|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-12-2007, 14:26
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Sziasztok!
Régen jártam erre....
Továbbra is gondnak tartom az I/A régebbi változásait, mert szerintem ez jelentősen blokkolja a folyamatos játékot.
Nehéz a top 30-ba kerülés (ez csak természetes és jó is!) de gondoljuk el: amióta lehet egyszemélyesa szövi, sokszor tisztességes játékkal már lehetetlen a top 30-ba kerülni. Ezért aztán az alsóbb csoportokban egyre gyűlnek a szabis orik. Nézzétek meg csak a 2/B-t! Az új országok többsége is azért van, mert más országai az adott játékosnak valahol kényszerből szabin dekkol...
Nemlenne érdemes ezen változtatni?
|

10-12-2007, 14:28
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
tessék??
tisztességes játékkal nem lehet top30%-ba kerülni A-ban? ugye ez csak vicc? egyfős klánnal simán lehet.
de még ha az se, most fedeztettünk fel vkit a top30-ra, cakkunpakk mindennel együtt nem volt több 5-6 mrdnál. és kb. ennyit le is képzett meg termelt nekünk, szóval durván nullszaldó. és 1k kör alatt lehet lépni.
esetleg érdemes lenne a témát átolvasni, nem az A-ról van szó jelen esetben. és nem is sok szabisról!
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

10-12-2007, 14:38
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by bakarcsi
Sziasztok!
Régen jártam erre....
Továbbra is gondnak tartom az I/A régebbi változásait, mert szerintem ez jelentősen blokkolja a folyamatos játékot.
Nehéz a top 30-ba kerülés (ez csak természetes és jó is!) de gondoljuk el: amióta lehet egyszemélyesa szövi, sokszor tisztességes játékkal már lehetetlen a top 30-ba kerülni. Ezért aztán az alsóbb csoportokban egyre gyűlnek a szabis orik. Nézzétek meg csak a 2/B-t! Az új országok többsége is azért van, mert más országai az adott játékosnak valahol kényszerből szabin dekkol...
Nemlenne érdemes ezen változtatni?
|
Ennek semmi köze a témához, kérlek, hogy ne teljesen másról írj, mint ami a téma. Köszönöm.
|

11-06-2007, 23:30
|
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
szerintem legyen minden csopiba minimum föld bevezetve!
NewGárdony (#200400)
|

11-07-2007, 00:06
|
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS
szerintem legyen minden csopiba minimum föld bevezetve!
|
Erre fogsz 1-2 hideget kapni!
Ahogy múlnak a játékban eltöltött hónapjaim, nekem is lenne 1-2 ötletem a topic címével kapcsolatban, csak az a baj, hogy mint pl. az elf kiherélése,ez a kérdés is szerintem az 1/a csopi kérdése sokak szemében!
Én nem tudom, ott mi a helyzet, de az szerintem is jópofa, hogy -ahol én játszom- csopi 4. helye az 5.-től kb. 36 körre van 
Én még csak 1 éve játszom, úgyhogy nem valószínű hogy átlátom, de nem tudom, mi módon van bárkinek esélye feljutni ebben a csopiban a csúcsra?
|

11-08-2007, 16:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Nogixer
Erre fogsz 1-2 hideget kapni!
Ahogy múlnak a játékban eltöltött hónapjaim, nekem is lenne 1-2 ötletem a topic címével kapcsolatban, csak az a baj, hogy mint pl. az elf kiherélése,ez a kérdés is szerintem az 1/a csopi kérdése sokak szemében!
Én nem tudom, ott mi a helyzet, de az szerintem is jópofa, hogy -ahol én játszom- csopi 4. helye az 5.-től kb. 36 körre van 
Én még csak 1 éve játszom, úgyhogy nem valószínű hogy átlátom, de nem tudom, mi módon van bárkinek esélye feljutni ebben a csopiban a csúcsra?
|
pedig a külsőn már sok helyen le van írva, hogy hogy lehetett, illetve hogy hogy lehet feljutni oda.
És ez minden csopiról szól, csak pont az 1/A-ról nem 
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|