Quote:
Originally Posted by Harcosok
na ugyérzem én szuper voltam
|
Szerintem sajnos nem
Quote:
15perc késéssel kezdte el egy ismi
|
Lezuziusz azt mondta, hogy korabban is latta, hogy bent vagy...en oszinten annyira nem figyeltem...a 2. körben még nem voltal itt, az biztos, hogy 16 03 es 16 15 kozott kezdte el az ismid, hogy pontosan mikor, azt nem tudom.
Quote:
50%lakossági moráll...
és ekkor volt 130k arany az oriba
|
Erdekes....a ketto vhogy nem fugg ossze a korabban irt dolgokkal.
Egyreszt azt irtad korabban , hogy az ismid csak belepett elinditotta a kepzest es visszafekudt, ugye?
Namarmost, tegyuk fel, hogy 100%-ra tette az adod. Mire az eler 50%-ra az 17 kör, és körönként több mint 10k arany a bevételed. En fosztast nem lattam, meg sztem lopni se loptak le Teged a hirnevekbol figyelve, igy legalabb 150k aranyadnak kellett lenni (ezt is irtad), mivel 2* tagadjak meg 50%-ig a penzfizetest a nepek...mellesleg ez bőven 1 óra elteltével volt, ha kiszamoljuk, es azt mondtad, Te 16 45-kor beleptel a jatekba

Akkor kis idoelcsusza van. Ha volt egy templomod, akkor volt legalabb ekkorra 170 runad. Abbol 35-s runaaron kijon 4 db aranyalma, ami legalabb 6-7k aranyat hoz. Ekkor kellett volna felhuznod a bankot es adoztatni tovabb a nepet

(Ugye ha lenne tapasztalatod, akkor tudnad, hogy ha leveszed akkor 0%-ra az adokulcsot, akkor rovid idon belul elkezd felfele menni a moral...) S mire felepul a 2-3 bank, van is penzed...
Quote:
Akkor az ismit egy kicsit lehordtam(mégegyszer bocsi) és ugyálltam neki mostmár végigjátszom bár top3 tuti nem lesz...
|
En akkor megmondtam volna Neked, ha 200 hekin deffelsz es fedezget, akkor is top3 leszel...es ezt fogod csinalni

Kar, hogy nem fogadtunk...
Quote:
Ja és nem azért nem volt pénzem mert hülye vagyok az adoztatáshoz hanem azért,hogy folyamatosan tudjak képezni....Mert nektek már 1ora után volt bőven pénzetek de nekem semmi nem volt szinte
|
Egyreszt mert elosztogattad feleslegesen es elkepezted...pedig azt mar tudhatnad, hogy a kamatnak a kamatjabol lesz penzed

S ezt ugy ered el, hogy pl. kesleltetve kepzel...
Quote:
4.5óra után ugy határoztam beállok nagyban varizni és rengeteg népet probálok a végére nyomni. És így talán szecsát lerengetve beelözöm
|
Szep cel a nyeresre...csak sajnos ebbe a formaban ez a jatek itt nem mukodik...masfelol, gusztustalan ilyen celt egy 6 oras parbajban kituzni is
Quote:
Bár eza remény azután szertefoszlott,hogy vagy 800értéket szerzett szecsa egy üres ori beütésen
|
2006-11-26 19:09:02 I (#1000008) elfoglalt 3 hektárt B (#1000001) országától.
Igen...vegulis, ez cirka 550 pont max...amelyet Te is szerezhettel volna, ha idoben eszreveszed

De akinek ugyebar nincs tamadoegysege...
Quote:
A végén meg jött rám egy óriási sereg(amit szerintem senki se fogott volna meg még szecsa se te mivel támado ellened nem ment  )
|
Sajnos ez a deffelos orik sorsa...szerintem egyszeru determinizmus
Quote:
A végén meg szecsa meglátta,hogy én vagyok ott +dragon és tudta eldönheti ki legyen a 2. 
|
Megse legyen mar egy tamadoegyseg nelkuli ori benne a topban...en ha nem lett volna lassu netem, akkor elloptam volna az embereidet is, es megkaptad volna a 6 rengest...bocsi
Quote:
De 2db 2. helyezet lett 
|
Komam, erd be a 3. hellyel, ennyire futotta a strategiad
Quote:
Igaz sosem volt több mint 200k aranyam de én élveztem a játékot 
Ja és amikor megjöttem utána már mindneki tudta ki vagyok
|
Ja, hat, igen

Egybol lopkodtal...Errol Drag felismert

Mellesleg, mindenki mas elvezte a jatekot
S ha nem volt tobb mint 200k aranyad sose, akkor ne csodalkozz, hogy csak ennyire futotta...
Hisz 200k arany kamata csak 10k...