Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-27-2010, 14:35
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Tudtátok, hogy jövőhéten már nem lesz ilyen hideg?
The Following User Says Thank You to J.Ati For This Useful Post:
Sponsored Links
Old 01-27-2010, 14:43
vityu vityu is offline
Senior Member

Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Ezzel az egy mondattal vitatkoznék a Black Dragon csak Vityu miatt jutott el idáig, ő szervezte össze a csapatot, és sztem tényleg jó vezér. a többi résszel viszont egyetértek,a hibákat nem tagadni kell, hanem tanulni belőle
Tudom, hogy voltak hibák. Sajnos ezek szerintem leginkább a túlzott elővigyázatosságom miatt volt. Ha tudom, hogy ez lesz a végkimenetel, hogy a végső klántámadásnál nem sikerül kiküldenem azt a másfél milla lovat, akkor hidd el, hogy nem lett volna ekkora pénzféltés, mentek volna a fokozások.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
Old 01-27-2010, 15:17
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Attila(: View Post
Tudtátok, hogy jövőhéten már nem lesz ilyen hideg?
Még hidegebb lesz?
Old 01-27-2010, 15:28
Padlócsempe Padlócsempe is offline
Member

Longevity: 84%

Az első sorom nem azt kérdőjelezte meg, hogy jó vezetője vagy-e a Black Dragonak, hanem, hogy 5 milla értékű klánhoz elég-e ez a hozzáállás. (És azt hiszem ez sem egy bántó dolog, mert jelenleg 4 klán van e fölött, ha a pannont is idevesszük)

Nem szócsatázni akarok, ez egy teljesen építő jellegű kritika volt.
De látom továbbra is csak a kifogásokat keresed.

Nem lépett be egyik országotokba sem senki tőlünk. Hiába fantáziáltok másról. De ha ott lettek volna a tekercseitek, akkor sem fértetek volna be. Ez is egészen biztos. Itt voltunk, én számoltam. Tehát ezen nem múlott a harc.

Az aktivitás és az anyagi helyzet pedig a játék legfontosabb elemei, ha úgy csatázol, hogy ezek nincsenek meg, akkor valószínű veszítessz. Nálunk sem volt minden ideális sem anyagilag, sem aktivitásban.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
Old 01-27-2010, 15:41
vityu vityu is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Padlócsempe View Post
Nem lépett be egyik országotokba sem senki tőlünk. Hiába fantáziáltok másról. De ha ott lettek volna a tekercseitek, akkor sem fértetek volna be. Ez is egészen biztos. Itt voltunk, én számoltam. Tehát ezen nem múlott a harc.
Akkor már tényleg csak azt a raktárértesítőt nem értem, ami kv előtt 10mp-cel történt 2 országnál... legalább annyi esze lett volna annak, aki ezt csinálja, hogy a piacon játsza ezt el, mert akkor nem lehet rájönni.
Lehet, hogy tényleg senki se volt, a raktárértesítőt csak odaképzeltük, de az is lehet, hogy én nem olyan emberekkel játszom, amilyenekkel gondoltam, de az is lehet, hogy te nem. Én az utolsóra szavazok!
Old 01-27-2010, 19:16
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
Még hidegebb lesz?
Úgy néz ki
Old 01-27-2010, 19:37
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Akkor már tényleg csak azt a raktárértesítőt nem értem, ami kv előtt 10mp-cel történt 2 országnál... legalább annyi esze lett volna annak, aki ezt csinálja, hogy a piacon játsza ezt el, mert akkor nem lehet rájönni.
Lehet, hogy tényleg senki se volt, a raktárértesítőt csak odaképzeltük, de az is lehet, hogy én nem olyan emberekkel játszom, amilyenekkel gondoltam, de az is lehet, hogy te nem. Én az utolsóra szavazok!
Engem tegnap éjszaka behiénáztak biztos valaki infót adott ki meg belépett az országomba és onnan látta hogy kint van a sereg meg hogy mekkora sereggel fér be
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Old 01-27-2010, 19:48
vityu vityu is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Engem tegnap éjszaka behiénáztak biztos valaki infót adott ki meg belépett az országomba és onnan látta hogy kint van a sereg meg hogy mekkora sereggel fér be
Ugye érzed, hogy ez messze sem ugyanaz?
Old 01-27-2010, 19:48
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Ugye érzed, hogy ez messze sem ugyanaz?
Ki tudja
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Old 01-27-2010, 21:58
Iron's Avatar
Iron Iron is offline
Member

Ha már rólam van szó, nem tudtam megállni, hogy ne védjem meg magam és a klánom.

