|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-24-2007, 09:16
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
És ha elérik a 9-et, akkor módosítsuk újra a szabályt?
Nem látom sok értelmét az ütések korlátozásának.
|
szoval tul sok ido a topban.. :
a kis kek 10 essel csa k elso helyen telik a top kor.. az elotte levo orszagnak aki tegyuk fel az elso 100 k val az xedik pedig a 10 es orszag 50 k val. hogy mondjuk utolerni se legyen eselye..
ebben az esetben a megoldas. az ha felkenyszeriti valami a 100 k- s orit ugy hogy ne tudja leadni a foldet a minimum fold jo 5 let ebben az esetben ezaz ori 20 % ot tudna csak leadni.. tehat ha valaki meg is elozi a kis keket megint az mar nem 100 k-n lesz scak mondjuk 80 k-n eltelik megint a sok top kor.. a kis kek 10 es meg vigan termel gyujtoget 50k-n ideje van hiszen nala nem telik a top kor betni nagyon nem fogjak tudni. aki megelozte mondjuk leadja megint a foldet szinten scak 20 % ot tud leadni. ami azt jelenti hogy a kov ori kb 64 k erteken lesz mar csak. aztan ha o is leadja a 20 szazalekot mert nem tudja tovabb tartani magat a gyujtasok maitt akkor a kovetkezo ori 52 k koruli erteken elsz akivel vagy elbanik a ksi kekunk vagy megvarja amig Ő is kihullik elöle.. ez egy nagyons arkitott példa.. és nagyon gyors feljutasokrol van szo akiket teletoltottek amr eleve.. de ebbe az esetbe ami a legrosszabb a kis keknek csak annyia dolga hogy var par ezer kort es termel oylan magsan amilyen magasra csak fel tudott jutni.. hiszen mig ot nem kenyszeriti lepesre a gyujtas zavarga s addig az elotte levo orikat ellehetetleniti teljesen a gyujtas zavargas.. igy lesz elobb utobba kiskek 10 es is elso.. és telhetnek a top korei neki is..
és ha tul sokat lesz ott akkor az Ő népe is kigyujtja alola az aorszagot.
|

08-24-2007, 09:18
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Bocsi.
Van egy szövetség és van egy két masik ori akik tegyük fel nem figyelnek es üresek. Legyünk kicsit johiszemuek. Jo sokszor beverik őket igy ők leszenk a top és nem is kevéssel. Majd egy tag fordul es maris 3 man vannak csak, így nem lehet odafedezni melléjük.
Hogy megy fel egy kékszámos a következő csoportba ha sok száma van?Maga a gyujtogatas meg nem kényszeríti le őket. Viszont ha egy sereggel mehetnének csak akkor ne mhuznának el annyira hogy utolérhetetlen legyen.
|
Mi a teljes javaslat célja?
Az, hogy a nagy termelőknek ne érje meg termelni, és fellépjenek. (Ne tápolhassanak másokat se pénzzel, se földdel)
Ha a gyújtogatás erősödése eléri ezt, akkor a kékszámosok is ugyanakkora eséllyel tudnak felmászni a következő hullámban, mint a nem kékszámosok, illetve többel, mivel rájuk ott még nem hat a morálromlás.
Ha nem éri el, akkor az 1sereges ütés se fogja elérni.
Tehát én mindenképp ellene szavaznék.
|

08-24-2007, 09:23
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ha csak a top felett 1 tabornokot tudsz csak kiküldeni nem lesz ez a veszély hogy a top nagyon elhuz.
A gyujtogatás ettől független hiszen az a moralnak a függvénye és nem a területé. Érinti az 500 hekin lévőt és a 4000 hekin lévőt is az 5 ös csopiba.
De itt azt hiszem összemosódik két téma.
- a topban való anyagi + szerzés
- a top elhúzásának korlátozása kvázi a földleadás
|

