Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
Megfogadnám Harcosok tanácsait 25 12.14%
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait 42 20.39%
Kijaza Harcosok? 139 67.48%
Voters: 206. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-02-2006, 13:57
Cassandra Cassandra is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Ja meg Nagy Lezu látszik csaka leevgőbe beszélsz
Hogy ingyen föld vagyok meg ilyesmiMégis szinte minden párbajon nekem van legnagyobb védelmem
Bocs a múltkor még attól zengett a fórum, hogy mindig neked van a legnagyobb támadóegységed, közben lopni és ártózni is tudsz mindig...

Hogy csinálod?
Légyszi mondd el, nekünk amatőr, kezdőknek, hogy ilyen hogy lehetséges, mert én nagyon nem értem?!
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-02-2006, 14:06
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Cassandra View Post
Bocs a múltkor még attól zengett a fórum, hogy mindig neked van a legnagyobb támadóegységed, közben lopni és ártózni is tudsz mindig...

Hogy csinálod?
Légyszi mondd el, nekünk amatőr, kezdőknek, hogy ilyen hogy lehetséges, mert én nagyon nem értem?!
Aki megérdemli annak el is mondom/mondtam
Szecsa is csodálkozott mennyi egység 3óráraDe én abban nem hazudtam
Legyek minden párbajon utolsó ha ott nem mondtam igazat
Ja és a lopás az cska nagy fösökben megy pl 16-ban
ott tudok kombinálni csak mindent egybe
ja és az ártozás nem votl benne ha jól emléxem
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote
Old 12-02-2006, 14:16
Harcosok's Avatar
Member

nekem se segített senki többet mint amennyi itt a külsön vana párbajokól
És mégis már rengeteg tudok

Az meg,hogy hivnak kis adoztatos párbajokra tudom én az okát
Szecsa eddig te végigülted abbol is a 6orát mostmár,hogy én itt vagyok így nem

Lezu te meg majd arra a sorsa nyujtsz mint boszi2x-3x az a taktikája elején bevágott utána meg már nagyon nagyon ritkán fért be hozzámLátható még a 400-600ig párbajon amikor ott voltam boszi elött sokszor végeztem
Mivel hozzám nem fért be

Ja és az a tudás 10000x jobb amire valaki magától jön rá,mint amit magyarázni kell
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote
Old 12-02-2006, 15:24
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:

Ja és az a tudás 10000x jobb amire valaki magától jön rá,mint amit magyarázni kell

Ezzel maximálisan egyetértek. Olyan ez mint a poén, ha magyarázni kell, már nem az igazi.

Harcosok, poén vagy, értettünk, ne magyarázd magad tovább szerntem...
Reply With Quote
Old 12-02-2006, 15:35
Steve Steve is offline
Member

Thumbs up köszönet a topicért

Skacok köszi ezt a topicot! Tegnap amikor nem volt éppen téma a talin (ritka pillanat) akkor vki ráfogtuk hogy ő harcosok és megpróbáltuk beadni a népenek Köszi srác hogy ennire sokat tudtunk együtt röhögni a gyerekes viselkedéseden! Nehogy megváltozz, a másik kiröhögése emeli az összetartó erőt
Reply With Quote
Old 12-02-2006, 16:11
FJORD FJORD is offline
Member

Longevity: 95%
Thumbs down

Quote:
Tulságosan elvagy szállva magadtól
Nemhagytál le többször le engem mint én téged ugyhogy
Harcosok te javíthatattlan vagy. Még mindig fáj, hogy nem te nyertél.

Remélem panelban laksz v. valami hasonló erősségű épületben. Mert ekkora egónál szükség van a stabilításra.
Reply With Quote
Old 12-02-2006, 16:22
Lezúziusz Lezúziusz is offline
Junior Member

Nem tudom miféle 100 íjasról beszélsz, meg kiismertél meg ilyenek...Biztos így van, de veled ellentétben én elismerem, hogy vannak nálam sokkal jobb játékosok is....Lehet, hogy Te is közéjük tartozol, csak akkor valszeg túl bonyolítod a dolgot...vagy mi....A kiismerésről meg annyit, hogy nem számolgatok mint Ti, biztos hasznos elhiszem, de nem értek hozzá, és véletlenszerűen építek, vagy képzek valamit.... De Te már biztos tudod ennek a logikáját is. Az meg elég égő neked, ha ekkora tudással, egy ilyan béna játékos folymatosan betesz neked, és még magyarázkodsz is utánna, és még sztárolod is magad...Ha ennyire bátor (H)arcos vagy, akkor ne anonym párbajokra jelentkezz, és névtelenül akarj bizonyítani (bár nekem nem kell bizonyítanod, az itt leírtak elegendőnek bizonyulnak) hanem gyere simára, és megnézzük meddig jutsz el....Bár valszeg nekem már nem sok maradna belőled...
Reply With Quote
Old 12-02-2006, 16:27
Lezúziusz Lezúziusz is offline
Junior Member

Hozzá teszem, egy szóval sem állítom, hogy jobb vagyok nálad, vagy bárkinél...Kezdő vok...
Reply With Quote
Old 12-02-2006, 17:02
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Lezúziusz View Post
Nem tudom miféle 100 íjasról beszélsz, meg kiismertél meg ilyenek...Biztos így van, de veled ellentétben én elismerem, hogy vannak nálam sokkal jobb játékosok is....Lehet, hogy Te is közéjük tartozol, csak akkor valszeg túl bonyolítod a dolgot...vagy mi....A kiismerésről meg annyit, hogy nem számolgatok mint Ti, biztos hasznos elhiszem, de nem értek hozzá, és véletlenszerűen építek, vagy képzek valamit.... De Te már biztos tudod ennek a logikáját is. Az meg elég égő neked, ha ekkora tudással, egy ilyan béna játékos folymatosan betesz neked, és még magyarázkodsz is utánna, és még sztárolod is magad...Ha ennyire bátor (H)arcos vagy, akkor ne anonym párbajokra jelentkezz, és névtelenül akarj bizonyítani (bár nekem nem kell bizonyítanod, az itt leírtak elegendőnek bizonyulnak) hanem gyere simára, és megnézzük meddig jutsz el....Bár valszeg nekem már nem sok maradna belőled...
Mondd mikor
Ja és lehet tulbonyolítom de nekem minden ki van számolva ha én játszom

Most megkérdezem töled ,hogy nem megirtam a forumra akkor ,hogy most eltünnök de egy ismi nyomja az orim?

Lehet engem is beütsz meg miegyébb
az meg,hogy megnehezíted a játékom hát...
pár párbaj kell mire rájövök special ellened mennyi ijjat kell tartaniboszi ellen rájöttem

Ja meg látod a név ellen játszolEz a baj a düh hajt és mivel pityu ellen játszol mert ö kemény sanyi elver
Az a nagy hibád
Reply With Quote
Old 12-02-2006, 17:06
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Lezúziusz View Post
Hozzá teszem, egy szóval sem állítom, hogy jobb vagyok nálad, vagy bárkinél...Kezdő vok...
Én sem mondtam,hogy nálad jobb vagyok szó szerint nem

Dragnak mondom csak,hogy 2x azt nem játszaná el

Ez már ismét lezunak:
1x hagytál le eddig össz visszerre verheted a melled

Meg mondom nem név ellen kell játszaniAz nem élvezetes játék

Én nem játszok név ellen és nekem így a jó
Aki erös azt szedem....
te gyenge voltál az elején hagytalak is....
Fogalmam sem volt senkiröl kicsoda de hagytalak
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules