|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

12-06-2006, 14:02
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Én nem mondtam senkinek azt 
Csak megkérdeztem,hogy kinek is mondták ezt....
Ja meg,hogy ki rasszista amikor még beszélő viszonyba voltunk te irkáltál rasszista megnyilvánulásokat:P:P
|
looool  Ez rágalom 
|

12-06-2006, 14:05
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
looool  Ez rágalom 
|
Mit érdekel engem,hogy mit állszenteskedsz csak elöbb te is a magad háza elött söpörj el
Olyan avgy mint szecsa irja,hogy deffelek és ha ránézünk az arénás orijára hát....
Meg te is,hogy rasszista vagyok hát te vagy inkább az szerintem
Az a baj itt a forumon nem az igaz arcát mutatja valaki
Én megmondom amit gondolok ha ki is tiltanak érte
Ja meg az is tetszik amikor valaki feljön nekem msn-re és szid ahogy bir  Én ottsem anyázok stb (szoljon akivel ezt tettem)
Hiába jött csucsi is káronkodni én csak nevettem rajta  Nála elpattant a húr de nálam még ilyen nem történt 
Meg drag te is jöttél már fel ugy én csak ennyit írtam:Semmi baj én akkor is imádlak 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Last edited by Harcosok; 12-06-2006 at 14:07..
|

12-06-2006, 14:06
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
1. Aztmondtam meg neked,hogy hazduozol pl:1.5ora után 5k nép párbajon
|
Ez elerheto dragakoves parbajnal, azt hiszem, ebbe megegyezhetunk, ha embert lopsz.
Quote:
angolba800hekis orid van az 5.szinten ahol 600hekin van az első
|
69x hekin voltam, majd Kincza vert be szovivel, most pedig szabin visszaestem 600ig.
Quote:
De szecsa még te mondod,hogy enm tudok veszteni? 
|
szerintem nem tudsz  vagy a veszteseid utani "siras" mit igazol? 
|

12-06-2006, 14:07
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Mit érdekel engem,hogy mit állszenteskedsz csak elöbb te is a magad háza elött söpörj el
Olyan avgy mint szecsa irja,hogy deffelek és ha ránézünk az arénás orijára hát....
Meg te is,hogy rasszista vagyok hát te vagy inkább az szerintem
Az a baj itt a forumon nem az igaz arcát mutatja valaki
Én megmondom amit gondolok ha ki is tiltanak érte 
|
LoL Jó akkor van bennem rasszizmus most örülsz ?  Amúgy sztem ha végig mész Budapesten nem találsz olyan magyar embert akibe ne lenne egy kis csírája a rasszizmusnak!  De amúgy ha rendes emberek nem érdekel ha cigány ha román HA rendes !!!
|

12-06-2006, 14:09
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ja meg az is tetszik amikor valaki feljön nekem msn-re és szid ahogy bir  Én ottsem anyázok stb (szoljon akivel ezt tettem)
Hiába jött csucsi is káronkodni én csak nevettem rajta  Nála elpattant a húr de nálam még ilyen nem történt 
Meg drag te is jöttél már fel ugy én csak ennyit írtam:Semmi baj én akkor is imádlak 
|
Én is húztam már fel nagyon az agyad  Akkor ott is hagytál messin 
|

12-06-2006, 14:09
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
De amugy boszi szerintem te se csinálsz olyan játékot,hogy végig ütöd a profit 
A végén képzel be sokat lovat és azzal probálsz alkotni az olyanok ellen akinek -os a hirneve 
Olyan velem még nem volt,hogy mondjuk egy 5orás párbaj 4.oárján beütnek vagy 3. oráján vagy az első 30perc után
az első harmincperctöl az uccsó ora kezdetéig én még nagyon de nagyon nem kaptam ütést 
Valyon miért is?Nem azért mert otthol ül mindenkinek a lova csak éppen engem nem üt pedig simán beférnének 
Jó játékost max az uccso fél orában ütnek+az első félben  DE inkább nem így fogalmazok hanem így:
Erős orit max az első fél orában+az uccsó félorában ütnek 
|
jó valamilyen sziten egyet értek végülis
de ez végülis nyilvánvaló
akik profik
azok nem bántják egymást
vagyis nem tudják egymást
az hogy probálkozik, az arra val, hogy lenézi a másik játékost valamilyen szinten
én pl. Téged, Szecsát, meg még pár embert csak őket most nem írom le, nem szoktam lenézni, éppen ezért meg se probálom álltalában a gömbözést vagy tolvajlást vagy mittomén 
|

12-06-2006, 14:12
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
szerintem nem tudsz  vagy a veszteseid utani "siras" mit igazol? 
|
Mondom a magad háza elött söpörlj el 
Amikor már vezettem megkértél valakit,hogy fogjunk már össze Harcosok ellen  Ott is megszivattalak
Akkor,hogy ki nem tud veszteni:
3.párbajomon kaptam 1üzit szecsától ....
Ott megmondta ,hogy ha lehagyom jaj mi lesz velem  De végülis nem érdekelt  Igaz lehagyott de nem azért mert megilyedtem volna 
Ott kezdő voltam de valamelyik kezdőnek egy ilyen után elmegy a kedve az egésztöl..Amit nem is csodálok 
Mert az a baj,hogy már a 1párbajért minden oriját szétszedné valaki a másiknak 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-06-2006, 14:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Én is húztam már fel nagyon az agyad  Akkor ott is hagytál messin 
|
De nem anyáztam szerintem 
|

12-06-2006, 14:15
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
De nem anyáztam szerintem 
|
Nem tudom nem emlékszem
|

12-06-2006, 14:16
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
jó valamilyen sziten egyet értek végülis
de ez végülis nyilvánvaló
akik profik
azok nem bántják egymást
vagyis nem tudják egymást
az hogy probálkozik, az arra val, hogy lenézi a másik játékost valamilyen szinten
én pl. Téged, Szecsát, meg még pár embert csak őket most nem írom le, nem szoktam lenézni, éppen ezért meg se probálom álltalában a gömbözést vagy tolvajlást vagy mittomén 
|
Én mindig megprobálom 
Nem lenézés alapon 
De én inkább csapok oda profinak(ha tolival vagy varival is) mint,hogy kezdöt szedjek szét sereggel  Ha van profi azt szedem tolival+varival
Szecsának a 13.körben én már adtam 26kör vihart is  Hiába vágott be 4x támadoval a végén ott állt ló nélkül (kb 5orás párbajon)2. helyen
Engem nem érdekel,hogy köv párbajon 4x jön rám a támadó sereg 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|