|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Tetszik az ötletem?
|
Igen
|
|
28 |
87.50% |
Nem
|
|
4 |
12.50% |
09-15-2008, 16:38
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
4 nappal hamarabb írta mint Te
|
nem mindenki ül a hod foruma előtt mindennap ))
van más dolog is
|
09-16-2008, 20:46
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
nem mindenki ül a hod foruma előtt mindennap ))
van más dolog is
|
Legalább nézd meg, hogy mit idéztem be, mire reagáltam...aztán nem ártana a saját hsz-edre emlékezni
(nézd meg mire reagáltam és megérted...)
|
09-17-2008, 17:26
|
Junior Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Nekem tetszik az ötlet.
Lenne sima MNT, és szövetségi MNT amit a vezérek köthetnének és ebben az esetben az összes szövetséges kötné az összes szövetségessel.
Amelyik szövi tag ezt nem fogadja el (a szövetség érdekében) az igazán a vezért se fogadja el.
Bontani természetesen egyénileg lehetne.
Azért kicsit fúrcsa amikor a vezér MNT-t próbál kötni, miközben a szövije támadja a másikat, vagy annak szövijét.
Az is hasznos lenne, ha a szövetségesek látnák az MNT-ket, alakulásnál,
belépésnél valahogy össze lehetne "fésülni".
|
09-19-2008, 08:49
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tytook
Azért kicsit fúrcsa amikor a vezér MNT-t próbál kötni, miközben a szövije támadja a másikat, vagy annak szövijét.
|
Az a jelenlegi MNT-nél is elég fura ha egyik tag MNT-zik a másikkal, közben a szövetségeseik meg harcolnak
|
09-19-2008, 09:02
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Az a jelenlegi MNT-nél is elég fura ha egyik tag MNT-zik a másikkal, közben a szövetségeseik meg harcolnak
|
És nem is hívják szövetségi mnt-nek. Tehát pont rendeltetésszerűen használja a szövetségből az, aki akarja.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
09-19-2008, 09:05
|
Member
|
|
|
|
Viszont szövetségnek sem nagyon hívnám.
Ha a szövetségem háborúban állna egy másik társasággal, és kiderülne hogy az egyik tagunk menet közben elkezdene alkudozni a másik féllel és sunyiban kilépne a háborúból, miközben mi számítunk rá, akkor elgondolkodnék rajta hogy mitől is szövetség egy szövetség.
|
The Following User Says Thank You to laci For This Useful Post:
|
|
09-19-2008, 09:09
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Viszont szövetségnek sem nagyon hívnám.
Ha a szövetségem háborúban állna egy másik társasággal, és kiderülne hogy az egyik tagunk menet közben elkezdene alkudozni a másik féllel és sunyiban kilépne a háborúból, miközben mi számítunk rá, akkor elgondolkodnék rajta hogy mitől is szövetség egy szövetség.
|
Nekem volt erre példa, és mégis még mindig ellenzem ezt. Nem hinném, hogy a vezérnek kellene eldöntenie, hogy ki kivel kössön mnt-t.
|
09-19-2008, 09:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Nekem volt erre példa, és mégis még mindig ellenzem ezt. Nem hinném, hogy a vezérnek kellene eldöntenie, hogy ki kivel kössön mnt-t.
|
Az hogy ő köti meg, még nem azt jelenti hogy ő dönti el. Ugyanúgy szövetségi döntés lehet, mint eddig is, csak nem kell mindenkinek jelölgetnie a döntés után, hanem csak neki meg a másik vezérnek.
Nyilván szövetségtől függ, de ahol eddig is demokratikus volt a rendszer, ezután is ugyanaz maradhatna.
|
09-19-2008, 09:47
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
|
Teljesen értelmetlen amit mondasz, hogy nehogy már a vezér döntsön arról, hogy kivel köt a szövetség mnt-t. Különítsd el az egyéni érdekeket a szövetség érdekeitől. Ha békét köttök egy szövivel, de van egy tagja akitől 10k-s nagyságrendben jön a teki, akkor te csak 3 emberrel kötsz? Nem hinném! Ha nálam lenne ilyen tag, páros lábbal rúgnám ki a szöviből, és utána megnézhetné, mire megy egyedül két szövi ellen.
Nem véletlenül az a szövivezér, aki. Pályafutásom alatt kétféle felállással találkoztam idáig; vagy demokrácia van a szöviben, és a vezérségi státusztól függetlenül minden fontos döntés megbeszélés, szavazás alapján születik; akár szintenként váltogathatják is egymás közt a vezérséget; vagy pedig hierarchikus rendszer van, és a vezér szava dönt, esetleg van mellette egy tag, akinek számít a véleménye.
Azt természetesen tényleg ne akarja a vezér megmondani, hogy nekem egyénileg legyen-e mnt-m valakivel bármilyen okból kifolyólag.
Vagy a te szövijeidben anarchia van? Mert akkor tényleg nem érvényes amit mondtam, de akkor nincs is értelme szövetségről beszélni.
Húú, de lassan fogalmazok...
|
09-19-2008, 11:35
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
Azt természetesen tényleg ne akarja a vezér megmondani, hogy nekem egyénileg legyen-e mnt-m valakivel bármilyen okból kifolyólag.
Vagy a te szövijeidben anarchia van? Mert akkor tényleg nem érvényes amit mondtam, de akkor nincs is értelme szövetségről beszélni.
Húú, de lassan fogalmazok...
|
Nincs nálam anarchia sehol. A w-ben egyértelmű demokrácia van, B-ben nem vagyok vezér, és ott sajnos nincs is demokrácia, vagyis van, csak az én véleményemmel nem foglalkozik senki! Az A-ban meg szerintem nem szabad a teljes demokrácia. Inkább felvilágosult abszolutizmus. Tehát én tom nekik mi a jó, és cselekedjék azt!
De hiába mondjátok, én nem szeretném ezt a rendszert. Nem tetszik.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|