|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-10-2006, 22:55
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
Én nem értelek..  a 9 személyiségnek sincs semmi gyakorlati értelme..
kb annyi, hogy ha egy kezdő ránéz akkor azt gondolja "ez már igen, biztos tud a csávó..". gyakorlatilag a változtatás értelme is annyi, hogy ennek az elvárásnak eleget teszünk és az fogja tudni elérni, aki le is rak érte valamit az asztalra.
|
Ez már most is megvan... hisz minimum kitartás és jó diplomáciai érzék kell hozzá... tehát akkor ez alapján nincs értelme változtatni...
És születnek emberek.
|

09-10-2006, 22:56
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
csak kíváncsiságból is megpróbálnám, igazad van-e. 
ha lesz hekicsökkenés földlimit fölött, az A-n kivül mindenhol egyszerűbb lesz elérni az első helyet majd, mint most.
|
igen így van, viszont az 1/Aban pillanatnyilag is elérhető.. akkor hol a probléma? 
az hogy egy 9 személyiséges oritól elvárható, hogy tudásának (vagy legalábbis kis kék számának) megfelelően igenis No1 legyen?
|

09-10-2006, 23:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
igen így van, viszont az 1/Aban pillanatnyilag is elérhető.. akkor hol a probléma? 
az hogy egy 9 személyiséges oritól elvárható, hogy tudásának (vagy legalábbis kis kék számának) megfelelően igenis No1 legyen?
|
Megint félre tereled a szót... NEM a kék 9-es oriról van szó, hanem arról, hogy ahhoz, hogy kék 9-esed legyen elsőnek kéne lenned (szerintetek) az 1/a-ban... aminek nincs értelme...
És születnek emberek.
|

09-10-2006, 23:01
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Ez már most is megvan... hisz minimum kitartás és jó diplomáciai érzék kell hozzá... tehát akkor ez alapján nincs értelme változtatni...
|
he? 
pillanatnyilag max kitartás kel semmi más.
sem diplomáciai érzék, sem játéktudás, gyakorlatilag semmi nem kell hozzá, aki képes végig játszani az 5-ös és 4 es csopit, azaz elolvasta a sugót + jáccot pár hónapot az gyakorlatilag eltamagocsizva simán elérhet a kék9eseig.
és akárhogy is nézzük ez hiba.
|

09-10-2006, 23:04
|
Member
|
|
|
|
az elképzelés úgy van, hogy ha MÁR MEGVAN a 9-es, akkor kell 1. legyél. (ld 135. hsz)
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

09-10-2006, 23:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Megint félre tereled a szót... NEM a kék 9-es oriról van szó, hanem arról, hogy ahhoz, hogy kék 9-esed legyen elsőnek kéne lenned (szerintetek) az 1/a-ban... aminek nincs értelme...
|
nincs??
a kék 9es pillanatnyilag a játékban elérhető "legnyagobb" dolog. miért ne lehetne érte elvárás, hogy 1x az életben top1 legyen mindenhol??
|

09-11-2006, 01:00
|
Member
|
|
|
|
 Na várjunk csak, a játékban elérhető legnagyobb dolog nem az 1/A top1?!
De ha fenti kérdésre igen a válasz, akkor ez hogy lehet bármihez is követelmény? 
|

09-11-2006, 05:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
az elképzelés úgy van, hogy ha MÁR MEGVAN a 9-es, akkor kell 1. legyél. (ld 135. hsz)
|
Annak meg semmi értelme nem lenne... hisz gondolj bele, ha eléri az 1/a-t, akkor ott már tök mind1, hogy első vagy nem, mert nincs miért tovább lépnie...
És születnek emberek.
|

09-11-2006, 05:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
he? 
pillanatnyilag max kitartás kel semmi más.
sem diplomáciai érzék, sem játéktudás, gyakorlatilag semmi nem kell hozzá, aki képes végig játszani az 5-ös és 4 es csopit, azaz elolvasta a sugót + jáccot pár hónapot az gyakorlatilag eltamagocsizva simán elérhet a kék9eseig.
és akárhogy is nézzük ez hiba.
|
Akkor kezdjük ott, hány olyan embert ismersz aki legalább 5 éve folyamatosan játszik? Szerintem az, hogy valaki legalább 5 évet áldoz az életéből egy játékra igenis érjen már annyit, hogy ne állítsunk elé extrém követelményeket, miközben a "jutalom" mértéke közel semmi...
És születnek emberek.
|

09-11-2006, 06:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Sőt jobban belegondolva "vicces" helyzetek jönnének ki abból, ha csak a top 1-ről lehetne lépni egy ilyen orival...
pld:
Kis odafigyeléssel, bebetonozva magát egy szinten addig marad amíg akar a top 2-től kezdve bármelyik helyezésen, hisz neki nem lesz morál modulja, mivel nincs top ideje...
Vagy: Mi van azokkal akik szöviben játszanak és 5 éven keresztül küzdenek együtt szöviben (vagy éppen csak nemrég találkoztak össze) és elérnek mondjuk a 2/b-be ahonnan mindig csak elsőként tudnak lépni? Büntessük őket azzal, hogy aki utoljára lépne a szöviből az a 2/b-ben 8e kört kell eltöltsön (míg az először lépőnek a következő 5. szinten 6e kört), hogy újra együtt lehessen a szövi, mert a kis butusok szöviben mertek játszani? Nem hiszem, hogy ez túl jó ötlet...
És születnek emberek.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|