|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

12-06-2006, 14:18
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Olyan avgy mint szecsa irja,hogy deffelek és ha ránézünk az arénás orijára hát....
|
Alapvetoen strategiara epul a jatek, es amennyi idot raszansz, az nagyban befolyasolja a strategiat. Egyszeru pelda: ha valtozo idokozonkent tudsz belepni, akkor nem eheztetos orit csinalsz.
Namarmost, arenara nincs idom, igy az az ori csak van.
Szovik ellen mf torpevel nincs eselyem, igy nem erolkodom.
Quote:
Az a baj itt a forumon nem az igaz arcát mutatja valaki 
|
Gyere el egy talira.
|

12-06-2006, 14:19
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Nem hagyjátok hotgy átolvassam a többi topicot 
|

12-06-2006, 14:21
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
De amugy most azért vagyok itt a párbaj téren is lefujgatva mert a kezdök nem szólnak ebbe bele ....
De szerintem egy kezdő inkább örül annak ha a profit szedem szét
A profik azok meg itt fujgatnak jaj miért nem azt csinálom mint a többi jó játékos,hogy nem csesztetika jókat....És ha 3profi van akkor 3 dobogos...
DE én inkább 3-ból egyet megprobálok szétszedni...
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Last edited by Harcosok; 12-06-2006 at 18:38..
|

12-06-2006, 14:21
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Szecsának a 13.körben én már adtam 26kör vihart is 
|
erre buszke lehetsz 
|

12-06-2006, 14:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Alapvetoen strategiara epul a jatek, es amennyi idot raszansz, az nagyban befolyasolja a strategiat. Egyszeru pelda: ha valtozo idokozonkent tudsz belepni, akkor nem eheztetos orit csinalsz.
Namarmost, arenara nincs idom, igy az az ori csak van.
Szovik ellen mf torpevel nincs eselyem, igy nem erolkodom.
Gyere el egy talira.
|
A talik álltalában olyan 4ora buszozásra vannak tölem ugyhogy 
Szecsa egy egyszerű példa:Gyors csopiban vagy ...5oránkét szerintem ránézel az orira (vagy akkor nem oda való vagy mert 10körönként rákell nézni 1orira szvsz)ha arénára annyi idönkébnt nézel rá akkor már király vagy
Meg én is tudtam ugy játszani,hogy kis kis 10körönként néztem csak rá  (mert én pl aludtam nyáron is  )
meg volt ott nem 10kör hanem 120is  1x-re 120körön át nem voltam gépnél  Mivel a gépem szar volt és mégis sikerült (ha szenvedve is a közepén)
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-06-2006, 14:26
|
Guest
|
|
|
|
|

12-06-2006, 14:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
erre buszke lehetsz 
|
Büszke is vagyok 
Ez nem volt kb a 15.párbajomnál késöbb 
Az olyanok meg még félnek töled....Engem az se érdekelt....
Igen veled az volt amikor atdam neked 1 párbajon utána tuti belettem ütve támadoval(ha nem is közvetlenül utána lehet csak 2-3párbaj mulva)de engem már akkor se nagyon érdekelt...mostmeg mégugyse...
|

12-06-2006, 14:30
|
Guest
|
|
|
|
Harcosok, vegyuk az utolso hetveget: pentek du. 2-től vasarnap este 7-ig gep elott sem voltam.
Az orikra is csak ra-ra neztem waprol.
S tudod, anarchozok is...
Azt még nem élted át, amikor nem jutsz a végére 30 orinak? 
es elsore valszeg nem az arenasokat nezem...hanem mailertesito alapjan, ahol esemeny van.
|

12-06-2006, 14:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Harcosok, vegyuk az utolso hetveget: pentek du. 2-től vasarnap este 7-ig gep elott sem voltam.
Az orikra is csak ra-ra neztem waprol.
S tudod, anarchozok is...
Azt még nem élted át, amikor nem jutsz a végére 30 orinak? 
es elsore valszeg nem az arenasokat nezem...hanem mailertesito alapjan, ahol esemeny van.
|
Én már azt is átéltem,hogy 1orinak sem jutok a végére mert csak anyni idöm van géphez ülni 
De akkor minek válalsz mgé több mindent ha nem érsz rá? 
Az baj ha én ugy indolok 1párbajra,hogy lehet közbe eltünök  Az nem baj,hogy ugy vágsz eble valamibe,hogy nem érsz rá? 
Túlferdíted a dolgot elmondom szerintem mi történt:
Elején azthitted minden ugy megy mint a hv-n+a párbajokon
hv-n tudom én mit szoktál elöször fedezel aztán lopsz egy kicsit majd átképzel stb stb  +képzéselönyben vagy ezért könnyü és még az oridat sme kell maxra huzni....
párbaj az meg az,hogy elég a végén hajrázni....Hát az arénában nem 
Meg azthitted nekem sikerült 2.jára akkor nem lehet nehéz....
De elhuzott goo aztán evle mnt-ztél +loptad azokat akik goot leszedhették volna...
Végül leszedték goot így is ,hogy segítettél neki(ha nem is akartál)így már elszállt az esélyed a 2. helyröl is mivel már annyi egység halmozodott fel,hogy lóvá átképezni...Annyi fegyot meg nem szülsz 
És így elment a kedved a dologtól ....
Szerintem ez történt 
|

12-06-2006, 14:37
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
A talik álltalában olyan 4ora buszozásra vannak tölem ugyhogy  
|
...fogsz egyszer annyit utazni egy talira mint én 
várj, asszem egy győri tali innen 6,5 oranyi utra van  es ott voltam...mert akartam látni a többieket 
Amugy hova valosi is vagy? régió szempontjabol
Quote:
Szecsa egy egyszerű példa:Gyors csopiban vagy ...5oránkét szerintem ránézel az orira (vagy akkor nem oda való vagy mert 10körönként rákell nézni 1orira szvsz)ha arénára annyi idönkébnt nézel rá akkor már király vagy 
|
Lehet, hogy kiraly vagyok 4-5 orankenti arenaba belepessel, de egy szovi ellen nem erek vele sokat, amikor sokkalta nagyobb sereget ki tud allitani..foleg ha ezt egy ork küldi 
A gyorscsopiba meg ott vagyok, amennyit ott vagyok  Helyzet es statusz-fuggo, azt hiszem.
Mostansag rajottem, hogy az alvas tobbet er
Quote:
1x-re 120körön át nem voltam gépnél  Mivel a gépem szar volt és mégis sikerült (ha szenvedve is a közepén)
|
Ha most (mert nagyjabol a kozepe van) 5 napra nem lepnel be, akkor asszem eleg sok egyseged menne minuszba pl  S ha elso helyen lennel, akkor meg leszednenek varival es tolival, majd sereggel
Ezt asszem Goo megmondja, pedig o belepett 4 orankent es kuldte a seregeket allandoan, de keves volt.
Ment ra jopar ezer ork paci, es hopp, beverte 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|