|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

12-02-2006, 13:57
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Ja meg Nagy Lezu látszik csaka leevgőbe beszélsz 
Hogy ingyen föld vagyok meg ilyesmi  Mégis szinte minden párbajon nekem van legnagyobb védelmem 
|
Bocs a múltkor még attól zengett a fórum, hogy mindig neked van a legnagyobb támadóegységed, közben lopni és ártózni is tudsz mindig...
Hogy csinálod?
Légyszi mondd el, nekünk amatőr, kezdőknek, hogy ilyen hogy lehetséges, mert én nagyon nem értem?!
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

12-02-2006, 14:06
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Bocs a múltkor még attól zengett a fórum, hogy mindig neked van a legnagyobb támadóegységed, közben lopni és ártózni is tudsz mindig...
Hogy csinálod?
Légyszi mondd el, nekünk amatőr, kezdőknek, hogy ilyen hogy lehetséges, mert én nagyon nem értem?!
|
Aki megérdemli annak el is mondom/mondtam 
Szecsa is csodálkozott mennyi egység 3órára  De én abban nem hazudtam
Legyek minden párbajon utolsó ha ott nem mondtam igazat 
Ja és a lopás az cska nagy fösökben megy pl 16-ban 
ott tudok kombinálni csak mindent egybe 
ja és az ártozás nem votl benne ha jól emléxem 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-02-2006, 14:16
|
 |
Member
|
|
|
|
nekem se segített senki többet mint amennyi itt a külsön vana párbajokól 
És mégis már rengeteg tudok
Az meg,hogy hivnak kis adoztatos párbajokra tudom én az okát  
Szecsa eddig te végigülted abbol is a 6orát mostmár,hogy én itt vagyok így nem
Lezu te meg majd arra a sorsa nyujtsz mint boszi  2x-3x az a taktikája elején bevágott utána meg már nagyon nagyon ritkán fért be hozzám  Látható még a 400-600ig párbajon amikor ott voltam boszi elött sokszor végeztem 
Mivel hozzám nem fért be
Ja és az a tudás 10000x jobb amire valaki magától jön rá,mint amit magyarázni kell 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-02-2006, 15:24
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ja és az a tudás 10000x jobb amire valaki magától jön rá,mint amit magyarázni kell 
|
Ezzel maximálisan egyetértek. Olyan ez mint a poén, ha magyarázni kell, már nem az igazi.
Harcosok, poén vagy, értettünk, ne magyarázd magad tovább szerntem...
|

12-02-2006, 15:35
|
Member
|
|
|
|
köszönet a topicért
Skacok köszi ezt a topicot! Tegnap amikor nem volt éppen téma a talin (ritka pillanat) akkor vki ráfogtuk hogy ő harcosok és megpróbáltuk beadni a népenek  Köszi srác hogy ennire sokat tudtunk együtt röhögni a gyerekes viselkedéseden!  Nehogy megváltozz, a másik kiröhögése emeli az összetartó erőt 
|

12-02-2006, 16:11
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
|
Harcosok te javíthatattlan vagy. Még mindig fáj, hogy nem te nyertél.
Remélem panelban laksz v. valami hasonló erősségű épületben. Mert ekkora egónál szükség van a stabilításra.
|

12-02-2006, 16:22
|
Junior Member
|
|
|
|
Nem tudom miféle 100 íjasról beszélsz, meg kiismertél meg ilyenek...Biztos így van, de veled ellentétben én elismerem, hogy vannak nálam sokkal jobb játékosok is....Lehet, hogy Te is közéjük tartozol, csak akkor valszeg túl bonyolítod a dolgot...vagy mi....A kiismerésről meg annyit, hogy nem számolgatok mint Ti, biztos hasznos elhiszem, de nem értek hozzá, és véletlenszerűen építek, vagy képzek valamit.... De Te már biztos tudod ennek a logikáját is. Az meg elég égő neked, ha ekkora tudással, egy ilyan béna játékos folymatosan betesz neked, és még magyarázkodsz is utánna, és még sztárolod is magad...Ha ennyire bátor (H)arcos vagy, akkor ne anonym párbajokra jelentkezz, és névtelenül akarj bizonyítani (bár nekem nem kell bizonyítanod, az itt leírtak elegendőnek bizonyulnak) hanem gyere simára, és megnézzük meddig jutsz el....Bár valszeg nekem már nem sok maradna belőled...
|

12-02-2006, 16:27
|
Junior Member
|
|
|
|
Hozzá teszem, egy szóval sem állítom, hogy jobb vagyok nálad, vagy bárkinél...Kezdő vok...
|

12-02-2006, 17:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Lezúziusz
Nem tudom miféle 100 íjasról beszélsz, meg kiismertél meg ilyenek...Biztos így van, de veled ellentétben én elismerem, hogy vannak nálam sokkal jobb játékosok is....Lehet, hogy Te is közéjük tartozol, csak akkor valszeg túl bonyolítod a dolgot...vagy mi....A kiismerésről meg annyit, hogy nem számolgatok mint Ti, biztos hasznos elhiszem, de nem értek hozzá, és véletlenszerűen építek, vagy képzek valamit.... De Te már biztos tudod ennek a logikáját is. Az meg elég égő neked, ha ekkora tudással, egy ilyan béna játékos folymatosan betesz neked, és még magyarázkodsz is utánna, és még sztárolod is magad...Ha ennyire bátor (H)arcos vagy, akkor ne anonym párbajokra jelentkezz, és névtelenül akarj bizonyítani (bár nekem nem kell bizonyítanod, az itt leírtak elegendőnek bizonyulnak) hanem gyere simára, és megnézzük meddig jutsz el....Bár valszeg nekem már nem sok maradna belőled...
|
Mondd mikor 
Ja és lehet tulbonyolítom de nekem minden ki van számolva ha én játszom
Most megkérdezem töled ,hogy nem megirtam a forumra akkor ,hogy most eltünnök de egy ismi nyomja az orim?
Lehet engem is beütsz meg miegyébb 
az meg,hogy megnehezíted a játékom hát... 
pár párbaj kell mire rájövök special ellened mennyi ijjat kell tartani  boszi ellen rájöttem
Ja meg látod a név ellen játszol  Ez a baj a düh hajt és mivel pityu ellen játszol mert ö kemény sanyi elver 
Az a nagy hibád 
|

12-02-2006, 17:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Lezúziusz
Hozzá teszem, egy szóval sem állítom, hogy jobb vagyok nálad, vagy bárkinél...Kezdő vok...
|
Én sem mondtam,hogy nálad jobb vagyok szó szerint nem
Dragnak mondom csak,hogy 2x azt nem játszaná el
Ez már ismét lezunak:
1x hagytál le eddig össz vissz  erre verheted a melled
Meg mondom nem név ellen kell játszani  Az nem élvezetes játék
Én nem játszok név ellen és nekem így a jó 
Aki erös azt szedem....
te gyenge voltál az elején hagytalak is....
Fogalmam sem volt senkiröl kicsoda de hagytalak 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|