08-24-2007, 09:27
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
De tud haladni hiszen lehetne tamadni csak sorozni nem tud. De n mhiszem hoyg egy normalisan jatzso jatekost aki a topba van es nem is nem is kicsivel a max felett azt 5-6 sereggel csak ugy le lehetne rohanni...
|
Olvass, vissza, 2-3 sereget írtam, és ez pedig nyugodtan előfordulhat. És azt is írtam, hogy akkor ha kitámad. Miért akarod elvenni a játékélményt azoktól is, akik tényleg játszanának? Attól mert valaki a topban van a maximum föld felett, még nyugodtan védhet, támadhat, visszatámadhat.
Ha korlátozva van gyújtással és termeléscsökkenéssel a topban eltöltött idő, akkor előbb-utóbb lépnie kell onnan a nagyon magasra feljutott orinak. Mellesleg ha vkit 5-6 seregre beütnek földre leadás céljából, az tuti nem fog beleférni a 85%-os korlátba sem (ha lesz ilyen minden szinten amit én támogatok), tehát remélhetőleg hamarosan ez sem lesz életszerű.
|

08-24-2007, 09:30
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Ha csak a top felett 1 tabornokot tudsz csak kiküldeni nem lesz ez a veszély hogy a top nagyon elhuz.
A gyujtogatás ettől független hiszen az a moralnak a függvénye és nem a területé. Érinti az 500 hekin lévőt és a 4000 hekin lévőt is az 5 ös csopiba.
De itt azt hiszem összemosódik két téma.
- a topban való anyagi + szerzés
- a top elhúzásának korlátozása kvázi a földleadás
|
szerintem Val nak és sütikének van igaza
ha van minimum föld akkor a földleadás a topban kisebb mértékekeben lesz jelen, és a top már ettől egyre kevésbé tud meglépni
ha egy sok kékszámosnak sikerült felmenni a neki számító top legszélére, akkor már nyert ügye van, mert előle szépen felfognak lépni a toposok, és nem bírnak leadni annyi földet h valakit elé vigyenek be
másrészt a 220.hsz eléggé elkerülte az emberek figyelmét, senki nem reagálta le, pedig oda pontos százalékokat is írtam, kicsit finomítva az egészet!
|

08-24-2007, 09:32
|
Member
|
|
|
|
A termelés-korlátozás ne mtudom miert jo a gyujtogatás mellett.
Ha a gyujtogatás mértéke annyi hogy az épek visszaépítés jön ki a haszonból akkor értelmetlen. Ebben az esetben mar lépni fog hiszen csak vegetál.
A minimum föld is kolátoz akárcsak az 1 sereg.
Szabi alatt is beeshetsz a minimum alá simán. Miért nem léptél előbb.
Az hogy atopban is vannka utések igaz persze na de kérdés hogy azok hány % a nem lebeszélt. Marmint a többsereges ütéseké.
Az 1 ütés is sok ha azt nézed hogy 1 szövi 4 sereggel mehetne így...
|

08-24-2007, 09:34
|
Member
|
|
|
|
_Amugy mait irtam csak egy ötlet téllegigazatok van és nem jó de legalább beszélünk lehetséges megoldásokról. 
|

08-24-2007, 09:36
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
másrészt a 220.hsz eléggé elkerülte az emberek figyelmét, senki nem reagálta le, pedig oda pontos százalékokat is írtam, kicsit finomítva az egészet!
|
Ezzel úgy vagyok, hogy azt úgyis Ati dönti el.
Viszont támogatom, hogy a topkör növekedésével alacsony morálon egyre többet gyújsanak a lázadók.
|

08-24-2007, 09:43
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Ezzel úgy vagyok, hogy azt úgyis Ati dönti el.
Viszont támogatom, hogy a topkör növekedésével alacsony morálon egyre többet gyújsanak a lázadók.
|
tudom h Ati dönti el, de jó volna tudni h az kinek lenne sok, ki szerint kevés!
|

08-24-2007, 09:49
|
Member
|
|
|
|
Elolvastam a 220 ast. De nem értem
A gyujtogatás a moráltől függ nem pedig a topkörtől és egy így jo is.
az hogy a topkör hogyan befolyásolja am orált ez számszerűen benne van a sugóban.
Azt nem tudom hogy a gyujtogatás és morál hogyan alakul. En voltam ugy topban hoyg 0 volt a moralom és mintha a gyujtogatás válzott volna minden körben.
Az hogy a bányák gyujtodnak vagy sem nem fontos.Nem hsizem hogy azokból adódik a sok pénz. A könyvtár a bank bizonyxos esetben többet hozhat ja meg a ház is.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|