Én a múlton nem szoktam már agyalni. Volt, megtörtént, lezárúlt. Tovább kell lépni. Magánéletemben volt egy időszak mikor majdnem beleőrültem már, mert történt valami amin sokáig nem tudtam túltenni magam, de elhatároztam túl kell...

Vityu, engem hiába rágalmazol, vagy rágalmazod a Pékeket, hogy ellenetek csak csalással nyerhetnek. Mikor elküldtem az MNT-t, 2 ori miatt nem akartam háborút, de mivel az MNT-vel nem éltetek és olyan üzit írtál, hogy ti nem vagytok hajlandóak elfogadni, simán felveszitek a harcot velünk, mert nagyon jók vagytok, majdnem már jobbak tudásilag, aktivitásilag, pénzileg, vagy nemtudom mire gondoltál, eldurrant az agyam és mindenáron be akartam kenni a klánotok. Én egy társammal leléptünk, kicsit hamarabb kellett mert ránkszálltatok. Igazából jelentősége nincs. Klánból kiléptem, de mindenki nyomta a rizsát, mit tegyenek, szal az én ötleteim, tippeim is kellettek ahhoz, hogy gazdagabbak legyünk sok sok hektárral.
Az, hogy belépett valaki hozzátok, meg satöbbi ez hülyeség te is tudod. Mert ha bárki belépett volna, akkor nem a tekiket pakoljuk a rakiba, hanem bontjuk a barakkot. Ugyanaz nem? Talán csöppet hatásosabb. De nem léptünk be, e helyett izgultunk mi lesz. Kicsin múlt...

Az áthelyezés szimpla bénaság eredménye. Megkért a "hű csatlós" ahogy fogalmaztad, hogy tegyem ki a piacra a cuccait, kitettem, de összekevertem az ő és az én országom, és véletlen tőle nyitottam kaput, ami már akciónak minősül. Elrontottam, megbüntettek...megérdemeltem. A "hű csatlóst" pedig visszahelyezték, mert ártatlan volt. Jogos itélet született teljesen amivel egyet értek.

Azt nem értem, mikor fikáztuk a ti klánotokat, vagy a klánod játékosait?

Engem fikázhatsz, de aki ismer, tudja nem beszélek félre, és tudja milyen vagyok.

Amúgy sajnos tudom mi fáj...fáj, hogy alattad vagyok, és el fogok fokozni és semmit se fogtok rajtam leütni, és meg végigmegyek mind3-ótokon. Ez fáj, ezért akarsz minél előbb valami megoldást az elfokozás ellen. Sajnos már lecsúsztál róla. Amúgy meg tudom honnan nőtte ki magát a Pék klán és tudom, rengeteget tanultam, a 5-6 éves aktív A-s játékomból. Te nemtom mióta vagy az A-ban, de hidd el jobb belátni, hogy hibázok, mint a másikat ócsárólni és mindenféle nevetséges dolgot kitalálni a védelmetekre.

A múlt már lezárúlt, gondolj a jövőre és építsd a klánt aszerint. Hozz fontos, jó döntéseket és tegyél meg mindent a klán érdekében mert mint vezér ez a dolgod/dolgunk. 1 klán vezérének első dolga, minimalizálni a veszteségeket, és nem elborúlt fejjel, bármi áron, gondolkodás nélkül csatába indúlni.

Nem prédikálni akartam...csak tisztázni!

Jóéjt, sziasztok.
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B

Last edited by Iron; 01-27-2010 at 22:04..
The Following 2 Users Say Thank You to Iron For This Useful Post:
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Posting Rules