha az a 6k hekis ori több mint 10k pontra van a mezönytől nem is kell neki toli. De elég ha találsz elöl egykocsmás óriást és mehet a buli hetekig. Ezért nem ér semmit a hírnév azon kívül, hogy lebuktathat ártozókat 
|

10-14-2008, 15:27
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Hírnevet gyűjteni..pff 
Elég uncsi lehet
Megbeszéled valami nagy orival, hogy lécci, add már el a tolijaidat, hogy lophassam tőled a semmit. Az eladja, hogy nah legyen nőnapod, azt gyűlik a sok fantasztikus hírnév, pff  
|
Nem értem...itt a nagy többségnek rögtön az jut az eszébe, hogy unalmas lehet, vagy az, hogy hülyeség, de mindig va 1-2 ember aki rögtön JKSZ-szel csinálná, ha nekiállna. Mert ezzel szerintem rögtön ezt mondta ki Iron is. Azért ez szomorú.
Én a régebbi országok hírnevét akartam pluszba vinni, és nem JKSZ-szel, lassan, de biztosan felvittem.
Az meg ha valaki egy ilyen miatt JKSZ-hez nyúl, azt a lehető leghamarabb el kéne távolítani az egész játékból, mert akkor az mit csinálhat a játékban tényleg értékes dolgokért? 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

10-14-2008, 17:20
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Előfordulhat normálban, hogy egy 200 hekis kis orival elkezded lopkodni a 6k hektárosokat?  Ha nem kapsz infót, honnan tudod, hogy nincs tolvaja?  Vagy blindre belopod, hátha nincs neki? 
Egyébként még ha elő is fordul, arról volt szó, hogy megbeszéled vele. Azt meg nem kéne.
|
képzeld Gee hogy én 500hekis orival loptam 5S-ben kb 3000hekiseket 
és kééépzeld télleg kaptam infot hogy nincsen tolija... a szövitársamtól, aki már felmérte, és 0 kocsmája volt az embernek  és nem is csodálom hogy nem tartott tolit, merthát minek, amikor 120ezer ponttal a mezőny felett vannak...
Szóval megbeszélés nélkül, bár infot kapva a saját szövimtől loptam 
ennyi hírnevet sikerült összeszednem, többet azért nem mert észrevették hogy 0-kat lopok, és építettek egy kocsmát, és ezután buktam mindenkinél 
Hírnév: 1.040.550
|

10-14-2008, 22:41
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
az én hírnevem általában minuszos..  mondjuk ez annak köszönhető, h a csoportok többségében a játékidő 2/3át a topban töltöm és lefelé kell támadnom.. 3/E-be pl egyetlen szövi volt felettünk, amikor léptünk és ők sem voltak ott sokáig, kénytelen voltam mindent lefelé csinálni..

10-14-2008, 22:48
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Én régebben Pool egyik oriját loptam csak úgy találomra és bejött 
B-ben magas hekin volt én meg gondoltam,hogy felmérem és tádáám bejött.
Csináltam egy kis hírnevet és utána rám szólt,hogy pihenjek már le 
|

10-14-2008, 23:01
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by oh-ogo
az én hírnevem általában minuszos..  mondjuk ez annak köszönhető, h a csoportok többségében a játékidő 2/3át a topban töltöm és lefelé kell támadnom.. 3/E-be pl egyetlen szövi volt felettünk, amikor léptünk és ők sem voltak ott sokáig, kénytelen voltam mindent lefelé csinálni..
|
a minuszos hírnév az rossz?
A tolisok se véletlenül felfelé szeretnek lopkodni onnan nehezebb elkapni őket háborúzni is nehezebb lefelé. Szerintem aki lefelé akciózik nagyobb kockázatot vállal.
És a minuszos hírnévpont legalább valós mert direkt senki se viszi nagy minuszba 
|

10-14-2008, 23:02
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 16%
|
|
Quote:
Originally Posted by Betelgeuse
És a minuszos hírnévpont legalább valós mert direkt senki se viszi nagy minuszba 
|
Vicces,de ismerek olyan emberkét,aki erre gyúrt..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|