|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

12-02-2006, 09:16
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lezúziusz
Azért ezt ne firtasd Harcosok ennyire, mert akkor úgy néz ki, kevesebb egység is elég hozzá, hogy leverjenek, és nem rólam van szó, hanem ahogy elnézem bárkiről....
|
elég lehet igaz 
mivel a teki is sokat számít 
de ha itt vagyok azért én nagyon szoktam figyelni ki,hogyan áll (föleg ha nem vagyunk tul sokan)és akinek sok a lova azt elöre beütöm
teki számít +az egység
de azért 3orás párbajra nem kell nagyobb védelem mint ami enek volt  ha rajtama védelem szerintem nem férsz be ismétlem szerintem  ha meg igen akkor is nagyon neccesen 
meg azért vannak modszerek,hogyan lehet leszedni még az uccso pillanatban is annyi érétket a másikról  ha már nincs elég idö visszaütni 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Last edited by Harcosok; 12-02-2006 at 09:18..
|

12-02-2006, 09:24
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Tudom, ezt már sokadszor mondod, és most is megkaptam a rengéseket, amolyan harcosok stílusban, + az 1 körös viharokat is, de a helyezéseden nem változtatott... és elég unalmas már, ha nem leszel első akkor nem vagy itt....persze azért jókat nevetek a kifogásokon...
|

12-02-2006, 09:26
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Tudom, ezt már sokadszor mondod, és most is megkaptam a rengéseket, amolyan harcosok stílusban, + az 1 körös viharokat is, de a helyezéseden nem változtatott... és elég unalmas már, ha nem leszel első akkor nem vagy itt....persze azért jókat nevetek a kifogásokon...
|
hehe  Pedig általában az ember már olyan 11-12 éves korában tud veszíteni úgy látszik Harcosok későn érő type 
|

12-02-2006, 09:29
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Egyébként Harcosok elismerem nem kezdek a legjobban, de hozzád ez is elég...Hozzá teszem, kezdő vagyok még a párbajokban.... Másrészt, vannak ott nállad sokkal jobb játékosok is, akiknél nehezebb átmeni a védelmén, és azok még vissza is tudnak ütni, ellenben Te csak biztos földszerzési lehetőség vagy a végére, mert a vip az mindíg jól jön még akkor is ha céges telóm van...
|

12-02-2006, 12:31
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Egyébként Harcosok elismerem nem kezdek a legjobban, de hozzád ez is elég...Hozzá teszem, kezdő vagyok még a párbajokban.... Másrészt, vannak ott nállad sokkal jobb játékosok is, akiknél nehezebb átmeni a védelmén, és azok még vissza is tudnak ütni, ellenben Te csak biztos földszerzési lehetőség vagy a végére, mert a vip az mindíg jól jön még akkor is ha céges telóm van...
|
Tulságosan elvagy szállva magadtól 
Nemhagytál le többször le engem mint én téged ugyhogy   
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-02-2006, 12:32
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Tulságosan elvagy szállva magadtól 
|
Bagoly mondja verébnek...
|

12-02-2006, 12:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Ohhh nagy Lezu ohh szép Lezu rolad ennyit:
Rengeteg könyvtárral kezdesz mindig egységed kevés könnyü belopni egy hosszabb párbajon 
Ez a angy taktikád de nyugi majd legközelebb lesz ember aki megörzi a tekid 
Olyan vagy te is mint egy idöben volt boszi:P+arba
tölük volt midnig a tekim most ugylátszik lesz uj emberke 
+az ucso fél orában nyitott a védelmed  tartok (az átlagnál)100ijjal többet még ugyis beférek hozzád  pár párbaj kellett és kiismertelek:P:P
8fő 4óra már simán belopható vagy 
Last edited by Harcosok; 12-02-2006 at 12:54..
|

12-02-2006, 12:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Most komolyan ki tart 240ijnál többet 3ora után?
Mivel ott 180-200 az átlag  de te 100-at 
|

12-02-2006, 13:16
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
|

12-02-2006, 13:54
|
 |
Member
|
|
|
|
Ja meg Nagy Lezu látszik csaka leevgőbe beszélsz 
Hogy ingyen föld vagyok meg ilyesmi  Mégis szinte minden párbajon nekem van legnagyobb védelmem  Látszik még keveset tapasztaltál 
Most eljátszottad ezt 1-2párbajon és máris teljes taktikát tudok ellene....
Az egyikben pedig még össze se jött(mivel nem kerültél dobogora sem)
Last edited by Harcosok; 12-02-2006 at 13:56..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|