|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Tesztelés Külön fórum a tesztelőknek |

05-04-2009, 18:12
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Ne értsétek félre nem értetlenkedni, vagy kekeckedni akarok, csak szeretném, ha élvezhető lenne a játék.
Szóval újabb ötlet.
Aki belép a kerposztra az felkerül a klán fekete listájára, és minden klántagnak kutya kötelessége megtámadni, vagy szólni egy erősebb klántársnak, hogy az támadhassa. Ez főleg a játék kezdeti szakaszán, kevesebb játékossal kivitelezhető...

05-04-2009, 18:12
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Te miről beszélsz?? 
Még mindig NEM lehet játékost támadni
Írjuk le negyedszerre?? 
|
Sőt, később se lehet majd, kivéve az arénát, illetve speciális helyeket, ahol megengedett a játékostámadás. De ezek kisebbségben lesznek, ezeket max elkerülöd, ha úgy érzed, hogy mások erősebbek.
|

05-04-2009, 18:13
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Toto
Aki belép a kerposztra az felkerül a klán fekete listájára, és minden klántagnak kutya kötelessége megtámadni, vagy szólni egy erősebb klántársnak, hogy az támadhassa. Ez főleg a játék kezdeti szakaszán, kevesebb játékossal kivitelezhető...
|
Nem kivitelezhető, mert nem tudsz más játékost megtámadni.  Most be vagytok lépve egy páran, hajrá, próbáld őket megtámadni. 
|

05-04-2009, 18:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Ok. Köszönöm, a gyenge pontot Dus hozzászólása (a maga szerény módján) kiiktatta. Ezért mondtam, hogy lehet nem olvastam eleget.

05-04-2009, 18:15
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Ne értsétek félre nem értetlenkedni, vagy kekeckedni akarok, csak szeretném, ha élvezhető lenne a játék.
Szóval újabb ötlet.
|
Toto, értsd meg légyszíves, hogy nem lehet másik karakter megtámadni. NEM lehet. NEM tudod megtámadni, így ha felkerül bármilyen feketelistára, NEM tudnak vele semmit sem csinálni!!!
|

05-04-2009, 18:15
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Ok. Köszönöm, a gyenge pontot Dus hozzászólása (a maga szerény módján) kiiktatta. Ezért mondtam, hogy lehet nem olvastam eleget.
|
Bocs, nem akartalak megbántani vagy hasonló, de már többször le lett írva 
|

05-04-2009, 18:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Tudatlanságom két forrásból táplálkozott.
1. mint azt többször mondtam, azokat a részeket (és még sok másikat  ) amiket Ati mondott, hogy nem kell tesztelni, nem olvastam.
2 Amikor elkezdtem "játszani", akkor valaki viccesen megjegyezte, hogy majd "odamegyek és leöllek" vagy valami hasonló. És mivel igen kicsi vagyok, soha nem próbáltam máson, hogy lehet-e 

05-04-2009, 18:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Tudatlanságom két forrásból táplálkozott.
1. mint azt többször mondtam, azokat a részeket (és még sok másikat  ) amiket Ati mondott, hogy nem kell tesztelni, nem olvastam.
2 Amikor elkezdtem "játszani", akkor valaki viccesen megjegyezte, hogy majd "odamegyek és leöllek" vagy valami hasonló. És mivel igen kicsi vagyok, soha nem próbáltam máson, hogy lehet-e 
|
OFF: Ha ennyire paranoiás vagy, akkor tegyél láthatatlanságot magadra és úgy kereskedj 
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

05-04-2009, 18:37
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
OFF: Ha ennyire paranoiás vagy, akkor tegyél láthatatlanságot magadra és úgy kereskedj 
|
Így is hosszú vívódás, mire kiötlöm, hogy mire pazaroljam nehezen megszerzett TP-met. Nemhogy még plusz készségeket vegyek fel... 

05-04-2009, 18:41
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Így is hosszú vívódás, mire kiötlöm, hogy mire pazaroljam nehezen megszerzett TP-met. Nemhogy még plusz készségeket vegyek fel... 
|
A teszt ideális arra, hogy eldöntsd, hogy később majd mire lesz tényleg szükséged. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|